Hayden Christensen er klar for Ahsoka

-

Annonse

Hayden Christensen gjentar rollen som Anakin Skywalker i den kommende TV-serien Ahsoka. Det er The Hollywood Reporter som avslører dette. Disney har ikke kommentert nyheten.

Christensen spilte rollen i to Star Wars-filmer og skal også dukke opp i miniserien Obi-Wan Kenobi. Christensen fikk gjennomgå av illsinte fans som ikke var fornøyd med filmene og hans prestasjon. Han har i årene siden 2005 holdt en heller lav profil.

Kritikken, som i de mest ekstreme tilfellene fremstår som en horde av hat, rammet skuespilleren Ahmed Best, som spilte Jar Jar Binks, enda hardere. Star Wars-veteraner som Liam Neeson og Mark Hamill har de senere årene forsøkt å forsvare prequel-filmene og skuespillerne.

Christensens (og Anakin Skywalker) kan også sies å ha blitt betydelig mer populær nå som generasjonen som vokste opp med prequel-filmene og Star Wars: Clone Wars er blitt voksne. Det blir derfor svært spennende å se hvordan Star War-fans tar imot Christensen i rollen, over 15 år etter Star Wars: Revenge of the Sith.

Rosario Dawson har hovedrollen i Ahsoka, en rollefigur som ble introdusert i tegneserien Star Wars: The Clone Wars. Hun hadde en gjesterolle som Ahsoka i The Mandalorian.

Rosario Dawson som Ahsoka Tano. Foto: Disney
Rosario Dawson som Ahsoka Tano. Foto: Disney

Ahsoka var lærling under Anakin Skywalker. Siden serien forventes å være satt til tiden etter Anakins død er det spekulert i at han dukker opp enten i tilbakeblikk eller som et «force ghost». Vi venter i spenning.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama
Kommer på Netflix

Ethos

X
X
X