Seriesommeren 2021: De nye seriene

-

Tiden hvor sommer betydde seriepauser og repriser, er forbi. Strømmetjenestene ruller ut en rekke nye serier.Pandemien er ikke lenger en like stor heftelse for bransjen, som i tillegg kan glede seg over å få ut både nye serier og forsinkede sesonger. Sommeren er også blitt en viktig årstid, hvor både norske og internasjonale aktører satser på å tilby ferskt innhold.

Serienytt-oversikten over sommerens serier og sesonger

Seriesommeren 2021
Seriesommeren 2021

Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å få oversikt.

Vi legger til bilder og annen informasjon om de nye seriene når dette blir frigitt av kanaler og strømmetjenester, med full oversikt over hvor de er bekreftet å komme (om seriene blir tilgjengelig i Norge). I oversikten finner du beskrivelse, hvor seriene kommer, hvilket land de kommer fra og hvilke sjangere de tilhører.

Planlagt sendetidspunkt for serier kan bli endret. Vi tar utgangspunkt i perioden 1. juni – 31. august 2021 i vår oversikt.

Ikke alle seriene vises nødvendigvis i Norge. Selv om vi i 2021 er prisgitt en rekke strømmetjenester betyr ikke det at alle seriene dukker opp i Norge. Noen kan komme her ved en senere anledning.

Helt nederst finner du også en oversikt over bekreftede premieredatoer. Serier og sesonger som hadde premiere i vår, men som også kommer med nye episoder i vinter, er med i oversikten.

Loki. Foto: Disney
Loki er en av sommerens storserier. Foto: Disney
  • Seriene som er/blir tilgjengelig i Norge er merket i oversikten. Slik får du enkelt oversikt over hvor seriene går.
  • Klikk på «til serieside» for mer informasjon. Der finner du trailer (om tilgjengelig) og informasjon om bl.a. skuespillere og andre nyheter. Kanskje viktigst av alt: Du finner premieredato (der hvor den er tilgjengelig).
  • Nederst i artikkelen er også oversikt over kjente premieredatoer. Den er hentet fra vår populære premierekalender.

De nye seriene som kommer sommeren 2021

Nye serier

93

Antall serier så langt i oversikten. Antallet forventes å bli nærmere 100.

Premieredatoer

93

Kjente premièredatoer for nye serier og sesonger i Norge.

Kommer på

Kommer på
Drama

Love Child

NRK TV
Året er 1969. Den smarte og ambisiøse jordmora Joan Millar kjem til Kings Cross, Sydney. Australsk periodedrama om ein ny generasjon i ei ny tid.
Action, Drama, Krim

Leverage: Redemption

En kjempe, en tyv, en hacker, et tekgeni og flere andre leverer en helt spesiell tjeneste når noen trenger hjelp, med en helt egen evne til å....overbevise... i kampen mot urettferdighet.
Ferske episoder ute
Animasjon, Barn, Eventyr

Ridley Jones

Netflix
Nysgjerrige Ridley og hans venner må beskytte museets skatter og beskytte dens magi.
Action, Animasjon

Fena: Pirate Princess

10 år tidligere forlot Fena sin familie henne. Hun rømmer øyen de forlot henne på og drar på et episk eventyr for å finne svar, med hjelp fra en merkelig blanding pirater som faren har sendt.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie

Physical

En kvinne mistrivdes sterkt som husmor på 1980-tallet. En dag får hun en ide om å starte med TV-sendinger av aerobic-timer.
Drama, Krim

Professor T

Allente, Strim, TV 2 Play
Professor Jasper Tempest er en genial kriminolog ved Cabridge University som gir råd til politiet.
Drama

Racket Boys

Netflix
En bygutt må flytte til landsbygda på grunn av farens nye trenerjobb, som går ut på å blåse nytt liv i et broket skolebadmintonlag som synger på siste verset.
Ferske episoder ute
Drama, Thriller

Hit & Run

Netflix
En mann leter etter svar på hva som skjedde med konen sin, og blir viklet inn i et nett av farlige hemmeligheter som strekker seg fra New York til Tel Aviv.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie

Everything Will Be Fine

Netflix
Et separert par bor sammen for hensyn til barnet sitt, i dette satiriske dramaet om hva det betyr å være en god partner og foreldre i dagens samfunn.
Drama

Navarasa

Netflix
Ni enkeltstående historier som hyller tamilsk filmindustri.
Animasjon, Barn

Oggy Oggy

Netflix
Katten Oggy og hans kattevenner er alltid på leting etter fantastiske nye eventyr.
Drama, Krim

Clickbait

Netflix
Et utvalg historier som viser hvordan folks impulser trigges av sosiale medier.
Action, Animasjon, Eventyr

Edens Zero

Netflix
Shiki har vokst på en planet uten andre mennesker, så når han møter Rebecca bli han med henne på en reise gjennom universet på leting etter en entitet som kalles "Moren". Han er fascinert av konseptet "venner" og litt som en Pokémon trener begynner han å samle på dem, og finner seg et ganske interessant knippe underveis.
Animasjon, Barn

I Heart Arlo

Musikalsk eventyr-komedie. Det er en helt ny verden for Arlo og hans unike venner som ønsker å fikse nabolaget sitt. oppfølger til filmen Arlo the Alligator Boy fra 2021.
Drama

Håll andan!

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
Ruben, Lo og Wilma skal begynne på videregående, men først må de gjennom noen uker sommerleir, fylt med konflikter og romantikk.
Drama, Romanse

Hometown Cha-Cha-Cha

Netflix
En tannlege fra storbyen starter sin egen praksis i en liten landsby, hvor hun møter sin rake motsetning.
Drama, Komedie, Romanse

Besos al aire

Disney+
Syv tilsynelatende selvstendige historier under civid pandemien, kommer sammen rundt ett og samme sykehus.
Action, Animasjon

Godzilla Singular Point

Netflix
En student og en ingeniør møtes på grunn av en sang. Sammen må de bekjempe en ubeskrivelig mektig fiende som kan ødelegge verden.
Drama

The Trial of Christine Keeler

Allente, Strim, TV 2 Play
Den kalde krigen er på sitt kaldeste, og sovjetisk og britisk etterretning på sitt mest intense. Christine Keeler, en 19 år gammel danser, er hovedpersonen når en politisk sex-skandale rulles opp og ryster den britiske regjering på 60-tallet. Basert på faktiske hendelser. Alle episodene publiseres samtidig.
Ferske episoder ute
Drama

Law School

Netflix
Sør Koreansk serie. En professor ved Hankuk-universitet blir funnet død, noe som leder til at elevene hans må gjøre sitt beste for å bevise at den mistenkte for mordet er uskyldig.
Drama, Krim

Partners in Crime

BritBox, NRK TV
Duoen Tommy og Tuppence løser mysterier og jakter på spioner i 50-tallets Storbritannia.
Komedie

Bloods

Når den ensomme ulven Maleek får den alt for vennlige og skilte Wendy som kollega blir det en prøvelse for de begge, men de ender med å være den andres redning.
Ferske episoder ute
Drama, Periodedrama

Harlots

NRK TV
Bordell-eier Margaret Wells streber med å oppdra døtrene i London på 1700-tallet.
Drama, Krim

Zebrarummet

Allente, Strim, Viaplay
Når en elev ved den berømte internatskolen Tuna Kvarn blir funnet død, blir etterforskerne møtt med en mur av stillhet. Mistankene rettes snart mot elever fra en vanskeligstilt skole i nærheten.
Drama

Amazing Graze

Allente, Strim, Viaplay
Grace jobber på en ukonvensjonelt fødeavdeling tilknyttet et stort sykehus. En dag ringer hennes bilologiske datter på døren, som Grace adoptere vekk for 17 år siden.
Fornyet
Drama, Krim

Power Book III: Raising Kanan

Allente, Starzplay, Strim, Viaplay
Handlingen i «Raising Kanan» skjer i South Jamaica, Queens, i 1991, og sesongen er en prequel til den originale «Power»-franchisen. Dette familiedramaet handler om oppveksten til Kanan Stark.
Ferske episoder ute
Drama

Nurses

Allente, Strim, TV 2 Play
Vi følger fem ferske sykepleiere som har dedikert livene sine til å hjelpe andre. De jobber i frontlinjen på et travelt sykehus i Toronto.
Drama

Threesome

Allente, Strim, Viaplay
Et ungt par havner i senga med en kunststudent etter en fuktig kveld på byen. Dagen etter starter et sjalusidrama.
Ferske episoder ute
Drama

Katla

Netflix
Et år etter et vulkanutbrudd på Island blir idyllen i småbyen Vik avbrutt av merkelige hendelser.
Ferske episoder ute
Drama, Krim

Nova Vita

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
To bestevenner er blitt milliardærer på kryptovaluta, men havner i seriøst trøbbel med loven. De får hjelp av et firma, Nova Vita, som gir dem ny identitet, utseende og liv – etter å ha forfalsket deres død. Men hva skjer med deres tidligere liv? Og menneskene som var en del av det? Og hva skjer når FBI skjønner hva som foregår.
Ferske episoder ute
Drama, Krim

Agatha Christie’s Hjerson

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
Sven Hjerson er en tidligere svensk etterforsker som var involvert i noen av Sveriges mest krevende saker. I årene som pensjonert har han holdt seg unna rampelyset. En strebende serieskaper ønsker å lage en serie om han.
Drama, Fantasy, Komedie, Thriller

Post Mortem: Ingen dør på Skarnes

Netflix
Live Hallangen blir erklært død. Timer senere våkner hun plutselig opp på rettsmedisinerens bord. En mørk, umettelig sult har våknet i henne
Ferske episoder ute
Drama

Cinema Toast

Allente, Paramount+
Eksperimentell serie fra indiefilmskapere som har tatt klipp fra klassiske filmer og dubbet de med stemmer fra nåtidens skuespillere for å fortelle nye originale historier.
Drama, Thriller

El Reino

Netflix
En kontroversiell TV-predikant blir presidenktandidat i Argentina når medkandidaten hans blir myrdet - men denne predikanten er ikke så hellig som alle tror.
Ferske episoder ute
Drama, Fantasy, Thriller

Brand New Cherry Flavor

Netflix
Lisa Nova, en ung strebende filmskaper, drar til Hollywood. Der ender hun opp i en hevngjerrig ferd inn i det overnaturlige.
Drama

Gone For Good

Netflix
Ti år etter at han mistet de som betydde mest, blir han kastet inn i et mysterium. Basert på Harlan Coben-boken med samme navn.
Drama

Get Shorty

Allente, Strim, TV 2 Play
En gangster ender opp som produsent i Hollywood. Basert på boken av Elmore Leonard.
Ferske episoder ute
Drama, Krim

Balthazar

Allente, Strim, TV 2 Play
Raphaël Balthazar er en dyktig fagmann som finner svar fra de døde. Han begynner å samarbeide med politiet for å løse de mest komplekse sakene.
Ferske episoder ute
Drama, Periodedrama

When Hope Calls

Allente, Strim, TV 2 Play
Spin-off til When Calls the Heart. Vi følger de foreldreløse søskenene Lillian og Grace som vokser opp hver for seg, men blir gjenforent som voksne.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie

Mr. Corman

Apple TV+
Josh Corman er en lærer som aldri helt fikk det til innen sin lidenskap som artist. Selv om han vet han har mye å være lykkelig for sliter han med ensomhet, angst og en følelse av utilstrekkelighet.Serieskaper Joseph Gordon-Levitt står også for regi og spiller hovedrollen i serien.
Drama, Thriller

Tod von Freunden

NRK TV
To ektepar har skapt sitt lille paradis på Oxen Islands, hvor de bor med sine til sammen fire tenåringsbarn. Når broren til en av ektemennene plutselig dukker opp etter 15 år, begynner idyllen å slå sprekker.
Ferske episoder ute
Komedie

Schmigadoon!

Apple TV+
Et kjærestepar på campingtur oppdager en magisk by hvor alle oppfører seg som om de er med i en musikal fra 40-tallet.
Drama, Krim

Whitstable Pearl

NRK TV
En restauranteier bestemmer seg for å starte et eget etterforskningsbyrå. Det tar ikke lang tid før hennes første vanskelige sak dukker opp.
Drama, Krim

Hvide sande

NRK TV
Under dekke av å være et par reiser en drapsetterforsker og en undercover-ekspert til ferieidyllen Hvide Sande for å granske mordet på en ung surfer.
Ferske episoder ute
Drama, Krim

Red Light

NRK TV
Et drap fører tre kvinner inn i en underverden av prostitusjon og menneskesmugling. Hvem kan de stole på?
Ferske episoder ute
Drama

The Chair

Netflix
Sandra Oh og Jay Duplass spiller i denne dramakomiserien om lederen av engelskinstituttet på et stort universitet.
Drama

Young Royals

Netflix
Svensk serie om en forelsket prins som prøver å leve et så normalt liv som mulig i mobil- og instagram's verden hvor alle ser alt.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Thriller

Ray

Netflix
Fra satire til psykologisk triller får vi her en adapsjon til TV av fire historier fra den høyt hyllede forfatteren Satyajit Ray.
Ferske episoder ute
Drama

Somos.

Netflix
Inspirert av sanne hendelser får vi denne miniserien om livene til dem som bor i den lille byen Allende, på grensen til Mexico, når byen blir overtatt av et innflytelsesrikt og farlig kartell.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Romanse

Sex/Life

Netflix
En kvinnes dristige seksuelle fortid kolliderer med hennes nåværende liv som mor og kone, når en ex hun ikke klarer å slutte tenke på kommer tilbake i livet hennes.
Drama, Spenning, Thriller

Max Anger

Allente, Strim, Viaplay
Max finner kjærligheten i kollegaen Pashie. Når hun forsvinner starter en jakt som utløser funnet av en større konspirasjon enn noe Max kunne forventet.
Ferske episoder ute
Drama

Solos

Amazon Prime Video
Solos utforsker hva det vil si å være menneske gjennom 7 unike episoder og liv.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Krim

Blindspotting

Allente, Strim, TV 2 Play
Spinnoff av Blindspotting fra 2018. Når Ashley sin livspartner Miles havner i fengsel, må hun flytte inn med halvsøsteren og moren, sammen med Miles' sønn. Dette utøser en ganske eksistensiell krise i livet til Ashley.
Ferske episoder ute
Komedie

Us

NRK TV
Historien om den ferierende familien Petersen som reiser gjennom Europa. Faren Douglas forsøker på desperat vis å vinne tilbake sitt livs kjærlighet.
Drama, Krim

Let’s Eat

Netflix
En mat blogger kommer over en venn fra barneskolen som raskt viser seg å være hans erkefiende.
Komedie

Woke

Allente, Strim, Viaplay
En tegneserieskaper som står foran sitt store gjennombrudd, får seg en “vekker” etter et uventet møte med politiet.
Ferske episoder ute
Skrekk, Thriller

Dystopia

Allente, Strim, Viaplay
En vennlig runde rollespill går veldig galt når gruppen kommer seg inn i en forlatt fabrikk, hvor en rekke mystiske hendelser gjør at mørke krefter våkner til live i dem.
Drama

The Gloaming

Disney+
Når en jane-doe er funnet brutalt myrdet, må detektiv Molly McGee gå sammen med Alex O'Connel for å løse mysteriet. Det nøster også opp i deres mørke fortid sammen, som hun håpet å la ligge uberørt. 
Fornyet
Drama, Komedie

The White Lotus

HBO Max, Strim
Vi følger en gjeng gjester gjennom en uke i luksuriøse omgivelser. For hver dag som går avdekkes mørkere og mørkere hemmeligheter.
Ferske episoder ute
Komedie

Flatbush Misdemeanors

Allente, Paramount+
To kompiser vender tilbake til Flatbush i Brooklyn, hvor det ikke tar lang tid før de kommer i trøbbel med en lokal bølle og sliter med å finne sin plass i byen.
Ferske episoder ute
Drama

Etter lørdag

Allente, Strim, TV 2 Play
Klara sliter med skyldfølelsen og lurer på om hun kunne gjort noe annerledes. Hvordan skal hun greie å riste av seg det som skjedde, når vennene begynner å bli bekymret, men kroppen stritter imot?
Fornyet
Drama, Eventyr

The Mysterious Benedict Society

Disney+
Fire begavede ungdommer rekrutteres av den mysteriske Mr Benedict for å stoppe hans tvillingbror og planen om å sette i live Den Store Krisen. Sjarmerende serie basert på bøkene skrevet av Trenton Lee Stewart.
Avsluttes
Drama, Komedie

Kevin Can F**k Himself

Amazon Prime Video
Hvordan ser verden ut fra synspunktet til den typiske situasjonskomedie-konen? I denne historien tar konen over.
Ferske episoder ute
Drama, Miniserie, Skrekk, Thriller

Lisey’s Story

Apple TV+
Basert på en bok av Stephen King, handler serien om Lisey Landon, som etter mange år endelig går gjennom tingene til sin avdøde mann. Der avdekker hun mange skjulte hemmeligheter og ubehagelige sannheter.
Drama, Spenning, Thriller

Time

Mark soner en dom for å ved et uhell ha drept en mann. Han sliter med samvittighetskvaler og akter å sone dommen på eksemplarisk vis. Han blir venn med fengselsvokteren Erik. Når en farlig medfange oppdager hans svakhet blir han tvunget til et valg mellom sine prinsipper og å beskytte familien sin.
Ferske episoder ute
Drama

iCarly

Allente, Paramount+, Strim
Nickelodeon-serien iCarly bringes tilbake med originalbesetningen fortsatt involvert.
Animasjon, Barn

Chip ‘n’ Dale

Disney+
Nyversjon av klassikeren Snipp og Snapp. Vi følger to glade ekorn på eventyr med hunden Pluto.
Ferske episoder ute
Drama

Jiva!

Netflix
Den talentfulle gatedanseren Ntombi må sjonglere krav fra jobb, familie og et stormfullt kjærlighetsliv. Dansen kan bli hennes billett ut av arbeiderklasse-livet.
Ferske episoder ute
Drama, Miniserie, Thriller

The Beast Must Die

Allente, Strim, TV 2 Play
En sørgende mor infiltrerer livet til mannen hun tror er ansvarlig for sønnens død. Thrilleren er basert på boken av Cecil Day-Lewis.
Drama

The Republic of Sarah

Allente, Strim, Viaplay
Læreren Sarah Cooper anvender et smutthull i lovverket til å gjøre hjembyen til en uavhengig stat, slik at de kan unnslippe ødeleggelsene fra et grådig gruveselskap. Nå må hun lede unge utskudd i jobben med å skape et nytt land.
Ferske episoder ute
Drama, Eventyr

Sweet Tooth

Netflix
Gus, dels menneske, dels hjort, forlater hjemmet i skogen for å hjelpe en ødelagt verden. Sammen med både mennesker og andre hybrider søker han etter svar på hva som har skjedd.
Action, Drama, Komedie, Krim

Turner & Hooch

Disney+
U.S. Marshal Scott Turner får noe ufrivillig en ny partner i hunden Hooch, det eneste vitnet til et drap. Serien er basert på den klassiske Tom Hanks-filmen fra 1989.
Ferske episoder ute
Drama, Krim

Honour

NRK TV
Caroline Goode etterforsker et æresdrap. True Crime-serie basert på en sann historie.
Ferske episoder ute
Drama, Krim

Too Close

NRK TV
Psykologen Emma Robinson skal vurdere en mistenkt i en krimsak, det ender med at hun selv blir manipulert.
Drama, Komedie

Why Women Kill

Allente, Paramount+, Strim, TV 2 Play
Vi følger tre kvinner i tre ulike tiår, som alle må håndtere sin manns utroskap. Serien kommer fra Desperate Houswife-skaper Marc Cherry.
Ferske episoder ute
Action, Animasjon, Superhelt

What If…?

Disney+
Animasjonsserie som fortelle alternative virkeligheter til superheltuniverset fra de mange Marvel-filmene og seriene.
Drama

Gossip Girl

HBO Max, Strim
Nyversjon av Gossip Girl, som er planlagt for den nye strømmetjenesten HBO Max. Åtte år etter at den opprinnelige nettsiden gikk i svart, blir en ny generasjon introdusert til overvåkingen fra Gossip Girl.
Ferske episoder ute
Drama

Life

Allente, Strim, TV 2 Play
Hva skjer når mennesker går ut av egen komfortsone og sitt eget private liv og utforsker naboens? BBC-serien handler om beboerne i et boligkompleks som utforsker det spørsmålet.
Drama, Krim

FBI: Most Wanted

Allente, Paramount+, Strim
En avdeling i FBI har som hovedoppgave å fange de mest ettersøkte kriminelle i USA. Julian McMahon (Nip/Tuck) har hovedrollen som Jess LaCroix. Serien er en spin-off av FBI.
Fornyet
Komedie

Home Invasion

Allente, Strim, Viaplay
To innbruddstyver bryter seg inn i et hus og finner alt annet enn forventet. Der bor en familie romvesen, fast bestemt på å ta over verden. Med Morena Baccarin og Johan Glans i hovedrollene.
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller

Evil

Allente, Paramount+, Strim, TV 2 Play
En psykolog inngår et samarbeid med en prest som hevder mennesker kan være besatt av demoner. Serien kommer fra skaperne av The Good Wife og The Good Fight.
Drama, Krim, Miniserie, Spenning

