Flere seriefavoritter er kansellert av The CW

The CW har kansellert en rekke av sine serier. Trolig er et forventet oppkjøp av kanalen en del av årsaken. 

Dynasty, Legacies, Batwoman, In The Dark, Legends of Tomorrow, 4400, Roswell, New Mexico og Charmed er alle kansellert de siste dagene. Det betyr at kanalens serietilbud er kuttet kraftig ned.

Legends of Tomorrow takker for seg. Foto: The CW
Annonse

Av superheltserier som inngår i “Arrowverse” er det nå kun The Flash og Superman & Lois igjen, mens serieuniverset til The Vampire Diaries tar slutt når siste episode av Legacies sendes i juni. 

Nytt strømmelandskap er trolig årsaken

Internasjonalt har seriene, som i hovedsak er produsert av enten Warner Bros Television og/eller CBS Television, vært bundet av eldre lisensavtaler. Dermed har de vært spredt rundt på ulike strømmetjenester, og ikke utelukkende på HBO Max (som i dag ville vært mer naturlig, da de er eid av Warner Bros. Discovery).

The CW er eid av Warner Bros og ViacomCBS, som forsøker å selge selskapet de opprettet sammen i 2006. Selskapets største inntekstkilde skal ha vært salg av internasjonale strømmerettigheter til seriene sine, men nå som eierne har sine egne strømmetjenester (HBO Max og Paramount+), er den forretningsmodellen i ferd med å kollapse. 

Superman & Lois er foreløpig trygg. Serien sendes på HBO Max. Foto: The CW

The CW ser ut til å gå videre med sine nye serier, blant annet Supernatural-forløperen The Winchesters og den nye superheltserien Gotham Knights.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: