NyheterPremierekalenderNye oversikter: Serier på Strim og Paramount+

Nye oversikter: Serier på Strim og Paramount+

-

Annonse

Paramount+ er nå tilgjengelig for alle, som betyr at vi selvfølgelig får på plass oversikter her i Serienytt. I tillegg har vi snart på plass oversikter for Strim-pakken Strim Film og Serier.


Strim Film og Serier er en tjeneste som samler flere kanaler, i tillegg til strømmetjenestene HBO Nordic, Viaplay og Paramount+. Du finner nå oversikt over serietilbudet her.

Paramount+ er en annen ny stor internasjonal aktør. Den dukket opp i mars for de som har Apple TV, i tillegg til å være tilgjengelig i Strim. Selve app og nettside ble forsinket og kom først på tampen av april. Du finner nå oversikt over serietilbudet her.

I løpet av første halvdel av mai ruller vi også ut kalendersider og anbefalinger for de to tjenestene, på lik linje med øvrige tjenester du finner oversikter over i vår strømmeguide og premierekalender.

Vi håper oversiktene bidrar til å gjøre seriehverdagen enklere. Bli gjerne abonnent for å få alle tilganger og spare enda mer dyrebar tid i hverdagen din. Da hjelper du oss også med å bli enda bedre.

Lurer du på hvilke(n) strømmetjeneste(r) du skal velge? Sjekk ut prisoversikten.

Relevante nyheter

Trailer til Lisey’s Story, ny miniserie på Apple TV+

Stephen King og J.J. Abrams-serien Lisey's Story er en ny storsatsing fra Apple. Julianne Moore har hovedrollen.

Teaser til Ragnarok sesong 2

27. mai smeller det løs med ny sesong av den norske Netflix-serien Ragnarok. Vi har fått første smakebit i form av en teaser.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Discovery+
0
Ferske episoder ute

Nach

Viaplay
8.8
Ferske episoder ute

Pørni

NRK TV
7.0
Ferske episoder ute

Grace

X
X
X