Nyheter om Bridgerton Spinoff

Del nyheten

Dear gentle reader! Bridgerton Spinoffen om Queen Charlotte fikk nytt kjøtt på bena i Netflixs globale Tudum 2022 event.

Unge Queen Charlotte skal spilles av India Amarteifio (Sex Education, Dr Who) og vi fikk et bilde av henne i full pomp og prakt:

Foto: Netflix

Vi har også et klipp av en ung Queen Charlotte som prøver å rømme slottet og komme seg vekk ifra prinsen hun skal gifte seg med:

Video: Netflix

Dette var forferdelig gale, for nå gleder jeg meg dobbelt til denne og vi må fremdeles vente til 2023. Ikke greit Netflix! Gleder du deg?

King George III spilles av Corey Mylchreest (Adonis i The Sandman). Sist gang vi diskuterte hva denne spinoffen ville handle om skrev vi om det her.

Ellers får vi også en yngre Lady Danbury i form av Arsema Thomas, Ruth Gemmell som Lady Violet Bridgerton, Michelle Fairley som prinsesse Augusta, Sam Clemmett som Young Brimsley, Hugh Sachs som en eldre Brimsley, Richard Cunningham som Lord Bute, Tunji Kasim som Adolphus og Cyril Nri som Lord Danbury, for å nevne noen.

I mellomtiden kan jeg anbefale The Serpent Queen på Viaplay, eller The Great på HBO, eventuelt en rewatch av tidligere Bridgerton sesonger, det begynner jo å bli en liten stund siden sist nå kanskje?

Dette ser veldig lovende ut, og vi gleder oss til mer! Netflix har ikke kommet med en dato enda, men 2023 er det i allefall så langt annonsert om.

Annonse