HjemHeads upTrailer: The Wonder

Trailer: The Wonder

Siden The Great har jeg vært veldig glad i å se Florence Pugh på skjermen. Jeg syns hun er veldig artig. Og flink, selvfølgelig.

Heldigvis for meg er hun i en del nye ting fremover. Blant annet Don’t Worry Darling og den nye serien The Wonder som nylig kom ut på Netflix.

Basert på boken av Emma Donoghue ved samme navn, møter vi i The Wonder sykepleieren Lib Wright (Florence Pugh). Året er 1859 og hun er tilkalt for å passe på Anna O’Donnell, en 11 år gammel irsk jente, som ikke har spist på fire måneder. Anna, og resten av innbyggerne i det lille tettstedet, påstår det er Skaperen som holder henne i livet. Sammen med en nonne vil de at Lib skal holde et øye med Anna, og ta en vurdering på om dette virkelige er et Guds mirakel. De får ikke blande seg eller hjelpe på noen måte, kun observere mirakelet utfolde seg og rapportere tilbake. Er det virkelig Gud / Jesus som holder sin gode hånd over barnet? Og hvis nei, hvordan kan en 11 år gammel jente holdes i livet uten mat i 4 måneder?..

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse