Bridgerton sesong 2: Dette vet vi

-

Annonse

Bridgerton sesong 2 tok et slag med avlsøringen om at skuespiller Regé Jean Page ikke skulle være med videre. Jeg måtte kjefte på meg selv når jeg leste det og med en gang tenkte «Hva er da vitsen?» Ikke gi opp serien, kjære lesere! Det er mye spennende i vente, og vi har samlet det vi vet om sesongen så langt nedenfor.

Bruk gjerne kommentarfelt om det er noe du lurer på, så gjør vi vårt beste for å svare deg.

Anbefaler å klikke play på spillelisten fra Spotify nedenfor for å sette tonen. Musikken fra Bridgerton er et kapittel i seg selv. Vi kan alle glede oss til hva sesong 2 har å by på, på den fronten.


Når kommer Bridgerton sesong 2?

Serievåren 2022 vil ha Bridgerton på menyen 25.mars på Netflix. Du finner mer info fra vår premierekalender:

2022fre25mar09:0009:01PremiereBridgerton sesong 2Netflix09:00 - 09:01 Sjanger:Drama,Periodedrama,Romantikk 4


Hvor kan jeg se Bridgerton sesong 2?

Sesong 1 ligger allerede ute på Netflix, her vil også sesong 2+3+4 komme. Sesong 2 kommer 25. mars.

Du kan sjekke vår Bridgerton serieside for oppdatert informasjon om tilgjengelighet.


Hva handler Bridgerton sesong 2 om?

OBS! Handling fra bøkene blir nevnt under. Vi vet ikke hvor slavisk handlingen vil følge bøkene, men Klikk her for å hoppe forbi, om du vil unngå potensielle spoilers.

  1. Anthony. I Netflix sin «Season 2 Announcement» ser vi teksten «Season 2 is coming» etterfulgt av et røver-smil fra Familie Bridgerton’s overhode og notoriske skjørtejeger Anthony. Anthony’s novelle er The Viscount Who Loved Me, og handler om hans turbulente vei mot et voksent kjærlighetsliv. Det virker dermed som det er duket for å temme denne villbassen, noe som leder oss til punkt 2:
  2. Sharma familien. Edwina Sharma, etternavn Sheffield i bøkene, er første ut av Anthonys interesser, før han faller videre for hennes storesøster og en av sesong 2’s nye hovedpersoner; Kate Sharma. Kate entrer scenen i sesong 2, som løvinnen som skal få kvesse klørne på vår kjære Anthony. Her skal det nok gråtes, kysses, flørtes, fikes til og gråtes litt mer, og vi gleder oss til hvert sekund. Dette blir sesong 2 sitt store svar på romansen vi så mellom Daphne og Simon. Vi kan anta å få servert litt av en opptreden i utpsyking, rett og slett en kamp mellom to sterke personligheter.
  3. Newton The Plumpalishious Corgi. KATE HAR EN HUND! I boken i alle fall. Vi håper og tror at vi vil få se denne nydelige lille morroklumpen av en Corgi, da han står for mye av bokens komikk og Kate’s problemer. Corgier er utrolig smarte og morsomme hunder, med sine korte ben og store smil. Dette kan bli veldig bra, så vi håper serien ikke frarøver oss denne småfeite søtnosen.
  4. Jack. Ett av to nye tilskudd som ikke nevnes i bøkene er byens nyeste ton; Jack. Han kommer foreløpig uten etternavn, noe som skaper mye undring selv før sesongen er i gang, men Netflix har sagt han har sterke bånd til en av seriens høytstående familier.
  5. Theo. Han sies å være en hardtarbeidende trykkeri-assistent, som skal jobbe for alles rettigheter. Er dette kanskje han som har trykket artiklene til Lady Whistledown? Om vi jakter ham ned denne sesongen er sosieteten kanskje ett skritt nærmere å få tak i identiteten til Lady Whistledown. Problemer i vente?
  6. Musikken. Sesong 1 gav oss nydelige revamps av Billie Eilish’s Bad Guy, Ariana Grane’s Thank You, Next, Celeste’s Strange og flere. Dette var en stor hit (pun intended) og det er nok mange som gleder seg til å finne ut hvilken populære senger fra vårt århundre vil akkompagnere brusende skjørter, perle øredobber, britiske dronninger, klumsete corgier og viktorianske intriger i Bridgerton sesong 2. Det er spennende å gjette på hvilen sanger man hører og veldig kjekt at serien vier litt kjærlighet for klassisk musikk i en ny form.
  7. Daphne og Simon. Daphne er sagt å returnere som mor og støttende søster, mens hertugen har sagt sayōnara til fansen. Det virker ikke som hun vil ha en stor rolle denne sesongen, foruten kjærlighetshistorien hennes med Simon syns ikke undertegnede at hun var en veldig spennende karakter i forhold til resten av familien sin. Men hun hører jo med til bakteppet, så vi er glade for at hun er med.
  8. Lady Whistledown. Nå når vi vet hvem dette er, virker det naturlig for serien å gå dypere inn i bakgrunnshistorien og motivasjonene til skapelsen av denne karakteren. Det er kanskje her Theo kommer inn? Om vi følger bøkene er det også en romanse å oppleve ganske snart på denne fronten.
  9. Eloise. Om vi følger bøkene så vil ikke Eloise være i hovedfokus før serien tar for seg To Sir Philip, With Love. Vi kan nok likevel forvente å se denne sjarmerende «nytenkende» personligheten, i form av komiske innslag og frekke kommentarer.

Vi kommer med mer når vi har mer. Stay tuned!


Trailer?

Vi har en Trailer!

Klipp: Netflix

First Look. Kate Sharma minner litt om en blanding av de to hovedkarakterene i Stolthet og Fordom, Elizabeth Bennet og Mr Darcy, både stolt og fordomsfull, men med mye Sharm (see what i did there?):

Her er også annonseringen av Bridgerton Sesong 2 fra Netflix:


Bildegalleri


Hvor mange episoder er Bridgerton sesong 2?

Første sesong hadde 8 episoder, men det er ukjent hvor mange episoder vi vil bli velsignet med i sesong 2.


Hvem spiller i Bridgerton sesong 2?

Phoebe Dynevor som Daphne Bridgerton er tilbake sammen med familien sin: Claudia Jessie (Eloise),Luke Thompson (Benedict), Luke Newton (Colin), Ruby Stokes (Francesca), Will Tilston (Gregory), Florence Hunt (Hyacinth) og Ruth Gemmell (Lady Violet). Vi får også et gjensyn med Familien Featherington i form av Nicola Coughlan (Penelope), Ruby Barker (Marina), Bessie Carter (Prudence), Harriet Cains (Philipa), Polly Walker (Lady Portia) og søte Ben Miller (Lord Featherington). Sabrina Bartlett (Siena Rosso), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Kathryn Drysdale (Madame Genevieve Delacroix) og Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley) er også alle tilbake i faste roller.

Nye tilskudd er blant annet Familien Sharma; Simone Ashley fra Sex Education, som skal spille fanfavoritten Kate Sharma (‘Kate Sheffield’ i boken), hennes halvsøster Edwina (Charithra Chandran) og stemor Mary (Shelley Conn). Vi får også to karakterer som ikke nevnes i bøkene; Theo Sharpe, spilt av Calam Lynch (Dunkirk) og det mystiske tilskuddet til ‘the ton’; Jack, spilt av Rupert Young (husker dere Sir Leon fra Merlin?).


Hva skal jeg gjøre på i mellomtiden?

Om du ikke har sett Emma (se for all del versjonen fra 1996) eller Pride and Prejudice er disse et perfekt mellommåltid. Anbefaler den lange P&P versjonen fra 1995, så kan du dele den opp i 30 min segmenter og late som den er en serie.

Eventuelt kan et gjensyn med serien Gossip Girl på HBO Nordic / Netflix være et alternativ, om du liker stilen til Bridgerton med denne hemmelighetsfulle kommentatoren til en by dryppende av intriger.


Kommer Bridgerton sesong 3?

Det gjør den! Også sesong 4. Top of the morning to us all!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama, Krim, Miniserie, Thriller, Spionthriller
Kommer på Disney+

The Old Man

X
X