Annonse

De beste seriene som ikke er avsluttet, ifølge IMDB (2021)

-

Hvilke gode serier kommer det fortsatt nye episoder av? Det kan jo være greit å ha oversikt over, eller? Godt er det da at vi kan gi deg svaret.

Denne topplisten er fri for alle serier som er bekreftet avsluttet. Joda, du vil finne serier her som gjerne spiller inn sin siste sesong og flere serier som fortsatt lever i uvisshet, kanskje har det gått noen år siden forrige sesong (vi ser på dere Sherlock og Taboo!). Men muligheten er jo der.

Oversikten viser alle serier med over 8.5 i snitt på IMDb som ikke er avsluttet. Dette er et veldig høyt snitt og det skal derfor litt til for at du blir skuffet. Selvfølgelig ingen garanti, vi har alle ulik smak. Men skal du først velge blant de over 500 aktive TV-seriene, hvorfor ikke gå for en av de som har fått best skussmål av de mange med en stemme på IMDB?

Sjanger

Sjanger
9.3
Action, Animasjon, Eventyr

Arcane

Netflix
Alle legender har en start. League of Legends får endelig en bakhistorie til noen av sine ikoniske karakterer, presentert på en kunstnerisk måte som vil ta pusten fra deg. Vi følger Jinx og Vi, to søstre på hver side av en krig mellom to byer, og Victor og Jace, som holder en avsløring bak ryggen som vil endre verden for alltid.
Fornyet
9.2
Animasjon, Komedie

Rick and Morty

HBO Nordic, Netflix, Strim
Absurd komedie som utfordrer grenser. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sitt naive og godhjertede barnebarn Morty.
9.1
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Sherlock

Historien om mesterdetektiven Sherlock Holmes er i denne utgaven satt til moderne tid. Benedict Cumberbatch og Martin Freeman har hovedrollen i serien som er blitt en storfavoritt blant kritikere og seere.
Ferske episoder ute
9.1
Drama, Krim, Thriller

Dexter: New Blood

Paramount+, Strim
Dexter Morgan lever nå et nytt liv langt unna Miami, hvor han ikke lenger gir etter for sin drapslyst. Men kan det vare? Oppfølgerserie til Dexter.
9.0
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller

True Detective

HBO Nordic, Strim
Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider. Første sesong ble hyllet av kritikere, med prisvinnende prestasjon av Matthew McConaughey.
Fornyet
8.9
Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western

Westworld

HBO Nordic, Strim
Menneske eller maskin? I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Men en dag går evolusjonen sin gang og maskinene begynner å stille spørsmålstegn ved verden de lever i.
8.9
Drama, Krim

Fargo

Strim, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
Fornyet
8.8
Drama, Komedie

The Marvelous Mrs. Maisel

Amazon Prime Video
Miriam Maisel har alt hun kunne ønske seg. Men når hennes perfekte liv raseres oppdager hun et talent for stand-up.
Fornyet
8.8
Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning, Thriller

Stranger Things

Netflix
En gjeng ungdommer opplever mystiske hendelser i byen etter at en av vennene deres forsvinner sporløst.
Fornyet
8.8
Drama, Komedie, Science Fiction, Skrekk

Black Mirror

Netflix
Kritikerrost britisk antalogiserie som mikser svart humor, politikk og drama.
Fornyet
8.8
Action, Drama, Komedie, Superhelt

The Boys

Amazon Prime Video
I en verden full av superhelter er det ikke alle som er blant de mest noble. Derfor setter gruppen The Boys igang med å jakte ned korrupte supermennesker. Serien er basert på tegneseriebladene fra Garth Ennis.
Avsluttes
8.8
Action, Drama, Spenning, Periodedrama

Peaky Blinders

Netflix
Vi følger en gjeng med gangstere i Birmingham i årene etter 1. verdenskrig.
Fornyet
8.8
Action, Drama, Eventyr, Science Fiction, Western

The Mandalorian

Disney+
Handlingen i The Mandalorian foregår i Star Wars-universet i tiden etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order". Vi følger en ensom dusørjeger i de ytre delene av galaksen.
Ferske episoder ute
8.8
Drama

Dopesick

Disney+
Drama som går i dybden på USAs utfordringer med avhengighet.
Fornyet
8.7
Action, Science Fiction

Doctor Who

Amazon Prime Video
En mystisk tidsreiser som går under navnet The Doctor tar med seg følgesvenner på spennende eventyr. Dette er serien som har holdt det gående siden 1963, med unntak av en pause i årene 1989-2005. Den har rekorden for science fiction-serien som har gått lengst på TV.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Umbre

