De nye seriene som kommer vinteren 2021/22

En ny Vikings-serie er bare en av flere titalls nye serier som du kan glede deg til i vinter. Vi gir deg oversikten.Tradisjon tro gir vi dere lesere den mest omfattende oversikten over nye serier og hvor de kommer. I vinter kan du glede deg til alt fra Vikings-drama til en ny Star Wars-serie og spennende nye krimgodbiter.

Annonse

Vær obs på at serier kan bli flyttet til et senere tidspunkt, da oppdaterer vi oversikten. Noen serier kan også være fra tidligere år, men tas med her fordi de vises for første gang i Norge.

Vinterens nye serier

Kommer på

Kommer på

The Book Of Boba Fett

Disney+
Action, Drama, Fantasy, Science Fiction
7.6
Dusørjegeren Boba Fett får sin egen spin-off fra suksesserien The Mandalorian. Rollefiguren har dukket opp i filmen Star Wars Episode V: The Empire Strikes back og nevnte The Mandalorian.
Ferske episoder ute

Aranyak

Netflix
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.0
Politiske intriger, personlige agendaer og myter om monstre kommer til overflaten når to politibetjenter med veldig forskjellige metoder må navigere gjennom et nett av mistenkte etter et uforklarlig drap.

Moonshine

Allente, C More, TV 2 Play
Drama, Komedie
6.0
Far og mor ønsker å gi familiebedriften videre, men slik som avtagerne deres kjemper seg imellom for å overta kontrollen er det vanskelig å se hva det rette valget skal være.

The Wonder Years

Disney+
Drama, Periodedrama
5.8
Inspirert av 1989-serien med samme navn, følger vi den populære historien om Dean, gjennom hans oppvekst i Alabama på 60-tallet.

The Pact

Allente, HBO Max, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
6.8
En uventet død bringer fem venner sammen, i en pakt om stillhet. Hva skjedde egentlig den kvelden i skogen?

Kitz

Netflix
Drama, Thriller
5.7
Et år etter det tragiske dødsfallet til hennes bror blir Lisi med i et miljø som skjuler en hemmelighet bak fasaden av glamour, hedonisme og penger.

Stay Close

Netflix
Drama, Krim, Spenning, Thriller
7.0
Britisk krimdrama-miniserie basert på Harlan Coben-romanen fra 2012 med samme tittel. Livene til en fotballmor, en fotojournalist og en etterforsker blir forstyrret av en grusom hendelse fra fortiden.
Ferske episoder ute

With Love

Amazon Prime Video
Drama, Komedie, Romanse
6.6
Søsknene Diaz er på et oppdrag: Å finne kjærlighet og mening med livet. De møter på beboere i juleferien."
Ferske episoder ute

Halo

Allente, Paramount+, Strim
Action, Drama, Science Fiction, Spenning
7.0
Basert på den kjente spillserien Halo. Serien vil, som spillserien, være satt til fremtiden hvor mennesker er i konflikt med romvesen omtalt som the Covenant.
Ferske episoder uteKommer på TV 2 Play

Kasko

Allente, Strim, TV 2 Play
Komedie
6.8
Jamal er mer opptatt av fest og moro enn å bli en ansvarlig voksen. Når han nærmer seg 30 år og gjelden øker ser han seg nødt til å finne seg en jobb. Redningen blir en stilling i et forsikringsselskap.
Ferske episoder ute

Severance

Apple TV+
Drama, Krim, Science Fiction
8.7
Mark Scout (Adam Scott) leder et team som frivillig har gått med på en operasjon som gjør det umulig for de å huske privatlivet sitt på jobb, og jobblivet sitt privat.

The Lost Symbol

Allente, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Eventyr
6.6
Basert på de populære Dan Brown-bøkene følger vi kodeknekkeren Robert Langdon i jakten på dem som kidnappet moren hans, gjennom en labyrint av gåter han ikke ser slutten på.

Mörkt Hjärta

Discovery+
Drama, Krim
6.6
Familiene til det unge kjæresteparet Sanna og Marcus er uvenner. Frivillige Tanja får et nytt oppdrag – å lete etter en mann som har vært forsvunnet i to år.

