Dette kommer på Netflix i mars 2022

Månedsoversikter:

Netflix er på offensiven med nærmere 70 premierer i mars. Det kan tyde på at situasjonen normaliserer seg for strømmegiganten.

Nysgjerrig på hva som kommer på Netflix? Sjekk ut vår omfattende oversikt med premieredatoer, trailere og bilder.Pandemi-forsinkelser overstått?

Netflix-modellen med å slippe hele sesonger på en gang, vernet lenge strømmetjenesten fra forsinkelser da konkurrentenes sendeskjema ble tynnet ut som følge av pandemien. Årsaken til det er at filmene og seriene var ferdig innspilt flere måneder før planlagt premiere, hvor det primært var etterarbeid som gjenstod.

Bridgerton. Foto: Netflix

Derfor tok det tid før tjenesten merket særlig effekt av de mange forsinkelsene. Men da pandemiens herjinger ble langvarig, måtte også Netflix innse at de ikke gikk klar av utsettelser og kanselleringer. Flere av tjenestens største trekkplaster lot derfor vente på seg.

Med nærmere 70 premierer i mars, tyder mye på at det verste kan være overstått.

I februar er Bridgerton ute med ny sesong, det blir etter alle solemerker en kjempesuksess for tjenesten, selv om det nå er nye hovedpersoner.

Populære The Last Kingdoms fjerde sesong kommer også, dermed ble ikke ventetiden så alt for lang etter at tredje sesong endelig landet på tjenesten i fjor.

Det er også flere nye serier og programmer, som du kan sjekke ut trailer for i oversikten vår. Den største satsingen er fortsatt på filmfronten, hvor Ryan Reynolds-filmen The Adam Project og Nikolaj Coster-Waldau-filmen Against The Ice er blant rundt 20 nye filmer.

Againt the Ice. Foto: Netflix
Againt the Ice. Foto: Netflix

The Flash-fans kan også glede seg til en dobbel-dose av stjernen Grant Gustin. Syvende sesong av serien kommer, i tillegg til Gustin-filmen

Fullstendig oversikt finner du nedenfor.


Dette kommer på Netflix i mars 2022

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Netflix. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Filmpremierer

Filmene som kommer først på Netflix. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Stand-up

Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Programmer

Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud