August-premierer:

Dette kommer på Disney+ i august 2021

Annonse

Steve Martin og Martin Short klar med sin egen serie, og nordmenn kan endelig glede seg over fortsettelsen på Monsterbedriften i en helt ny serie. Se hva som kommer på Disney+ i august her.Veteranduo i ny Hulu-serie

Disney+ er nå hjemmet til de fleste kommende Hulu-seriene. En av de er Only Murders in the Building som kan skilte med Steve Martin, Martin Short og Selena Gomez i fremtredende roller.

Det er Steve Martin i tospann med John Hoffman som står bak komiserien. Den handler om tre fremmede som er besatt av true crime. Plutselig har de selv havnet midt oppi en.

Fortsettelsen på Monsterbedriften

Hvordan går det med monstrene fra den klassiske Monsterbedriften-filmen, nå som de ikke lenger behøver å skremme folk for å overleve? Det får vi svar på i den nye serien Monsters at Work.

Monsters at Work. Foto: Disney+

Av ukjente årsaker har nordmenn måtte vente lenger enn amerikanerne for å få sjekke ut serien. I USA hadde den premiere 7. juli, mens i Norge er datoen 25. august.

Ikke at det er mangel på innhold på Disney+ mens du venter på den serien. Det fylles opp med serier som den gamle komiserien According to Jim, gangsterdramaet Godfather of Harlem, sci-fi dramaet Devs og den kritikerroste superheltserien Legion. Listen er laaaaaang.

Legion er en av de mest kritikerroste superheltseriene. Den er skapt av mannen bak Fargo.

Det blir også nye godbiter for de som er glad i Disneys kjente merkevarer. Star Wars-fans kan glede seg til sesongavslutningen til Star Wars: The Bad Batch, mens Marvel-fans kan se alternative superheltunivers i Marvels: What If…?.

Zombiedramaet The Walking Dead er også tilbake med siste sesong, det samme er American Housewife.

Fullstendig liste for august finner du nedenfor.

Dette kommer på Disney+ i august 2021:

Seriepremierer

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Programmer

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X