Seriene som avsluttes i 2022

Hundrevis av nye serier kommer i 2022. Det betyr at andre serier må vike plass. I 2022 er det blant annet slutt for serieveteraner som The Walking Dead, Legends of Tomorrow, This is Us og Peaky Blinders.

TV-serier avsluttes normalt fordi det anses som mer profitabelt å investere i andre prosjekter. I noen heldige tilfeller avsluttes serier fordi de anses som å ha nådd en naturlig og god avslutning.

Annonse
The Walking Dead-film. Foto: AMC
The Walking Dead er den mest kjente serien som takker for seg. Universet fortsetter i spin-off serier og filmer. Foto: AMC

2022 er et år med rekordmange nye serier. Da blir det nok også rekordmange kanselleringer. Vår oversikt oppdateres fortløpende, hvor du også kan filtrere på sjanger. Oversikten viser også om seriene er tilgjengelig på strømming i Norge.

Du kan klikke deg inn på seriesiden for mer informasjon. Om du er nysgjerrig på andre oversikter, kan du blant annet sjekke ut vår seriedatabase.

TV-seriene som avsluttes i 2022

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (86)
 • Komedie (27)
 • Thriller (19)
 • Krim (17)
 • Spenning (13)
 • Science Fiction (12)
 • Action (11)
 • Animasjon (11)
 • Eventyr (7)
 • Fantasy (7)
 • Barn (6)

1883

Allente, SkyShowtime, Strim
Drama, Western, Periodedrama
8.8

Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på. 

This Is Us

Amazon Prime Video, Disney+
Drama
8.7

This Is Us forteller en hjertevarmende historie om fem familiemedlemmer, som fra hver sin vinkel både føler seg isolert og spesielle innad i samme familie.

His Dark Materials

HBO Max, Strim
Drama, Fantasy, Eventyr
8.2

Serie basert på Philip Pullmans bøker. Er tidligere blitt til hørespill og teaterstykke, samt filmen The Golden Compass i 2007. 

Fornyet

The Old Man

Disney+
Drama, Krim, Miniserie, Thriller, Spionthriller
7.6

Serie basert på boken ved samme navn av Thomas Perry. Den handler om Dan Chase (Jeff Bridges), som flere tiår siden forlog CIA og har levd et anonymt liv siden. Når en snikmorder forsøker å ta drepe han må han sikre sin fremtid.

A Million Little Things

Strim, TV 2 Play
Drama
7.9

En gruppe høyst ulike personer i Boston finner en felles tilhørighet rundt det at livet har gått litt i stå. Når en av dem dør oppdager de for alvor verdien av vennskap.

Peaky Blinders

BritBox, Netflix, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
8.8

Vi følger en gjeng gangstere med et jerngrep over gatene i Birmingham, i årene etter 1. verdenskrig. En saftig serie med noen av nåtidens beste skuespillere.

Legacies

HBO Max, Strim
Drama, Skrekk, Spenning
7.5

Spin-off fra The Originals. Vampyrserien handler om den neste generasjon overnaturlige skapninger ved «The Salvatore School for the Young and Gifted».

A Discovery of Witches

Allente, Discovery+, HBO Max, SkyShowtime, Strim
Drama, Fantasy
8.2

Historikeren og heksen Diana Bishop som finner et gammelt forhekset manuskript. Sammen med vampyren Matthew Clairmont beskytter hun manuskriptet samtidig som de forsøker å avdekke flere mysterier. 

Forhøret

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Krim, Thriller
7.2

Politimannen Bjørn er villig til å gjøre alt for å finne sin datters morder. I hver episode er det en ny mistenkt som avhøres. 

Killing Eve

Disney+, HBO Max, Strim
Drama, Spenning, Thriller
8.3

Eve Polastri er en MI5 agent på et farlig oppdrag: Å jakte og fange en nådeløs snikmorder. 

Charmed

Strim, Viaplay
Drama
4.5

Nyversjon av klassikeren Charmed. Søstrene Maggie og Melanie mister sin mor i det som ved første øyekast ser ut som en ulykke. Etter dødsfallet får de besøk av Macy, som viser seg å være deres eldre søster. De tre oppdager at de har magiske evner og at moren ikke døde i en ulykke.

The Walking Dead

Allente, Disney+, HBO Max, Strim, Viaplay
Action, Drama, Skrekk, Spenning
8.2

Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.

Black Bird

Apple TV+
Drama, Krim, Thriller
8.1

Jimmy Keene er dømt til 10 års fengsel, men fristes av FBI med redusert dom om han klarer å finne ut hvor seriemorderen Larry Hall, i samme fengsel, har gjemt de åtte kvinnene han skal ha drept.

Westworld

Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western
8.6

I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Hva ville du gjort?

The Last Kingdom

Netflix
Drama, Periodedrama
8.5

Krigeren Uhtred er født som sakser, men oppvokst hos vikinger. Han kjemper for sin rettmessige plass i et kongerike som angripes av vikinger. 

Feel Good

Netflix
Drama, Komedie, Romanse
7.5

I denne tørrvittige dramakomedien tar standupkomiker Mae Martin opp temaer som edruelighet, avhengighet og det nye forholdet til sin forhenværende hetero kjæreste.

After Life

Netflix
Drama, Komedie
8.5

Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.

SERIEÅRET 2022

Annonse
Forrige artikkel
Neste artikkel

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: