The Chi er fornyet med sesong 5

Del nyheten

HBO Nordic-aktuelle The Chi er fornyet med sesong 5, melder bransjenettstedet Deadline.

Showtime sender serien i USA, og fornyelsen kom rett etter at sesongfinalen for fjerde sesong var ute. Deadline skriver at serien i snitt har 4.2 millioner seere og er i ferd med å bli kanalens mest strømmede serie.

I Norge har serien blitt sendt på HBO Nordic dagen etter USA, som del av en mangeårig distribusjonsavtale med Showtime. Fremover er det Paramount+ som viser nye Showtime-serier. ViacomCBS eier både Showtime og Paramount+ og har som mål å ta opp kampen med Netflix og Disney+.

HBO Nordic skal etter hvert bli til HBO Max og vise mye mer av innholdet fra HBO-eier AT&T. Vi har ikke hørt noe om at avtalen med Showtime videreføres til neste år, men inntil videre antar vi at femte sesong først sendes på HBO Max i 2022.

Annonse
X
X