August-premierer:

Dette kommer på Apple TV+ i august 2021

Annonse

See sikter seg inn på å bli høstens store actionopplevelse på seriefronten. I sesong 2 er Dave Bautista også med og samler dermed to av de største actionstjernene fra de siste årene.

Kvalitet fremfor kvanitet?

Ted Lasso sesong 1. Foto: Apple TV+
Ted Lasso er en god kandidat til årets beste TV-serie 2020, og har mottatt hele 20 Emmy-nominasjoner. Foto: Apple TV+

Det har gått to år siden See var blant trekkplastrene da Apple TV+ ble lansert, siden den gang har det gått ganske rolig for seg på seriefronten hos Apple. Det er primært Emmy-nominerte Ted Lasso og The Morning Show (tilbake senere i høst) som har stått for oppmerksomheten, men tjenesten har sakte men sikkert bygget opp et imponerende seriebibliotek mer preget av kvalitet fremfor kvantitet.

See, som handler om en post-apokalytpisk fremtid hvor alle er blinde, inneholdt noen helt vanvittige actionscener i første sesong. Skal vi tro traileren roer ikke Jason Momoa-serien ned i andre sesong, som endelig er klar for tjenesten i august.

Dave Bautista er med i See sesong 2. Foto: Apple TV+

En annen filmstjerne er også klar med egen serie på Apple TV+. I Mr. Corman følger vi Joseph Gordon-Levitt i rollen som læreren Josh Corman. Gordon-Levitt er også serieskaper og regissør, så her snakker vi et sjeldent auteur-prosjekt på seriefronten.

Nye episoder av Ted Lasso, Home Before Dark og Schmigadoon! sendes ukentlig og en ny sesong av Truth Be Told kommer også 20. august.

Mr. Corman. Foto: Apple TV+
Mr. Corman. Foto: Apple TV+

Dette kommer på Apple TV+ i august 2021

Få mer informasjon – bli abonnent

Abonnenter kan klikke på premierene for mer informasjon, der hvor det er tilgjengelig (bilder, trailer, skuespillere m.m.).


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X