Nine Perfect Strangers

Amazon Prime Video
Ni fremmede tar inn på et helse- og velvære hotell. Lite vet de hva de har i vente over de neste ti dagene når direktøren Masha går inn for å tilføre gnist til deres slitne kropp og sinn. Basert på Big Little Lies-forfatter Liane Moriarty-boken ved samme navn.
Drama, Spenning, Thriller

Furia

Allente, Strim, Viaplay
Ragna bor og jobber i norsk turistidyll, men lever et mørkt liv på nettet, drevet i stor grad av raseri og hat. Beskrevet som Europas «Homeland», med fokus på høyreekstremisme.
Ferske episoder ute
Action, Animasjon, Eventyr

Trese

Netflix
Trese er basert på en Filippinsk manga, satt til Manila, hvor skapninger fra filippinske myter lever i skjul blant mennesker. Og det er Alexandra Trese som har ansvaret for å beskytte menneskeheten fra den overnaturlige kriminelle underverden.
Fornyet
Action, Drama, Miniserie, Superhelt

Loki

Disney+
Den populære skurken Loke, kjent fra Thor og Avengers-filmene, har fått sin egen serie. Tom Hiddleston spiller selvfølgelig den onde halvguden, som havner i trøbbel med tidspolitiet.
Animasjon, Barn, Komedie

Monsters at Work

Disney+
Serie satt til det populære filmuniverset Monster’s Inc, satt til hendelser i monster universet etter filmens slutt.

Kjente premieredatoer

juni

2021tir01jun09:00PremiereFlatbush Misdemeanors sesong 1Paramount+09:00 Sjanger:KomedieTil Strim 0

2021ons02jun09:00Superman & Lois sesong 1, episode 8HBO Nordic09:00 Sjanger:Action,Drama,SuperheltTil StrimTil HBO Max 0

2021fre04jun06:00PremiereRed Light sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Krim 0

2021fre04jun09:00PremiereMarvel Studios: Legends sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Action,Drama,SuperheltTil Disney+ 0

2021fre04jun09:00Star Wars: The Bad Batch sesong 1, episode 6Disney+09:00 Sjanger:Action,AnimasjonTil Disney+ 0

2021fre04jun09:00Big Shot sesong 1, episode 8Disney+09:00 Sjanger:Drama,KomedieTil Disney+ 0

2021fre04jun09:00The Mosquito Coast sesong 1, episode 7Apple TV+09:00 Sjanger:Drama 0

2021fre04jun09:00PremiereLisey's Story sesong 1Apple TV+09:00 Sjanger:Drama,Spenning,Thriller 3

2021fre04jun09:00PremiereSweet Tooth sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Action,Fantasy,Krim,Spenning 4

2021lør05jun09:00Family Law sesong 1, episode 6TV 2 Sumo09:00 Sjanger:DramaTil Strim 0

2021søn06jun09:00PremiereMax Anger sesong 1Viaplay09:00 Til StrimTil Viaplay 2

2021søn06jun20:00Clarice sesong 1, epsiode 10Viaplay20:00 Sjanger:Drama,Krim,SkrekkTil ViaplayTil Viaplay 1

2021man07jun06:00PremiereOss to sesong 1NRK TV 06:00 0

2021ons09jun09:00PremiereLoki sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Action,Drama,Komedie,Science Fiction,SpenningTil Disney+ 6

2021tor10jun09:00PremiereTrese sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Action,Anime,Grøsser,Krim 0

2021tor10jun09:00PremiereThe Beast Must Die sesong 1TV2 Play09:00 Sjanger:KrimTil Strim 0

2021tor10jun09:00PremiereLife sesong 1TV2 Sumo09:00 Sjanger:KomedieTil Strim 0

2021fre11jun03:00PremiereEtter lørdag sesong 1TV 2 Play03:00 Sjanger:DramaTil Strim 0

2021fre11jun06:00PremiereHvide Sande sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Krim 0

2021fre11jun06:00PremiereÆre sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Krim 0

2021fre11jun09:00PremiereThe Gloaming sesong 1Disney+09:00 Sjanger:DramaTil Disney+ 0

2021søn13jun09:00PremiereDystopia sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Grøsser,ThrillerTil StrimTil Viaplay 2

2021tir15jun09:00PremiereWoke sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:KomedieTil StrimTil Viaplay 0

2021tir15jun09:00PremiereEliteskolen: Nadia Guzman sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Romantikk 0

2021tir15jun09:00PremiereLet`s Eat sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Krim,Mysterie 0

