Tom Hanks med cameo i 1883

Hollywood-stjernene Tom Hanks dukker opp i en liten gjesterolle i Yellowstone-serien 1883. Serieskaper Taylor Sheridan lover at det blir flere gjesteopptredener av kjente skuespillere utover i sesongen.

Annonse

Filmstjerner har det siste tiåret strømmet til ulike serieprosjekt, men en håndfull av de mest kjente har enn så lenge holdt seg unna. En av dem er Oscar-vinneren Tom Hanks. I 1883 får fansen i det minste et lite glimt av stjernen, som satt av en dag i september til å spille en general i westernserien.

1883. Foto: Paramount+

Spiller general i borgerkrigens blodigste slag

Hanks dukker opp i andre episode av westernserien, som er en forløper til den svært populære Kevin Costner-serien Yellowstone. Han spiller en general i en scene like etter det grusomme slaget ved Antietam. Over 22 000 døde i slaget, som fant sted i 1862. Det var det blodigste slaget i den amerikanske borgerkrigen og scenen er et tilbakeblikk som forteller mer om rollefiguren James Dutton (spilt av Tim McGraw).

Billy Bob Thornton, som ikke er fremmed for å gjøre TV-roller, har en litt større rolle i serien. Og Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliot, LaMonica Garret og Isabel May inntar hovedrollene, som følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på slutten av 1800-tallet.

Tom Hanks spilte på 80-tallet i serien Bosom Buddies og dukket også opp i noen episoder av Fem i familien. Han ble en av Hollywoods største stjerner etter roller i blant annet Big, Turner & Hooch, Søvnløs i Seattle, Forrest Gump, Apollo 13, Toy Story, Redd menig Ryan, Philadelphia og Du har mail.

Serieskaper Taylor Sheridan avslører til bransjenettstedet Deadline at det er planlagt flere overraskende små gjesteroller utover i sesongen.

1883 er en Paramount-satsing som kan sees på enten Paramount+ eller Strim, og vises i Norge få timer etter amerikansk premiere. Den er en av mange store premierer i desember.

2022man10jan06:00Premiere1883 sesong 1Paramount+ 5 Til Strim

SkyShowtime-guiden:

Annonse

Relevante nyheter

Her finner du SkyShowtime: