Ukens premierer uke 29, 2021: Turner & Hooch med oppfølgerserie

Månedsoversikter:

Turner & Hooch og en ny serie om He-Man er blant ukens høydepunkter på TV, strømming og kino.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder, både for programmer og serier, i tillegg til å gi deg muligheten til å lagre alle dine favoritter (abonnement) for å holde bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 29, 2021:

Ny serier

Seriepremierer og nye episoder av de nyeste seriene.

Nye sesonger

Sesongstart og nye episoder.

Nye filmer

Nye filmer på kino og strømming.

Nye programmer

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud