Cobra Kai sesong 4 kommer i desember. Se første teaser

I en ny teaser bekrefter Netflix at Cobra Kai sesong 4 kommer på tjenesten i desember.

Kritikerroste Cobra Kai, som også er en av de høyest rangerte seriene på IMDB det siste tiåret, flyttet fra Youtube til Netflix tidligere i år. Tredje sesong hadde premiere i januar. Årsaken var at Youtube stanset sin satsing på originalserier, Netflix valgte da å overta.

Serien er trolig en stor suksess på tjenesten (visningstall holdes hemmelig). Historien er en fortsettelse på Karate Kid-filmen, hvor Daniel LaRusso og Johnny Lawrence nå har egne barn og driver hver sin dojo i henhold til sine verdier. I motsetning til filmen er det nå ikke lenger et klart skille mellom hvem som er «snill» og «slem», da historien også viser hvordan det hele ble sett fra Johnny’s perspektiv.

Følg med i Netflix-kalenderen for nøyaktig premieredato.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

X
X
X