2021ons16jun09:00PremiereEliteskolen: Omar Ander Alexis sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama 0

2021ons16jun09:00PremiereLaw School sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Krim,Mysterie 0

2021tor17jun09:00PremiereKatla sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Science Fiction 0

2021fre18jun06:00PremiereWhitstable Pearl sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Krim 0

2021fre18jun09:00PremierePhysical sesong 1Apple TV+09:00 Sjanger:Drama,Komedie 0

2021søn20jun09:00PremiereHome Invasion sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Komedie,Science FictionTil StrimTil Viaplay 0

2021tor24jun03:00PremiereThe Trial of Christine Keeler sesong 1TV 2 Play03:00 Sjanger:Drama,KrimTil Strim 0

2021tor24jun09:0009:01PremiereJIVA! sesong 1Netflix09:00 - 09:01 Sjanger:Drama 0

2021tor24jun09:00PremiereGodzilla Singular Point sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Action,Anime,Science Fiction 0

2021fre25jun09:00PremiereThe Mysterious Benedict Society sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Drama,EventyrTil Disney+ 2

2021fre25jun09:00PremiereSex/Life sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Romantikk 0

2021fre25jun09:00PremiereRay sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Mysterie,Thriller 0

2021lør26jun09:00PremiereSolos sesong 1Amazon Prime09:00 Sjanger:Drama,Science Fiction 0

2021ons30jun03:00PremiereBlindspotting sesong 1TV 2 Play og C More03:00 Sjanger:Drama,KomedieTil Strim 0

2021ons30jun09:00PremiereSomoss sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama 0

juli

2021tor01jul09:00PremiereCinema Toast sesong 1Paramount+09:00 Sjanger:KomedieTil Strim 0

2021tor01jul09:00PremiereYoung Royals sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama 3

2021fre02jul09:00PremiereFBI: Most Wanted sesong 1Paramount+09:00 Sjanger:Drama,KrimTil Strim 1

2021fre02jul09:00PremiereBesos at Aire sesong 1Disney+09:00 Sjanger:DramaTil Disney+ 0

2021tir06jul09:00PremiereS.O.Z. Soldiers or Zombies sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Action,Overnaturlig.,Skrekk,Spenning 0

2021tor08jul03:00PremiereEvil sesong 1TV 2 Play og C More03:00 Sjanger:DramaTil Strim 0

2021tor08jul06:00PremiereHarlots sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Periodedrama 0

2021tor08jul09:00PremiereResident Evil: Infinite Darkness sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Drama,Skrekk,Spenning 2

2021fre09jul09:0009:01PremiereRidley Jones sesong 1Netflix09:00 - 09:01 Sjanger:Animasjon,Barn,Eventyr 0

2021man12jul09:00PremiereThe White Lotus sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Drama,KomedieTil StrimTil HBO Max 0

2021fre16jul06:00PremiereToo Close sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Thriller 0

2021man19jul09:0009:01PremierePower Book III: Raising Kanan sesong 1Viaplay09:00 - 09:01 Sjanger:Drama,KrimTil StrimTil Viaplay 0

2021ons21jul09:00PremiereTurner & Hooch sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Drama,KomedieTil Disney+ 5

2021ons21jul09:00PremiereSpidey og hans fantastiske venner sesong 1Disney+ 09:00 Sjanger:AnimasjonTil Disney+ 1

2021ons21jul09:00PremiereMarvel superhelt-historier sesong 1Disney+09:00 Sjanger:BarnTil Disney+ 1

2021tor22jul03:00PremiereWhen Hope Calls sesong 1TV 2 Play03:00 Sjanger:Drama,PeriodedramaTil Strim 0

2021fre23jul06:00PremiereUnder overflata sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Thriller 0

2021fre23jul09:00PremiereMasters of the Universe: Revelation sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Action,Eventyr,Fantasy,Science Fiction 1

2021fre23jul09:00PremiereMonchhichi sesong 1HBO Nordic09:00 Sjanger:Barn 0

2021ons28jul09:00PremiereChip 'N' Dale: Park Life sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Animasjon,BarnTil Disney+ 5

2021ons28jul09:00PremiereMikkes vidunderlige verden Sesong 1, del 2Disney+09:00 Sjanger:BarnTil Disney+ 1

2021fre30jul06:00PremiereInntrengeren sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama 0

2021fre30jul09:00PremiereCentaurworld sesong 109:00 Sjanger:Barn,Fantasy,Komedie 0

