Denis Villeneuves plan blir til realitet: Dune får en oppfølger

Annonse

Et par uker etter premieren til Dune, har det blitt annonsert at filmen får en oppfølger.

Regissør Denis Villeneuve hadde alltid en plan om å skape to filmer for å få vist alt det nydelige det er å se i forfatter Frank Herberts Dune-bøker, og Warner Bros var ikke treg med å gi regissøren tillatelsen han trengte for å gjennomføre kunstverket. Villeneuve er vidt kjent for populære filmer som Prisoners, Blade Runner og Arrival, for å nevne et par. Dune 2 har ikke startet produksjonen enda, men det er bekreftet at blant annet stjerner som Timothée Chalamet og Zendaya er tilbake. Det virker som om Villeneuve er i siget for å bli kjent for enda en storfilm, og det er helt greit for oss.

Vi har enda ikke fått en eksakt dato på premieren, men Warner Bros har sagt det er deres plan å glede seerne sine i kinosaler rundt i verden fra og med oktober 2023.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X