Grand Crew

Komedie
6.2
Livet er best med teamet ditt. En gruppe unge profesjonelle navigerer opp- og nedturer i Los Angeles.

Elves

Netflix
Drama, Fantasy, Skrekk
5.5
En juleferie blir til et mareritt for en tenåring og familien hennes når de oppdager en eldgammel trussel som forfølger øya deres.

Just Beyond

Disney+
Antalogiserie, Komedie, Skrekk
6.2
Antalogiserie basert på Boom! Studios tegneserieblad ved samme navn.
Ferske episoder ute

The Girl Before

HBO Max, Strim
Drama, Thriller
6.5
Jane får muligheten til å flytte inn i et vakkert, ultra-minimalistisk hus designet av en mystisk arkitekt. Det er bare én ulempe: beboeren er nødt til å følge hans liste av strenge regler. Jane føler at huset forandrer henne på uventede måter, og når hun får vite mer om sin forgjenger, Emma, oppdager hun urovekkende likheter mellom dem og lurer på om hun deler skjebne med hun som bodde der før.

Pivoting

Komedie
6.2
Når psykologer fraråder å ta noen store avgjørelser gjør tre venner nettopp det og endevender sine liv mens det fortsatt er tid.

Maman a tort

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
7.2
Barnepsykologen Vasile aner uråd når treårige Malone hevder at moren hans ikke er hans egentlige mor. Politikvinnen Marianne går motvillig med på å hjelpe til, og snart knyttes Malones sak sammen med en annen pågående sak. Snakker barnet sant?

The Cleaning Lady

HBO Max, Strim
Drama
7.0
En lege kommer til USA for å redde sin sønn, men motarbeides av systemet. Derfor bryter han loven, men det er vel ok når det er for de riktige grunnene. Ville vi ikke alle gjort det?

From

Drama, Science Fiction, Skrekk
7.9
I en avsidesliggende amerikansk by blir alle besøkende fanget. Alle må kjempe for å overleve i byen, som er omringet av en skog hvor monstre bor.
Ferske episoder ute

Decoupled

Netflix
Drama, Komedie
8.2
En forfatter og hans kone avslører at de skal skille seg, det ender opp med å avdekke andre absurde forhold i deres liv.

Back to Life

Disney+
Drama, Komedie
7.6
Miri blir løslatt etter 18 år i fengsel. Nå starter den vanskelige overgangen til å igjen bli endel av det siviliserte samfunnet.
Ferske episoder ute

Pretty Hard Cases

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
6.2
De erfarnere og dyktige etterforskerne Sam og Kelly jobber på ulikt vis for å bekjempe kriminalitet i et ødelagt system.

Pam & Tommy

Disney+
Drama
7.3
Dette er dramatiseringen av Pamela Anderson og Tommy Lee, kjendisparet som ufrivillig fikk høyst private opptak spredt på nettet.

Archive 81

Netflix
Drama, Krim, Spenning, Thriller
7.3
En arkivarer som er hyret inn for å restaurere en filmrull oppdager at det han jobber med er en filmskapers arbeid med å undersøke en farlig kult.

Station Eleven

HBO Max, Strim
Drama, Science Fiction
6.7
Overlevende etter en ødeleggende pandemi forsøker å gjenbygge livene sine etter å ha mistet alt.
Ferske episoder ute

The Gilded Age

HBO Max, Strim
Drama, Periodedrama
8.0
Serien, fra Downton Abbey-skaper Julian Fellowes, er satt til New York på 1880-tallet. Opprinnelig var serien tiltenkt NBC, men HBO overtok utviklingen av serien i 2019 grunnet dens ambisiøse skala. Serien er opprinnelig tiltenkt å være en forløper til Downton Abbey.
Ferske episoder ute

Venga Juan

HBO Max, Strim
Komedie
8.0
Juan Carrasco er nå styremedlem i et stort selskap, etter at han er ferdig som minister. Dette er en oppfølgerserie til Vota Juan og Vamos Juan.

Blackport

Drama
8.5
Harpa utnytter en tragisk ulykke til å skape et nytt fiske-imperium på Island i kjølvannet av at fiskekvoter ble innført på midten av 80tallet.

Anne Boleyn

Drama, Periodedrama
5.7
Vi følger Boleyns siste måneder, i hennes kamp mot Tudor partriarkiet i England, forsøket på å sikre en fremtid for datteren Elisabeth og den grusomme sannheten bak hennes mislykkede graviditeter for å gi Henry en sønn.
Ferske episoder ute

Vikings: Valhalla

Netflix
Action, Drama, Periodedrama
7.1
I Vikings: Valhalla følger vi vikinger som Leif Erikson, Freydis Eriksdottir, Harald Hardråde og Vilhelm I av England, med en handling satt til 100 år etter hendelsene i Vikings.

Inventing Anna

Netflix
Drama, Krim, Spenning, Thriller, Spionthriller
6.8
En journalist undersøker saken om Anna Delvey, den Instagram-legendariske arvingen som stjal hjertene – og pengene – til den sosiale eliten i New York.

Dogs in Space

Netflix
Animasjon, Barn
7.2

I en ikke så fjern fremtid sender jordens forskere en haug av genetisk forbedrede hunder for å utforske galaksen.

Ferske episoder ute

Alt du elsker

Discovery+
Drama
7.0
Sara oppdager at Jonas bærer på en mørk hemmelighet. Hvor langt er Jonas villig til å gå for å få anerkjennelse i de høyre-ekstremistiske forumene han vanker i? Er han villig til å sette kjærligheten foran sin stadig sterkere ideologiske overbevisning? Og er det mulig for Sara å fortsatt se mennesket bak alle tankene hun ikke kan forstå eller akseptere?

Good Sam

Allente, Strim, Viaplay
Drama
5.9
Far og datter må lære seg å samarbeide i denne sykehus-dramaserien, selv om de har svært forskjellig tilnærming til yrket sitt.
Ferske episoder uteFornyet

Peacemaker

HBO Max, Strim
Action, Drama, Komedie, Superhelt
8.4
Hvem er Peacemaker og hvordan ble han den han er? Serien er en spin-off til Suicide Squad-oppfølgeren.
Ferske episoder ute

Leonardo

NRK TV
Drama, Periodedrama
7.2
Leonardo da Vinci er historiens mest berømte vitenskapsmann, bak den brilliante kunstneren skjuler det seg i denne dramatiseringen også en mordgåte.
Ferske episoder ute

Julestjerna

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama
6.9
Vi følger åtte artister som vi blir kjent med gjennom en sangkonkurranse. Hver og en av deltakerne bærer på sine hemmeligheter og historier, og når scenelyset slukkes viser det seg at det blir helt andre ting som blir avgjørende enn hvem som vinner.
Ferske episoder ute

Harlem

Amazon Prime Video
Drama, Komedie
6.7
Sammen med venninnene Tye, Quinn og Angie lever den populære professoren Camille livet i Harlem. Hun har bygget opp en inngående kjennskap til ulike kulturers datingkultur, men sliter likevel selv med å navigere sitt eget kjærlighetsliv.
Ferske episoder ute

Verden er min

NRK TV
Drama
7.6
Verden er min er en rapsikal om kjærlighet, vennskap og familie, å stå opp for seg selv og slenge en midtfinger opp til konformiteten.

Ragdoll

NRK TV
Drama, Krim
5.7
Seks mennesker blir funnet drept, partert og sydd sammen til en grotesk skikkelse.

Super Pumped

Allente, Paramount+, Strim
Drama
7.2
Historien om Uber, transportselskapet som tok verden med storm.
Ferske episoder ute

Inspector Koo

Netflix
Drama, Krim, Thriller
6.8
En tilbaketrukket tidligere politibetjent blir med i spillet igjen som forsikringsetterforsker på jakt etter ledetråder på åsteder som er nøye planlagt av en seriemorder.
Ferske episoder ute

Harmonica

Allente, Strim, Viaplay
Drama
5.7
For 16 år siden levde Harry og Monica et liv med stjernestatus og spilte på store arenaer rundt om i verden med bandet deres Harmonica. Nå er ekteskapet i krise, og mens Monica drømmer om å finne tilbake til musikken, vil Harry bare overleve. Når bandets manager og Monicas bror, Tomas, foreslår en nostalgiturné, får Harry et ultimatum fra Monica: turné eller skilsmisse.