2021fre30jul09:00PremiereiCarly sesong 1Paramount+09:00 Sjanger:DramaTil Strim 0

august

2021man02aug03:00PremiereBalthazar sesong 1TV 2 Play03:00 Sjanger:Drama,KrimTil Strim 1

2021tir03aug03:00PremiereGet Shorty sesong 1-3TV 2 Play03:00 Sjanger:DramaTil Strim 0

2021ons04aug09:00PremiereMotherland: Fort Salem sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Drama,FantasyTil Disney+ 1

2021fre06aug06:00PremiereAv hele mitt hjerte sesong 1NRK TV og NRK106:00 Sjanger:Drama 0

2021fre06aug09:00PremiereMr. Corman sesong 1Apple TV+09:00 Sjanger:Drama,Science Fiction,Spenning 0

2021fre06aug09:00PremiereHit & Run sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Action,Thriller 1

2021man09aug09:00PremiereShaman King sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Science Fiction 0

2021man09aug09:00PremiereRacket Boys sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Komedie,Sport 0

2021ons11aug09:00PremiereWhat If… sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Action,Animasjon,SuperheltTil Disney+ 0

2021ons11aug09:00PremiereMisha and the Wolves sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama 0

2021tor12aug03:00PremiereAustralian Gangster sesong 1TV 2 Play03:00 Til Strim 0

2021tor12aug06:00PremiereWe Are Lady Parts sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Komedie 0

2021tor12aug09:00PremiereAlRawabi School for Girls sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama 0

2021fre13aug09:00PremiereGone For Good sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Krim,Spenning,Thriller 0

2021fre13aug09:00PremiereBrand New Cherry Flavor sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Fantasy,Grøsser,Spenning,Thriller 1

2021fre13aug09:00PremiereThe Kingdom sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Krim 1

2021man16aug09:00PremiereAgatha Christie’s Hjerson sesong 1TV 2 Play og C More09:00 Sjanger:Drama,KrimTil Strim 3

2021man16aug09:00PremiereThe Republic of Sarah sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:DramaTil StrimTil Viaplay 0

2021ons18aug09:00PremiereNine Perfect Strangers sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Drama,Spenning,Thriller 4

2021ons18aug09:00PremiereNavarasa sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama 0

2021fre20aug09:00PremiereThe Chair sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Komedie 3

2021fre20aug09:00PremiereThe Dark Labs sesong 1Paramount+09:00 Sjanger:Drama,Science FictionTil Strim 2

2021fre20aug09:00PremiereEverything Will Be Fine sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Komedie 0

2021søn22aug06:00PremierePartners in Crime sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Krim 2

2021søn22aug09:00PremiereZebrarommet sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Drama,KrimTil StrimTil Viaplay 2

2021tir24aug09:00PremiereOggy Oggy sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Barn 0

2021ons25aug09:00PremiereMonsters at Work sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Animasjon,Barn,KomedieTil Disney+ 5

2021ons25aug09:00PremiereClickbait sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Krim,Spenning,Thriller 1

2021ons25aug09:00PremierePost Mortem: Ingen dør på Skarnes sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Komedie,Overnaturlig.,Thriller 5

2021ons25aug09:00PremiereOpen Your Eyes sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Mysterie,Thriller 0

2021tor26aug09:00PremiereEDENS ZERO sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Action,Animasjon,Eventyr 0

2021fre27aug09:00PremiereD.P sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama 0

2021fre27aug09:00PremiereI Heart Arlo sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Barn 0

2021fre27aug19:00PremiereHåll andan sesong 1C More og TV 2 Play19:00 Sjanger:DramaTil Strim 0

2021lør28aug09:00PremiereHometown Cha-Cha-Cha sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Romantikk 0

2021søn29aug09:00PremiereThreesome sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:DramaTil StrimTil Viaplay 1

2021søn29aug23:10PremiereProfessor T. sesong 1TV 2 og TV 2 Play23:10 Sjanger:Drama,KrimTil Strim 3

2021tir31aug09:00PremiereOnly Murders In The Building sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Komedie,KrimTil Disney+ 2

Relevante nyheter

The Sandman s1 er her!

Minimalt med spoilere, kun litt fra første episode.I nattens...

Alchemy of Souls S1

Alchemy of Souls har i skrivende stund 8.7 hos...

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Allente, Strim, Viaplay
7.1
Allente, Paramount+, Strim
8.8