Ingen Henry Cavill? Er The Witcher sesong 4 kansellert?

Den er i allefall det for meg…

Det var en trist dag når jeg fant ut at Henry Cavill, gamer-geek-extraordinaire, ikke skulle være med inn i The Witcher sesong 4. Det ryktes at dette var på grunn av at han var for uenig med retningen serien skulle ta, som ville lede den vekk ifra den originale historien til de flotte Witcher-spillene til CD Projekt Red og bokserien med samme navn av polske Andrzej Sapkowski.

Men er det egentlig sant? Ikke i følge Collider. De sier at alle disse ryktene er fabrikkerte, med misledende utklipp fra intervjuer Cavill og andre tidligere har gjort. Her er det de sier er den egentlig grunnen til denne ulykkelige slutten:

Fans av The Witcher leter etter en større konspirasjon for å forklare Cavills exit. Sannheten er enkel å se […] Geralt kan ha vært et fint eventyr for en geeky sjel, men Supermann er hans livs rolle, og med folk som James Gunn nå som sjef for DC Studios er det nå store muligheter for den rollen å stige til høyder han aldri før har vært

Collider

Det skuffer meg likevel at serien ikke klarte å holde på Cavill. Det er trist. Var det virkelig uunngåelig? Uansett er dette dagens realitet. Vi må stålsette oss for at de skarpe, røffe trekkene til Cavill erstattes av fløtepus-ansiktet til Liam Hemsworth. Jeg er ikke imponert, det må være lov å si.

the witcher S4
Det ser ut som en metafor for noe ala om HBO hadde solgt seg selv til Disney. Foto: Moviesr

Det ser ut som en metafor for om HBO hadde solgt seg selv til Disney.

Hemsworth virker veldig klar for oppgaven, og vet nok at emnet vil være ampert for fans av spillene/bøkene/serien, for han skrev så fint på Instagram:

Som en Witcher-fan er jeg månebedotten over muligheten til å spille Geralt av Rivia. Henry Cavill har vært en utrolig Geralt, og jeg er beæret over å ta opp sverdet for det neste kapittelet i hans eventyr. Det er store støvler å fylle, men jeg er virkelig glad for å bli del av Withcer-universet.

– Liam Hemsworth

Det er jo for så vidt ikke egentlig Liam som er problemet her, som tidligere nevnt, men heller at det i bakhodet mitt klør i en tanke: «Kan han ha sluttet i ren protest, men er for respektfull mot serien og medskuespillere etc. til å si noe om det åpenlyst?» Jeg er tydelig ikke så flink til å gi slipp på konspirasjonsteorier. Jeg tror fremdeles litt på nissen i ny og ne også. At han i så fall ikke ødelegger for hele sesong 4 med bitre kommentarer, om dette virkelig er sant, er jo bra. Alle må jo få kjøre sitt eget løp når de lager en serie. Så da må vi bare slå fra oss grublingen. Det kan godt være Supermann som gjør at han forlater Geralt.

Tweet: itsjustanx

Å se The Witcher sesong 4 kan bli litt som å se Mads Mikkelsen i Johnny Depp sin rolle i The Secrets of Dumbledore. Uansett hvor mye jeg liker Mikkelsen så ble det ikke rett. Eller når talentfulle Michael Gambon tok over for Richard Harris som Humlesnurr f.o.m. Harry Potter 3. Kanskje jeg bare lider av Harry Potter-relaterte traumer…?

the witcher
Farvel min venn. Foto: Netflix

Jeg vet ærlig talt ikke om jeg skal se sesongen eller om jeg skal være et furtent fan. I min mini-protest blir jeg nok en dråpe i havet for Netflix, blant alle som ser serien uansett og potensielt går glipp av en veldig god fjerde sesong i samme slengen.

Skal du se The Witcher sesong når den kommer på Netflix, eller er sesongen kansellert i ditt hode?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Serietips

Mias Guilty Pleasure 2022: Klissete Julefilmer

I fjor fikk du min helt fantastiske liste over de beste romcom filmene å se...

Emily in Paris sesong 3 kommer i desember

Etter andre sesong virket det som Emily og Gabriel kanskje hadde en sjanse, men så...

Young Royals sesong 2! Endelig!

NB: Det er ingen heftige spoilers i denne artikkelen, men et par små. Ikke noe...

The Peripheral S1E1 (ingen spoilers)

The peripheral /pəˈrɪf(ə)r(ə)l/1: of, relating to, involving, forming, or located near a periphery or surface part...

Del kommentar

Flere kommentarer

Fate: The Winx Saga sesong 2 er her! Vi kikket på EP1.

SPOILER AV HELE FATE SESONG 1: Bloom klarte å finne et nytt nivå av ild-kreftene...

Comic-Con 2022: Spennede avsløringer!

Årets Comic-Con ga oss flere smakebiter av kommende filmer og serier.

Boo, Bitch! GenZ på sitt beste

GenZ på sitt verste blir miniserien Boo, Bitch sitt beste kort! Glitter, drittkjærringer, tåkehoder av...