Snowpiercer avsluttes med sesong 4

Netflix-aktuelle Snowpiercer nærmer seg sist stopp. Seriens kommende fjerde sesong blir den siste.

I USA er det kanalen TNT som viser serien. Etter at selskapene WarnerMedia og Discovery fusjonerte og ble til Warner Bros. Discovery har kanalen trappet ned dramasatsingen. TNT var eid av WarnerMedia.

Annonse

Snowpiercer er en av få serier på Netflix som vises med ukentlige episoder. Det er sjeldent Netflix inngår lignende avtaler, noe som blant annet skyldes at flere amerikanske selskap har fått egne strømmetjenester. Warner Bros. Discovery har blant annet både Discovery+ og HBO Max (det ventes at de to tjeneste slås sammen).

Snowpiercer forteller historien om menneskehetens siste overlevende, som bort på et tog som reiser verden rundt. Jorden som vi kjenner den er blitt til et isøde.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester:

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X
    X