Dark Money

Disney+
Drama
6.6
Familien til et misbrukt barn aksepterer hysj-penger fra en kjent filmskaper for å holde tett.

Soderzhanki

C More, TV 2 Play
Drama, Thriller
6.2
Den nyseparerte kunsthistorikeren Dasha forlater hjembyen sin og drar til Moskva og venninnen Marina, som nå tilhører øvre samfunnslag. Men så blir Marina plutselig funnet drept. Etterforskeren Lena får saken og møter en verden av lykkejegere, utroskap og utpressing.
Ferske episoder ute

Trom

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Krim
6.9
Når en lokal aktivist blir funnet død under en hvaljakt, må journalisten Hannis Martinsson sette sitt eget liv på spill for å finne sannheten i det isolerte øysamfunnet på Færøyene.

American Auto

Komedie
5.8
Payne Motors er ved et veiskille. Enten må de tilpasse seg nye tider eller bli sendt på skraphaugen. Den nye sjefen går utradisjonelt til verks, men får nok av utfordringer fordi hun ikke kan noe om biler.

Four Lives

Drama, Krim, Spenning
7.5
Historien om ofrene til seriemorderen Stephen Port. Stephen Merchant og Sheridan Smith har hovedrollene.
Ferske episoder ute

Dalgliesh

Allente, TV 2 Play
Drama, Krim
7.8
Basert på de bestselgende krimbøkene til P.D. James om diktskriver, enkemann og etterforsker Dalgliesh sin karriere fra 1970 til nåtidens England ved Scotland Yard.
Ferske episoder ute

Landscapers

HBO Max, Strim
Drama, Krim, Miniserie
7.3
True crime-miniserie med en god dose svart humor om William og Patricia Wycherley, som ble myrdet i 1998.
Ferske episoder ute

The Long Call

NRK TV
Drama, Krim
6.5
Etterforsker Matthew Venn vender tilbake til hjembyen for å delta i farens begravelse. Han søker etter sannheten i sekten han i sin tid forlot.
Ferske episoder ute

Reacher

Amazon Prime Video
Action, Drama, Krim, Thriller
8.1
Jack Reacher er basert på bestselgerbøkene skrevet av Lee Child. Jack er en tidligere soldat som reiser lander rundt og påtar seg farlige og krevende oppdrag.
Ferske episoder ute

The Journalist

Netflix
Drama, Thriller
7.0
En legendarisk journalist jakter fryktløs på sannheten.
Ferske episoder ute

The Tourist

HBO Max, Strim
Drama, Krim, Spenning, Thriller
7.0
En mann, spilt av Jamie Dornan, våkner opp på et sykehus i Australia uten å ane hvor han er.
Avsluttes

The Last O.G

HBO Max, Strim
Komedie
6.9
En tidligere innsatt er sjokkert over hvor mye samfunnet har endret seg når han slipper ut etter 15 år.
Ferske episoder ute

Kayko and Kokosh

Netflix
Animasjon, Barn
6.4
Den første animerte Netflix-originalen fra Polen. Basert på tegneserien av Janusz Christa.
Ferske episoder ute

And Just Like That…

HBO Max, Strim
Drama
5.7
Oppfølgerserie til Sex and the City. Når Carrie, Miranda og Charlotte fant det tøft å navigere livet som 30-åringer, tenkt deg bare komikken, dramaet og problemene de kan havne i som 50-åringer...
Ferske episoder ute

Bête Noire

NRK TV
Drama, Krim
8.0
16 år gamle Jeremy tar livet av alle på skolen før han tar selvmord. Hans mor forsøker å forstå hvordan hennes sønn, som tilsynelatende levde et problemfritt liv, kunne begå en slik grusom handling.
Ferske episoder ute

Ida tar ansvar

Allente, Strim, Viaplay
Drama
6.3
Ida studerer ved Universitetet i Oslo hvor hun hele tiden bekymrer seg for potensielle terrorangrep. Når hun møter einstøingen Aksel, innser hun at han planlegger en skoleskyting. Nå må Ida ta ansvar.

The Endgame

Drama, Spenning, Thriller
6.7
Det er ingen grense for hvor langt folk er villig til å gå for kjærlighet, rettferdighet og sannheten i denne thrilleren.