HBO Nordic, Strim
Relu Oncescu er en familiemann. Han har en kone, to barn og lever et dobbeltliv. I familiens øyne er Relu en alminnelig drosjesjåfør. Ingen mistenker at han jobber som innkrever for Capitanu’, en lokal mafiaboss.Ingen av de to verdenene han lever i, vet om den andre. Relu klarer å holde alt under kontroll, men ikke lenge. For hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en.
8.7
Komedie

Curb Your Enthusiasm

HBO Nordic, Strim
Seinfeld-skaper Larry David hvilte ikke på sine laurbær etter at serien ble avsluttet og resultatet ble denne improvisasjonskomedien.
8.7
Drama, Periodedrama

My Brilliant Friend

HBO Nordic, Strim
Basert på bøkene til Elena Ferrante. Bestevenninnen til Elena Greco forsvinner en dag, noe som får henne til å skrive ned historien om deres 60-år gamle vennskap. Serien er en samproduksjon mellom italienske Rai og HBO.
8.7
Animasjon, Komedie

Primal

HBO Nordic, Strim
Fra skaperne av "Samurai Jack" kommer historien om en hulemann på starten av evolusjonen og en dinosaur på randen av utryddelse. De blir nært knyttet etter en tragedie, og deres uventede allianse blir deres eneste håp om å overleve i den nådeløse urtiden.
Fornyet
8.7
Action, Drama, Komedie

Cobra Kai

Netflix
Handlingen er satt til over tre tiår etter den første Karate Kid-filmen. William Zabka returnerer i rollen som Johnny Lawrence, rivalen til filmens hovedperson Daniel LaRusso (Machio). En strebende Johnny gjenåpner karate-treningssenteret Cobra Kai, noe som ikke faller i god jord hos Johnny.Hvem er egentlig helten og hvem er skurken denne gang? Konfliktene eskalerer og involverer en ny generasjon - blant annet de to kamphanenes egne barn.De to første sesongene ble først sendt på Youtube, men Netflix overtok serien fra og med tredje sesong.
8.7
Animasjon, Komedie

The Simpsons

Disney+
Amerikansk animasjonsserie om arbeiderklasse-familien Simpsons.
Avsluttes
8.7
Drama

This Is Us

Amazon Prime Video
This Is Us forteller historien om ulike mennesker som er født på samme dag.
8.7
Animasjon, Komedie

South Park

Paramount+, Strim, Viaplay
En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
Avsluttes
8.7
Drama, Spenning

Better Call Saul

Netflix
Hvordan ble egentlig Breaking Bads Saul Goodman til den han er? Her få vi hans historie.
Ferske episoder ute
8.7
Komedie

Ted Lasso

Apple TV+
Med erfaring fra amerikansk fotball tar trener Ted Lasso en uvanlig utfordring: Å trene et profesjonelt fotballag i England, en idrett han ikke har peiling på.
Fornyet
8.7
Drama, Romanse, Periodedrama

The Crown

Netflix
Basert på den prisvinnende forestillingen The Audience, forteller The Crown historien om dronning Elizabeth II. Serien strekker seg over flere tiår.
8.7
Action, Animasjon, Superhelt

Invincible

Amazon Prime Video
17 år gamle Mark Grayson er som ungdom flest, med unntak av at faren er planetens mektigste superhelt. Når Mark begynner å utvikle lignende krefter oppdager han at farens historie ikke er helt slik han trodde.Serien er basert på The Walking Dead-skaper Robert Kirkmans verk og er beregnet for et voksent publikum.
8.7
Action, Drama, Krim

Leverage: Redemption

En kjempe, en tyv, en hacker, et tekgeni og flere andre leverer en helt spesiell tjeneste når noen trenger hjelp, med en helt egen evne til å....overbevise... i kampen mot urettferdighet.
Fornyet
8.6
Drama, Periodedrama

Taboo

HBO Nordic, Strim
Satt til 1814 følger den mørke dramaserien på 8 episoder James Keziah Delany (Tom Hardy), en mann antatt å være død, som returnerer hjem til London for å gjenvinne eierskapet til farens skipsfart-imperium. Noe som ikke gleder alle som trodde han var død. Miniserien kommer fra Peaky Blinders-skaper Steven Knight, Hardy og hans far Chips Hardy. Dette blir det tredje samarbeidet mellom Knight og Tom Hardy etter Locke og Peaky Blinders (hvor Hardy har gjestespilt).
Fornyet
8.6
Animasjon, Barn

Hilda

Netflix
Bli med Hilda da hun reiser fra en villmark med alver og kjemper til Trollberg, en travel by stappfull av nye venner og mysteriøse skapninger.
Fornyet
8.6
Animasjon, Komedie

Archer

Netflix
Amerikansk animasjonsserie. Satireserie om spionbransjen.
8.6
Komedie

Staged

En rollebesetning forsøker på desperat vis å holde øvelsene igang under koronapandemien.
8.6
Drama, Krim, Periodedrama

Endeavour

Discovery+
Endeavour Morse har øre for musikk, sansen for øl og nese for å løse krimgåter. Denne serien følger Morse i hans unge år som politikonstabel i 60-tallets Oxford.
8.6
Drama, Krim

Line Of Duty

C More, Discovery+, Strim, TV2 Sumo
Steve Arnott forflyttes til antikorrupsjonsavdelingen etter et dødsfall som følge av feil identitet i en antiterrorist-operasjon.
Fornyet
8.6
Komedie

Atlanta

Disney+, Strim, Viaplay
Komiserien Atlanta følger to fettere som jobber med musikk i Atlanta og prøver å skape et bedre liv for familien. Earn Marks (Donald Glover, Community) er en ung manager som forsøker å få hans fetter Alfred Marks (Brian Tyree Henry, Vice Principals) til å ta av, mens Alfred selv prøver å forstå forskjellen mellom det ekte livet og gatelivet.Vi blir også kjent med Darius (Lakeith Lee Stanfield, Straight Outta Compton) som er visjonær og Alfred sin høre hånd, og Vanessa (Zazie Beetz) som er Earn sin beste venn og mor til hans datter.Serien har blitt beskrevet som «Twin Peaks med rappere».
Avsluttes
8.6
Drama

Wentworth

I Wentworth-fengselet i Australia er samtlige av de innsatte kvinner. De lever under tøffe forhold hvor bare det å klare seg gjennom frokosten kan være en utfordring. Dramaserie som gir et innblikk i historiene til de innsatte, og også grunnen til at de havnet bak murene.
8.6
Drama

Elevrådet

NRK TV
De er skolens folkevalgte, men sporer fort av oppgavene sine med å f.eks samle penger til organisasjonen eller ordne egen garderobe for trans-elever, når ting som at vaktene på russekroen slipper inn mindreårige eller det er kommet ny kjekk gymlærer.
8.6

The Adventures of Paddington

Paramount+, Strim
Vi følger teddybjørnen Paddington på hans eventyr, etter at familien Brown finner ham forlatt på Paddington stasjon og tar ham med seg hjem.
8.6
Drama

Young Royals

Netflix
Svensk serie om en forelsket prins som prøver å leve et så normalt liv som mulig i mobil- og instagram's verden hvor alle ser alt.
8.5
Krim, Spenning

Happy Valley

Catherine Cawood er en resolutt og dyktig politikvinne i Storbritannia, som streber med å håndtere livet åtte år etter at datteren tok sitt eget liv. Serien ble hyllet av kritikerne.
8.5
Action, Drama

The Family Man

Amazon Prime Video
En tilsynelatende helt ordinær mann lever et actionpreget liv som agent i den nasjonale etterforskningsetaten i India.
Fornyet
8.5
Drama, Krim, Spenning

Delhi Crime

Netflix
Serien baserer seg på en sann historie rundt etterforskningen av et brutalt gruppevoldekt i India.
8.5
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Luther

Netflix
En mørk thriller om den geni-erklærte etterforskeren Luther. Hans engasjement og temperament skaper utfordringer, i tillegg sliter han med å ikke bli påvirket av de dystre forbrytelsene han er satt til å oppklare. Stjernen Idris Elba, kjent fra The Wire og en rekke storfilmer, har hovedrollen.
8.5
Action, Animasjon, Komedie, Superhelt

Harley Quinn

Animasjonsserie om den beryktede hjelperen til Jokeren. Harley Quinn er splitter pine gal og skaper til stadighet problemer for Gothams innbyggere. Hun får følge av sin bestevenninne Poison Ivy. Kaley Cuoco gir stemmen til Quinn, Alan Tudyk gi stemmen til Jokeren og Diedrich Bader gir stemmen til Bruce Wayne/Batman.
8.5
Animasjon

Love Death And Robots

Netflix
Antalogiserie bestående av flere enkeltstående korte historier på mellom 5-15 minutter, skapt av animasjonsteam fra hele verden.
8.5
Komedie

Julie and the Phantoms

Netflix
Julie er en tenåring som finner sin lidenskap for musikk og livet med hjelp av bandet The Phantoms, som har vært ferdig i 25 år. Hun hjelper de å bli bandet de aldri selv maktet å bli.
Fornyet
8.5
Drama, Komedie

After Life

Netflix
Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.

Relevante nyheter

Dette er nytt på Netflix i desember 2021

Over 60 premierer kommer på Netflix i desember, blant annet er Money Heist, Cobra Kai og The Witcher tilbake med ny sesong

Ukens serie- og sesongpremierer uke 48, 2021: Julekalendere og The Big Leap

Julekalendere og nye dramaserier, blant annet The Big Leap, er ukens høydepunkt. Her er oversikt over alle nye serier, sesonger og enkeltepisoder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X