Dette kommer på Disney+ i august 2022

Månedsoversikter:

She-Hulk, ny Predator-film og Lightyear er blant høydepunktene på Disney+ i august. Det er også tid for sesongfinalen til suksess-serien Only Murders in the Building.Ny premieredato for Andor

En serie som ikke kommer i august er Andor. Star Wars-serien var ventet å bli Disneys store trekkplaster denne måneden, men serien er flyttet til september. Det kan være for å unngå å bli klemt mellom HBO Max-premieren av House of the Dragon og Prime Video-storserien Ringenes Herre: Maktens ringer.

Jeg fikk sett de fire første episodene, som alle var ferdigprodusert, trolig er det dermed ikke snakk om forsinkelser (selve inntrykket fra serien kan ikke deles før sperrefristen 24. august).

Den nye premieredatoen overlever nok seriefrelste, som har mye annet å se frem til i august. Disney+ har også en imponerende måned å vise til, selv uten Andor.

Superheltfansen får en storserie å kaste seg over. Orphan Black-stjernen Tatiana Maslany er nyeste tilskudd til MCU, hvor hun spiller hovedrollen i She-Hulk: Attorney at Law. Det er ikke bare hennes nye rollefigur som skal friste fansen, for også Hulk (Mark Ruffalo) og Daredevil (Charlie Cox) er med i serien.

She-Hulk: Attorney at Law handler om en advokat som må håndtere superheltsaker. Da er det ikke rart hun støter på den blinde advokaten Matt Murdock, som også er superhelten Daredevil. Foto: Disney+

Å se samspillet mellom to så dyktige skuespillere som Maslany og Cox er noe å se frem til. Cox dukker opp i en rekke Marvel-produksjoner fremover, og får også sin egen serie igjen – noe som vitner om at Daredevil-rollefiguren blir viktig fremover.

Les også: Kommende MCU-filmer og serier.

Det er ellers flere serier med nye episoder som kommer ukentlig, her vil vi trekke frem sesongfinalen av den herlige krimkomedien Only Murders in the Building. Den sjarmerende serien er fornyet for en tredje sesong.

Only Murders in the Building sesong 2. Foto: Hulu

Ny Predator-film og strømmepremiere på Lightyear

Av filmpremiere er det Prey som er månedens storsatsing fra strømmetjenesten. Serien er en forløper til Predator-filmene, hvor det denne ganen er en Comanche-stamme som må forsvare seg mot den utenomjordiske jegeren.

Prey. Foto: Disney

Filmen er helt ok den, uten at den blir det helt store. Som action-tidsfordriv er det bare til å kaste seg over den.

Lightyear er også klart for strømming denne måneden, det er en film som opplevede litt kontroverser da den kom på kino i juni. Myndighetene i flere land i Midtøsten, samt i Kina og Russland likte dårlig at filmen har et kyss mellom to kvinner, og bannlyste som et resultat filmen. Kanselleringskulturen overfor homofile og lesbiske lever dessverre i beste velgående i store deler av verden.

Lightyear. Foto: Disney+

Også i USA ble det rabalder, fordi Chris Evans fikk jobben med å gi stemme til Buzz Lightyear. I Toy Story-filmene var det Tim Allen som stod for den jobben. Konservative ante et komplott, fordi Allen er ansett som konservativ-vennlig, men forklaringen på det hele er at Lightyear er historien om rollefiguren leken er basert på. Den handler altså ikke om leken Buzz.

Du kan sjekke ut listne nedenfor for å se hva annet Disney+ har å by på. Til forskjell fra tidligere måneder har ikke Disney+ sendt ut en komplett liste over eldre filmer og serier som også kommer, de legger vi derfor til fortløpende. Sjekk derfor tilbake jevnlig for oppdatert oversikt.


Dette kommer på Disney+ i august 2022.

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV.

Programmer

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X