Braindead

C More, TV 2 Play
Drama, Komedie, Skrekk
8.1
Bli med bak kulissene i kongressbygningen, der utenomjordiske insekter har begynt å angripe kongressmedlemmenes hjerner. Den nyansatte senatorassistenten Laurel Healy er en av få som innser hva som skjer, og snart er verdens skjebne i hendene til en liten gruppe skrekkslagne ansatte

Suspicion

Apple TV+
Drama, Spenning, Thriller
6.1
Sønnen til en anerkjent forretningskvinne blir kidnappet i New York. Fire briter som bor på et hotell blir mistenkt. Er de skyldig, eller er de bare på feil sted til feil tid?
Ferske episoder ute

As We See It

Amazon Prime Video
Drama
8.1
Hjertevarm dramaserie fra Jason Katims, mannen bak Friday Night Lights, Roswell og Parenthood. Serien forteller om verden gjennom synspunktene til tre personer som har autisme.
Ferske episoder ute

The Legend of Vox Machina

Amazon Prime Video
Action, Animasjon, Eventyr
8.4
En gruppe av uvanlige personer ender opp på et oppdrag for å redde Exandria fra mørke, magiske krefter.
Ferske episoder ute

The Afterparty

Apple TV+
Drama, Komedie, Krim
7.2
Den samme natten blir gjenfortalt gjennom ulike perspektiv.
Ferske episoder ute

Annika

NRK TV
Drama, Krim
6.7
Norske Annika Strandhed etterforsker drap for en spesialenhet i det skotske politiet.
Ferske episoder ute

In From the Cold

Netflix
Drama, Thriller, Spionthriller
6.2
Alenemoren Levieva får livet snudd på hodet når CIA tvinger henne til å ta et oppgjør med sin fortid som en russisk spion. Etter et KGB-eksperiment har hun spesielle egenskaper.
Ferske episoder ute

Kristiania magiske tivolitheater

NRK TV
Barn
6.6
Et storslått juleeventyr fra gamle dager, den gang Norges hovedstad het Kristiania. Det er duket for magi, vennskap, kjærlighet og en hel del spenning hver eneste dag frem til julaften.

Coyotes

Netflix
Drama
5.3
En patrulje kommer over en beholdning av diamanter. Da får de et vanskelig valg. Levere de inn eller beholde de?

1883

Allente, Paramount+, Strim
Drama, Western, Periodedrama
8.8
Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på.
Ferske episoder ute

The Silent Sea

Netflix
Drama, Science Fiction, Spenning, Thriller
6.9
En månedferd avdekker flere skjulte hemmeligheter i et forlatt forskningssenter.
Ferske episoder ute

Hide and Seek

Allente, Discovery+, TV 2 Play
Drama, Krim
7.4
6-årige Alisa leker gjemsel i leiligheten med faren sin når hun plutselig forsvinner sporløst. Varta Naumova og Max Shumov får saken, og snart dukker det opp en video på YouTube der Alisa holder opp et skilt med flere mystiske tall.

Bel-Air

Drama
6.0
Dramautgave av den klassiske komiserien Fresh Prince of Bel-Air. Vi følger en ungdom fra Philadelphia som sendes til å leve hos sin onkel og tante i Los Angeles.

Santa Inc.

HBO Max, Strim
Animasjon, Komedie
1.3
Candy Smalls er den best rangerte alven på Nordpolen. Når julenissens arvtager blir svøpt opp av Amazon satser Candy på drømmen om å bli tidenes første kvinnelige julenisse.

Naomi

HBO Max, Strim
4.6
Tenåringen Naomi McDuffie elsker tegneserier og er webansvarlig for en Superman-nettside. Når en overnaturlig hendelse finner sted i hjembyen hennes i Oregon, vil Naomi vite mer om dens opprinnelse.Med hjelp fra sin beste venn, sine adoptivforeldre, og en tatovør med en mystisk fortid, reiser Naomi inn i multiverset på jakt etter svar, og det hun oppdager kommer til å forandre hennes syn på superhelter.Skapt av Ava DuVernay, basert på tegneserien av Brian Michael Bendis.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester:

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X
    X