Nyhet: Sammenlign strømmetjenester

Del nyheten

Hvor kan du se OL? Hva koster strømmetjenestene? Hvem tilbyr HBO Max, og hvem er egentlig billigst av Viaplay og Netflix? Hva med alle TV 2 Play-pakkene, hva er egentlig forskjellen?

Det er mye å holde styr på for alle og enhver. Derfor har vi utviklet en sammenligningstjeneste, hvor du kan filtrere og sammenligne strømmetjenester og kanalpakker.


Du kan sjekke ut sammenligningstjenesten her.


Vi har startet med noen enkle alternativ, som i første omgang inkluderer Netflix, NRK TV, Allente, Paramount+, Strim, HBO Max, Viaplay, Apple TV+, TV 2 Play, Prime Video, Discovery+ og Disney+. Vi utvider med øvrige tilbydere fortløpende, og vil legge til flere filtreringsmuligheter etter hvert.

Kombinert med vår premierekalender (som viser alt som kommer og er nytt på strømming) og våre serieoversikter i seriedatabasen, håper vi dette er med på å gjøre strømmehverdagen litt enklere for deg. I tillegg kommer vi selvfølgelig ofte med våre anbefalinger, nyheter, intervjuer og anmeldelser.

Vi ønsker dere en strålende dag.

Annonse