Seriene som avsluttes i 2022

Hundrevis av nye serier kommer i 2022. Det betyr at andre serier må vike plass. I 2022 er det blant annet slutt for serieveteraner som The Walking Dead, Legends of Tomorrow, This is Us og Peaky Blinders.

TV-serier avsluttes normalt fordi det anses som mer profitabelt å investere i andre prosjekter. I noen heldige tilfeller avsluttes serier fordi de anses som å ha nådd en naturlig og god avslutning.

The Walking Dead-film. Foto: AMC
The Walking Dead er den mest kjente serien som takker for seg. Universet fortsetter i spin-off serier og filmer. Foto: AMC
Annonse

2022 er et år med rekordmange nye serier. Da blir det nok også rekordmange kanselleringer. Vår oversikt oppdateres fortløpende, hvor du også kan filtrere på sjanger. Oversikten viser også om seriene er tilgjengelig på strømming i Norge.

Du kan klikke deg inn på seriesiden for mer informasjon. Om du er nysgjerrig på andre oversikter, kan du blant annet sjekke ut vår seriedatabase.

TV-seriene som avsluttes i 2022

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (70)
 • Komedie (24)
 • Krim (16)
 • Thriller (15)
 • Action (11)
 • Spenning (11)
 • Animasjon (10)
 • Science Fiction (9)
 • Barn (6)
 • Eventyr (5)
 • Miniserie (5)

1883

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Western, Periodedrama
8.8
Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på.
Ferske episoder uteFornyet

This Is Us

Amazon Prime Video, Disney+
Drama
8.7
This Is Us forteller historien om ulike mennesker som er født på samme dag.
Avsluttes

His Dark Materials

HBO Max, Strim
Drama, Fantasy, Eventyr
8.2
Serie basert på Philip Pullmans bøker Northern Lights (1995), The Subtle Knife (1997) og The Amber Spyglass (2000). Bøkene er tidligere blitt til hørespill og teaterstykke, samt filmen The Golden Compass i 2007.
Ferske episoder ute

The Old Man

Disney+
Drama, Krim, Miniserie, Thriller, Spionthriller
7.6

Serie basert på boken ved samme navn av Thomas Perry. Den handler om Dan Chase (Jeff Bridges), som flere tiår siden forlog CIA og har levd et anonymt liv siden. Når en snikmorder forsøker å ta drepe han må han sikre sin fremtid.

Peaky Blinders

BritBox, Netflix, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.8
Vi følger en gjeng med gangstere i Birmingham i årene etter 1. verdenskrig.

Legacies

HBO Max, Strim
Drama, Skrekk, Spenning
7.5
Spin-off fra The Originals. Vampyrserien handler om den neste generasjon overnaturlige skapninger ved "The Salvatore School for the Young and Gifted". Vil de ende opp som monstrene de var født til å bli eller heltene de ønsker å være?
Avsluttes

Chesapeake Shores

Netflix
Drama, Romanse
7.8
Abby O'Brien Winters vender hjem til Chesapeake Shore etter at hennes fortvilte søster ringer og ber om hjelp.
Fornyet

A Discovery of Witches

Allente, Discovery+, HBO Max, SkyShowtime, Strim
Drama, Fantasy
8.2
Historikeren og heksen Diana Bishop som finner et gammelt forhekset manuskript. Sammen med vampyren Matthew Clairmont beskytter hun manuskriptet samtidig som de forsøker å avdekke flere mysterier.Serien er basert på boktrilogien All Souls skrevet av Deborah Harkness.

Forhøret

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Krim, Thriller
7.2
Politimannen Bjørn er villig til å gjøre alt for å finne sin datters morder. I hver episode er det en ny mistenkt som avhøres.

Charmed

Strim, Viaplay
Drama
4.5
Søstrene Maggie og Melanie mister sin mor i det som ved første øyekast ser ut som en ulykke. Etter dødsfallet får de besøk av Macy, som viser seg å være deres eldre søster. De tre oppdager at de har magiske evner og at moren ikke døde i en ulykke. Hun ble myrdet av noen med mektige krefter og onde hensikter. De tre må ta opp kampen for å forsvare menneskeheten.Dette er en nyversjon av klassikeren Charmed fra 90-tallet.
Avsluttes

The Walking Dead

Allente, Disney+, HBO Max, Strim, Viaplay
Action, Drama, Skrekk, Spenning
8.2
Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.

Killing Eve

HBO Max, Strim
Drama, Spenning, Thriller
8.3
Eve Polastri er en MI5 agent på et farlig oppdrag: Å jakte og fange en nådeløs snikmorder.
Avsluttes

Better Call Saul

Netflix
Drama, Spenning
8.7
Hvordan ble egentlig Breaking Bads Saul Goodman til den han er? Her få vi hans historie.

Westworld

HBO Max, Strim
Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western
8.6

Menneske eller maskin? I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Men en dag går evolusjonen sin gang og maskinene begynner å stille spørsmålstegn ved verden de lever i.

The Last Kingdom

Netflix
Drama, Periodedrama
8.5
Krigeren Uhtred er født som sakser, men oppvokst hos vikinger. Han kjemper for sin rettmessige plass i et kongerike som angripes av vikinger. 

After Life

Netflix
Drama, Komedie
8.5
Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.

Feel Good

Netflix
Drama, Komedie, Romanse
7.5
I denne tørrvittige dramakomedien tar standupkomiker Mae Martin opp temaer som edruelighet, avhengighet og det nye forholdet til sin forhenværende hetero kjæreste.
Ferske episoder ute

Black Bird

Apple TV+
Drama, Krim, Thriller
8.1

Sønnen til en politimann blir dømt til 10 års fengsel. Han kan slippe ut om han går med på å bli venner med seriemorderen Larry Hall. En intens miniserie med Taron Egerton, Greg Kinnear, Paul Walter Hauser og Sepideh Moafi i fremtredende roller. 

Bull

Allente, Amazon Prime Video, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Drama
6.8
Bull er en ekspert i rettssaks-vitenskap og anvender sine kunnskaper for å være best mulig forberedt under rettssaker.

Dynasty

Netflix
Drama
7.3
Nyversjon av den ikonske dramaserien med samme navn, som ble sendt på 80-tallet.

SERIEÅRET 2022

Annonse
Forrige artikkel
Neste artikkel

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: