Ringenes Herre-serien har fått premieredato

-

Annonse

Dette er det første bildet fra den nye Ringenes Herre-serien, som kommer 2. september 2022. Datoen ble kunngjort samtidig som innspillingen av første sesong ble avsluttet. Det er over et år til, noe vi tror er ny rekord på hvor langt frem i tid man setter en premieredato…

Serien har enda ikke fått en offisiell tittel, men vi vet at handlingen er satt til flere tusen år før hendelsene i Hobbiten- og Ringenes Herre-filmene. Kanskje vi får noen av historiene fra Silmarillion? Det betyr uansett stort sett nye rollefigurer, men Galadriel er bekreftet som en av dem vi kjenner fra filmene.

Morfydd Clark (Galadriel), Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards og Trystan Gravelle er blant skuespillerne som i flere måneder har jobbet med innspilling på New Zealand.

Det er Amazon Prime Video som kommer til å vise serien. Episoder blir sendt ukentlig. Amazon kjøpte rettighetene for rekordsum i 2017. Serien er alt fornyet med sesong 2.

2022fre02sep09:00PremiereRingenes Herre-serie sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Drama,Eventyr,Fantasy 2

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama, Krim, Spenning
Fornyet

Dexter

Drama, Spenning, Thriller
Kommer på Viaplay

Furia

Drama
Kommer på Netflix

Ethos

X
X
X