Dette er Disney+ Day!

Disney+ Day er en omfattende markedsføringskampanje og Disney sin feiring av sitt 2. års jubileum, søndag 14. november.

“This day of appreciation brings to life our mission to entertain, inform, and inspire fans and families around the globe through the power of unparalleled storytelling, and will become an annual tentpole event to be amplified across our global businesses.»

– Bob Chapek, konsernsjef hos The Walt Disney Company

I tillegg til at strømmetjenesten vil holde en åpningsseremoni med nyheter, nye trailere, ‘first looks’, eksklusive klipp og opptredener fra Disney+ stjerner og skapere, vil vi også få se mange premierer, på både film om TV-fronten, fra alle Disneys mange lekeplasser, som The Simpsons, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star.

Her er noe av det vi kan vente oss på den store Disney+ Day 14. november:

  • Strømmepremiere av Marvel Studios’ Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings.
  • Tilgang for alle abonnenter til den søte og morsomme familie-filmen Jungle Cruise, med Dwayne Johnson og Emily Blunt.
  • Den nye Disney+ originalen Home Sweet Home Alone, inspirert og gjenfortalt fra de klassiske Home Alone julefilmene.
  • En helt ny original samling seriesnutter, kalt «Olaf Presents», hvor Olaf fra Frozen forsøker sitt beste å gjenfortelle en mengde klassiske Disney eventyr, på sin særegne og klønete, men å-så-sjarmerende, måte.
  • De landene som ikke enda har tilgang vil få se noen fine kortfilmer fra Walt Disney Animation Studios, som «Frozen Fever,» Oscarvinnerne «Feast» og »Paperman», den Oscar-nominerte Mikke Mus-kortfilmen «Get A Horse!» og flere, så vel som Pixar’s «Ciao Alberto», med karakterer fra sommerens Pixar/Disney animerte hit Luca.
  • En ny kortfilm fra The Simpsons som vil hylle (eller erte?) underselskapene til Disney+.
  • National Geographic stiller med de første fem episodene av andre sesong av The World According to Jeff Goldblum.
  • Star Wars inntar scenen med en spesial som feirer opprinnelsen og legenden Boba Fett.
  • Marvel feirer med et «spennede glimps inn i fremtiden».
  • Og på ingen måte verken sist eller minst får vi den spennende nye serien Dopesick, med stjernen Michael Keaton, levert av Star/Hulu, om hvordan det gikk til at den krisen OxyContin-dopet er, fikk lov til å spre seg gjennom Amerika som om vi hadde sagt «Velkommen, bare spre deg» til pandemien.

Det kan være gode grunner til å stikke innom Disney+ 14. februar. Spesielt kanskje for Dopesick.

Annonse Se årets store seriebegivenhet Obi-Wan Kenobi på Disney+. Klikk her
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Disney+ pakker: