Ukens små og store nyheter (uke 20)

Sommeren nærmer seg, men det betyr ikke at det er rolige tider i underholdningsbransjen. Her er uken oppsummert, med nyheter om Arnold Schwarzenegger i ny serie, en etterlengtet gjenforening, skuespillere som forsvinner fra Grey’s Anatomy og mye mer.


Et tilbakeblikk på Venner for livet

Gjenforeningsepisoden av Venner for livet sendes på HBO Nordic 27. mai. En av mange prosjekt som er blitt utsatt på grunn av pandemien. Opprinnelig ment å gi en pangstart til den nye strømmetjenesten HBO Max.

Annonse

Nå har vi også fått en trailer til den, som ser helt herlig ut. Frem med lommetørklærne!

https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ

2021tor27mai09:00PremiereFriends: The ReunionHBO MaxSjangerDrama,KomedieTil Strim


Pressekonferranse med Monsterbedriften-skuespillere

Vi har en håndfull nyansatte på plass, blant annet Arlind Devolli, fersk ut fra førstegangstjenesten for å ta fatt på livet som journalist og student. Han blir en del av Serienytts satsing på å skape plasser i arbeidslivet til dyktige og pålitelige unge mennesker. Vi har lenge drømt om et økt fokus på innhold rettet mot unge voksne og nå slår vi to fluer i en smekk. En av hans første arbeidsdager ble en digital pressekonferanse med ingen ringere enn John Goodman, Billy Crystal og Mindy Kaling.

Der fortalte Billy Crystal blant annet om hvordan innspillingen av den nye Monsterbedriften-serien Monsters at Work var litt som å være i The Walking Dead. Mer om den pressekonferansen kommer!

Bilde av digital pressekonferanse med Monsterbedriften-skuespillere
Pressekonferanser under pandemien er ikke helt det samme. Her i et heller folketomt lokale i Media City Bergen, hvor Serienytt-redaksjonen holder til.

Ragnarok nærmer seg (igjen)

En annen Serienytt-nykommer er Sander Garvik Kurseth, som denne uken fikk intervjue Ragnarok-skuespillerne, travelt opptatt med sine promoteringsrunder. Serien er tilbake 27. mai, intervjuene kommer før den tid!

2021tor27mai09:00PremiereRagnarok sesong 2NetflixSjangerDrama,Fantasy


TV 2s juni-satsinger

TV 2 Sumo har avslørt planene for juni og deler av juli, her teller vi allerede et dusin nye TV-serier. Run The World er en av importvarene mens norske Etter lørdag lover drama om viktige tema.

Missing Event Data

Sjekk ut TV 2-kalenderen eller oversikt over kommende serier for mer informasjon. Vi kommer også snart med juni-oversikt for strømmetjenesten (du kan sjekke mai-oversikten her).


Loki på Disney+

Det er ikke bare Netflix som frister med norrøn mytologi. Luringen Loke dukker snart opp på tjenesten, i egen serie.

Oppvarmingen til et av sommerens seriehøydepunkt Loki har startet med Tom Hiddleston som forsøker å oppsummere karakterens ferd gjennom de mange Marvel-filmene:

2021ons09jun09:00PremiereLoki sesong 1Disney+SjangerAction,Drama,Komedie,Science Fiction,SpenningTil Disney+


Bøller ut av Bull og Bulletproof

Bull-stjernen mister en kollega, som har fått fyken fra serien. Foto: CBS

Bull-kanalen CBS har sparket skuespiller Freddy Rodriguez og sjefprodusent Glenn Gordon Caron. En intern etterforskning viste at de to bidro til et usunt arbeidsmiljø. Mer om det hos TVLine.

Mens Bull fortsetter med utskiftninger foran og bak kamera gikk Sky mer drastisk til verks med Bulletproof. Serien er kansellert etter at svært alvorlige anklager mot seriens stjerne Noel Clarke. Mer om det hos Variety.


Blaze of Glory i Brooklyn Nine-Nine

August blir starten på slutten for Brooklyn Nine-Nine. En trailer til siste sesong har ankommet.


Home Invasion har funnet sin invasjonsdato

I juni blir det tid for den internasjonale premieredatoen for Viaplay-serien Home Invasion. Johan Glans har hovedrollen i serien (les vårt intervju fra 2018 med komikeren her).

2021søn20jun09:00PremiereHome Invasion sesong 1ViaplaySjangerKomedie,Science FictionTil StrimTil Viaplay

Viaplay satser friskt på nye serier og har også sluppet første trailer til den nye serien Max Anger.

2021søn06jun09:00PremiereMax Anger sesong 1ViaplayTil StrimTil Viaplay

Sjekk ut Viaplay-kalenderen og oversikt over kommende serier for mer informasjon.


Seriene som overlevde vårrengjøringen

Bildecollage av TV-serier
Fornyet og kansellert? MacGyver og Supergirl takker for seg.

Amerikanske annonsedrevne kanaler har gjort det klart hvilke serier de satser videre på, hvor blant annet Prodigal Son ble ofret på seriealteret for å gi plass til nye serier. Sjekk oversikt.


Grey’s Anatomy-skuespillere takker for seg

Grey’s Anatomy-fans er ikke ukjent med at skuespillere forlater serien. Serien er fornyet, men det er ikke uten tap. To har nå takket for seg (trykk for å se):


Nicole Kidman-serie til Amazon Prime Video

Nine Perfect Strangers har funnet sitt internasjonale hjem. Amazon kunne denne uken bekrefte at Hulu-serien kommer på Prime Video.

Kidman kombinert med en historie fra Big Little Lies-forfatteren Liane Moriarty? Denne skal vi se! Teaseren er creepy nok til å pirre nysgjerrigheten ytterligere.

2021ons18aug09:00PremiereNine Perfect Strangers sesong 1Prime VideoSjangerDrama,Spenning,Thriller


The Wheel of Time er fornyet med sesong 2

The Wheel of Time har blitt fornyet av Amazon før premieren på første sesong. Det virker som et halvt århundre siden serien ble annonsert i London i 2018, hvor vi var til stede på det som vel var en av de mest omfattende lanseringshendelsene vi har sett gjennom våre ti år.

Noen dato for første sesong er ikke klar enda, innspillingen ble nylig fullført i Tsjekkia. Pandemien har selvfølgelig skyld for forsinkelsen. Mer om nyheten kan du lese hos Deadline.


Trailer til Tony Hale-serien The Mysterious Benedict Society

Vi elsker Veep-skuespiller Tony Hale og gleder oss stort til denne serien her, som kommer på Disney+. Vi fikk litt A Series Of Unfortunate Events-vibber fra traileren:

2021fre25jun09:00PremiereThe Mysterious Benedict Society sesong 1Disney+SjangerDrama,EventyrTil Disney+


The Pembrokeshire Murders-teamet med ny serie

The Pembrokeshire Murders var en av påskekrim-vinnerne i Norge. Nå skal teamet bak serien lage en ny krimserie, nå om mordet på Lynette White i 1988.


Arnold Schwarzenegger i ny serie

Arnold Schwarzenegger blir stjernen i en ny Netflix-serie. Spioneventyret er enda ikke gitt et navn, men skal bestå av åtte episoder. Nick Santora, som står bak The Fugitive og Jack Reacher, er hjernen bak serien som nå har sikret seg verdens største action-ikon. Les mer om nyheten hos Deadline.


Resident Evil-trailer

Netflix satser på animert Resident Evil-serie. Resident Evil: Infinite Darkness skal «vise oss frykt» i juli.

2021tor08jul09:00PremiereResident Evil: Infinite Darkness sesong 1NetflixSjangerAnimasjon,Drama,Skrekk,Spenning

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter