What If…? er fornyet med sesong 3 av Disney+

Den Emmy-nominerte animasjonsserien What If…? er fortsatt måneder unna premiere av sesong 2, men Disney+ har alt nå bestemt seg for å satse videre på serien.

What If…? forteller om alternative univers i Marvels superheltunivers MCU, og første sesong fikk mye positiv omtale av fans og kritikere. Den ble også Emmy-nominert i tre kateogirer (for stemmeskuespillet til Jeffrey Wright og Chadwick Boseman og for beste animasjonsserie).

What If... sesong 1. Foto: Disney
What If… sesong 1. Foto: Disney
Annonse

Konseptet med ulike univers ble også utforsket i storfilmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness og til dels i TV-serien Loki. Serieskaperne kunne til Serienytt fortelle at serien henger sammen med filmene, til tross for at det er en tegneserie. Vi intervjuet også stemem

Andre sesong er ventet å ha premiere tidlig i 2023.

SERIEÅRET 2022

Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester:

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X