Annonse

De nye seriene vi ser frem til høsten 2021

-

Annonse

Det er mye å glede seg til i høst. Naturen spraker i sine nydelige røde, oransje og gule nyanser, det lanseres drikker med krem og honning og krydderblandinger i kaffebarene, man kan tenne i peisen og drikke kakao med tøfler på. Det er en tid for å være inne og takke for at vi har hus som er regn- og vindtette. Det er en tid for søledammer, varme supper og ullgensere. Og det er definitivt en tid for serier!

Her er noen av høstens serier vi ser mest frem til å krølle oss opp i sofaen med, mens regnet pisker mot vinduene og vinden uler i mørket.

Vi oppdaterer oversikten om det ramler inn noen spennende nye premierer.


September

American Rust

American Rust
Jeff Daniels er stjernen i American Rust. Foto: Showtime/Paramount+

Serien skulle originalt lages i 2017, men de fant ikke rett skuespiller til rollen som Harris. Nå har de imidlertid funnet Tony vinner, Emmy vinner -OG- Golden Globe vinner Jeff Daniels, så da ser det ut til at Paramount+ er fornøyd, og vi klager ikke.

Serien følger politi-inspektør Del Harris (Jeff Daniels), en komplisert mann som ikke er fremmed for å bøye reglene, i en by på det såkalte Rustbeltet i Pennsylvania, hvor mange gode mennesker tar mange dårlige valg…

American Rust er tilgjengelig hos Paramount+ fra 13. september

2021man13sep09:00PremiereAmerican Rust sesong 1Paramount+09:00 Sjanger:Drama 9


Foundation

Lou Llobell spiller en Trantor-psykohistoriker i Foundation. Foto: Apple

«Psykohistoriker» Hari Seldon (Jared Harris fra Sherlock Holmes, Chernobyl og The Crown) mener at fremtiden til menneskeheten kan avsløres gjennom matematiske utregninger, og at den er fylt av uendelig krig og tusener av verdener redusert til støv, om ikke noen tar ansvar og gjør noe drastisk. Men våger man å prøve å redde verden, når det man må gjøre går imot alt og alle, basert kun på ordene til en som i bunn og grunn mener han kan se fremtiden?

Traileren minner litt om en slags Noah’s Ark fortelling, satt til fremtiden. Et veldig spennende konsept. Se traileren her.

Foundation er tilgjengelig hos Apple TV+ fra 24. september

2021fre24sep09:00PremiereFoundation sesong 1Apple TV+09:00 Sjanger:Drama 9


Oktober

4400

4400. Foto: The CW
4400. Foto: The CW

Denne kommer på The CW 25. oktober, og siden CW og HBO eies av samme selskap, kan vi anta at 4400 kommer på HBO Max. Serien er en gjenfortelling av The 4400, som strakk seg over 4 sesonger mellom 2004-2007.

Historien er som sist: 4400 mennesker forsvinner plutselig, og 81 år senere kommer de like plutselig tilbake, uten kjennskap til hva som skjedde med dem og uten å være en dag eldre. Det blir en kamp for dem å navigere i en ny verden, hvor de er jevngamle med barnebarna, og en utfordring for myndighetene å nøste opp i alt av «hva», «hvorfor» og «hvor» spørsmål, gjennom informasjon fra disse menneskene. Gjennom det hele henger det aller største spørsmålet over dem alle: «Vet de mer enn de gir uttrykk for?»

4400 kommer kanskje på HBO Max i oktober


Invasion

Apple satser knallhardt på sci-fi og med seg på laget har de fått Jurassic Park-stjernen Sam Neill. Listen over invasjon-fra-verdensrommet-serier er nå så lang at vi undrer oss over at en så selvforklarende tittel ikke tidligere er tatt i bruk. Betyr det at vi er mettet? Nei!

Med en så global setting, hvor invasjonen vises fra ulike perspektiv spredt over hele verden, har vi litt Sense8-håp for denne. Denne historien har alltid vært spilt inn i en rekke land og byer, men på grunn av pandemien har det naturlig nok ikke latt seg gjøre denne gang. Likevel, i en lenge nedstengt verden, gleder vi oss over at noe er ute etter å ta oss – som ikke er et virus.

Invasion har premiere på Apple TV+ 22. oktober

2021fre22okt09:00PremiereInvasion sesong 1Apple TV+09:00 Sjanger:Drama,Science Fiction,Spenning 7

November

The Shrink Next Door

The Shrink Next Door. Foto: Apple

Høres det ikke bra ut om en person sier han skal støtte deg gjennom den vanskelige tiden i livet ditt? Han skal bli ved din side og forsikre seg om at du lykkes. Han er der for deg! Vi kan si oss enig i at det hadde vært lettere motstå alle de dårlige valg og fristelser om noen var med oss 24/7 og passet på. Men her kommer problemet, kjære leser: Hva om han ikke drar igjen…? Hjernen min skriker «The Cable Guy», men vi får se hva Apple TV+ har kokt sammen til oss.

The Shrink Next Door er tilgjengelig hos Apple TV+ fra 12. november

2021fre12nov09:00PremiereThe Shrink Next Door sesong 1Apple TV+09:00 Sjanger:Komedie 4


Hawkeye

Jeremy Renner som Hawkeye. Foto: Disney

Vi kjenner alle Hawkeye, og har alle kost oss med hans større og mindre opptredener i Marvel filmene. Forhåpentligvis blir denne serien da tettpakket av snappy one-liners og action, med den underliggende dybden som Hawkeye har vist så mange ganger tidligere. For denne gangen blir det faktisk to Hawkeyes, da Kate Bishop (spilt av Hailee Steinfeld) har tatt over navnet Hawkeye når Clint var antatt død. Nå skal de to møtes og vi gleder oss!

Hawkeye er tilgjengelig hos Disney+ fra 17. november

2021ons17nov09:00PremiereHawkeye sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Action,Drama,Superhelt 7


The Wheel of Time

Robert Jordan sin bokserie The Wheel of Time er super populær og virkelig god. Serien fra Amazon Prime gjenskaper denne vakre verdenen fylt av magi, som kun få har tilgang til. Vi følger Moiraine (Rosamund Pike fra Gone Girl), medlem av en kvinnelig klan av magikere, som krysser veier med fem unge mennesker. Disse møtene setter i gang en farlig, verdensomspennende reise, hvor hun må finne ut hvem av dem er en reinkarnasjon av en mektig drage. Det er sagt at denne dragen enten vil redde verden eller utrydde den, og hun m vite hvem det er før tiden renner ut for å påvirke utfallet.

The Wheel of Time er sagt å komme på Amazon Prime i november.

2021fre19nov09:00PremiereThe Wheel of Time sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Action,Drama,Fantasy 1

Relevante nyheter

Dette kommer på Paramount+ i september 2021

Paramount+ finner frem storkanonen med Jeff Bridges-serien American Rust. Kan det være serien som for alvor setter den nye strømmetjenesten på kartet?

Hawkeye-serien kommer i november på Disney+

Disney+ skal vise superheltserien Hawkeye i november. Hollywood-stjernen Jeremy Renner gjentar der rollen fra de populære superheltfilmene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X