Manifest er reddet av Netflix

Del nyheten

Den kansellerte serien Manifest reddes tilbake fra seriedøden. Fjerde sesong, som blir seriens siste, er bestilt av Netflix. Totalt 20 episoder runder av sci-fi eventyret.

Manifest, som i Norge er blitt vist på HBO Nordic, er en populær serie både her og på strømming i USA. Likevel valgte NBC, som sender serien, å kansellere serien tidligere i år, da seertallene på TV ikke var gode nok.

Etter en flere uker lang kampanje fra fans og sterke visningstall på Netflix i USA, hvor den har tronet øverst på topplisten over serier, har Netflix valgt å gi serien en avsluttende sesong.

Seriens stjerner Josh Dallas og Melissa Roxburgh har takket ja til å komme tilbake for siste sesong, som er forventet å bli delt opp i minst to deler. De fleste øvrige skuespillerne skal ha signert avtale med Netflix. Deadline melder at serien vil bli vist på Netflix internasjonalt, men det kan variere fra ulike geografiske soner når sesongen vil få premiere.

Årsaken er kompliserte internasjonale distribusjonsavtaler som produsent Warner Bros TV har inngått for serien. Det er uklart om sesongen også vil bli vist på HBO Nordic.

Annonse