Daredevil: Born Again kommer på Disney+ i 2024

-

Annonse

Charlie Cox kommer tilbake som Daredevil, denne gang på Disney+. Den nye serien Daredevil: Born Again kommer våren 2024.

I tillegg til Cox er det bekreftet at også Vincent D’Onofrio nok en gang skal spille Kingpin.

Rekordstor sesong

I Daredevil: Born Again følger vi advokaten Matt Murdock, som ble blind som barn etter en ulykke. Den samme ulykken ga ham en sjette sans, i form av en sonar-lignende ferdighet til å «se» det som skjer innenfor en viss avstand.

Charlie Cox i Daredevil sesong 3. Foto: Netflix

Totalt 18 episoder er bestilt, som er flere enn i Daredevil-serien til Netflix og et rekordstort antall episoder for en MCU-serie.

Du kan sjekke ut Daredevil før 2024.

Cox og D’Onofrio spilte rollefigurene i Netflix-serien Daredevil, men den ble kansellert i 2018 som følge av at samarbeidet mellom Disney og Netflix tok slutt. Disney satset i stedet på sin egen strømmetjeneste, noe som gjorde at Netflix ikke så noen grunn til å fortsette med Daredevil. Også The PunisherJessica JonesThe DefendersIron Fist og Luke Cage led samme skjebne.

The Defenders sesong 1. Foto: Netflix
Netflix satset friskt på Marvel-superheltene, men alt fikk en brå slutt da Disney valgte å satse på sin egen tjeneste. Foto: Netflix

Avtalen mellom Netflix og Disney medførte at sistnevnte ikke kunne anvende rollefigurene fra seriene i en periode på to år. Den perioden er nå over, og Cox dukket opp i en liten gjesterolle som Matt Murdock i Spider-Man: No Way Home og D’Onofrio spilte Kingpin i TV-serien Hawkeye.

Det ble også, via en trailer, avslørt at Daredevil også dukker opp i She-Hulk: Attorney at Law. Dermed slipper fans å vente helt til 2024 for en gjenforening, det er heller ikke utenkelig at Daredevil dukker opp i en av de mange andre seriene og filmene som er planlagt før den tid.

https://serienytt.no/2021/02/kommende-marvel-filmer-og-serier-satt-til-mcu/

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama, Periodedrama
Kommer på SkyShowtime

1923

Drama, Western
Kommer på SkyShowtime

6666

Drama, Krim, Miniserie
Kommer på HBO Max

The Son

Action, Drama, Eventyr, Science Fiction
Kommer på Disney+

Ahsoka