HjemNyheterAnmeldelserNot so perfect strangers?

Not so perfect strangers?

Annonse

Hva for du når du krysser en russisk helseguru med en forfatter på sin tredje skilsmisse, en familie på tre med selvmordstanker, en rusavhengig ex-fotballspiller, en sjalu tobarnsmor, to lottomillionær og en skeptisk advokat med seriøse daddy-issues? Svaret er: A glorious fucking shitshow! Og jeg digger det.

Nine Perfect Strangers er et herlig sammensurium av håp, sarkasme kommunikasjonsproblemer, grensetesting og noen tvilsomme «spesialtilpassede helse-smoothies».

Nine Perfect Strangers. Foto: Amazon

Ni totalt fremmede kjører inn porten til Tranquillum House, uten å vite hvem de vil møte i døren, både når det kommer til hverandre og seg selv, for å ta et oppgjør med egne demoner. Noe som tar dem dypere inn i eget sinn enn hva kanskje kan kalles sunt.

Kjenner de fleste av oss egentlig de mørkeste hjørnene av sinnet vårt? Og er nøkkelen til lykke å ta et oppgjør med disse styggeste delene av oss selv? Og hva gjør vi om vi oppdager at vi egentlig liker å være litt ‘stygg’?

Nine Perfect Strangers. Foto: Amazon

Disse ni menneskene vet virkelig ikke vet hvem de har med å gjøre. De har ganske så blindt signert vekk ansvar og råderett over egne liv til Masha (Nicole Kidman) og hennes team, for å lede dem ned en bedre sti i livet, men er det den veien dette går? Her er det mange spørsmål og lite svar. Etter 6 episoder vet jeg enda ikke helt hvem jeg stoler på, men jeg klør etter å se slutten og få svarene mine.

Serien er proppfull av geniale kommentarer og en evig rekke latteranfall, aller best levert av Melissa McCartney og Bobby Cannavale, som rives vekk som et teppe under beina på deg om og om igjen, når du for eksempel nyter en morsom diskusjon om hvem skal ha den siste avokadoen, før du plutselig innser noen står for nært kanten på et stup i bakgrunnen.

Bobby Cannavale i Nine Perfect Strangers. Foto: Amazon

Serien får deg til å le og le, for så å lure på om du burde gråte, gjennom reisen til disse ni menneskene. De prøver desperat å jobbe gjennom egne og hverandres problemer, mens du prøver å desperat bestemme deg for om Maisha er gal eller genial, der hun står på en gresskledd eng og sier «Overgi seg selv til meg…», mens du ser de andre ligge på bakken i en sirkel rundt henne. «…og om 10 dager vil du bli et nytt menneske!!» Før du innser de faktisk ligger oppi hver sin grav rundt henne som de har måttet grave selv… 

Nine perfect strangers er en saftig kombo av latter kuler og blodig alvor. Den er sår og lett samtidig, og veldig spennende!

Miniserien er på totalt 8 episoder og kan sees på Amazon Prime fra 20. august. Anbefales!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X