Monsters at Work: Trailer, bilder og informasjon om den nye Disney+-serien

Disney+ kommer med oppfølger til Monsterbedriften i form av serien Monsters at Work. Der fortsetter hendelsene i den populære Pixar-filmen som kom ut for hele 20 år siden.

Vi fikk overvære pressekonferansen med flere av seriens skuespillere, som kunne avsløre litt om hva vi har i vente – og hvorfor serien passer så bra akkurat nå.

Når kommer Monsters at Work?

Første episode av Monsters at Work kommer 27. august i Norge, mens den internasjonale premieren er fredag, 2. juli. Episoder blir sendt ukentlig.

2021ons25aug09:00PremiereMonsters at Work sesong 1Disney+09:00 Sjanger:Animasjon,Barn,Komedie 5

Hvor kan jeg se Monsters at Work?

Pixar-serien vil være tilgjengelig på Disney+. Serien vises der eksklusivt i Norge. Det betyr at fortsettelsen på Monsteruniversitetet og Monsterbedriften, ikke kommer til å være tilgjengelig på andre strømmetjenester.

Du kan sjekke vår Outlander serieside for oppdatert informasjon om tilgjengelighet.

Hva handler Monsters at Work om?

Monsters at Work er fortsettelsen på de populære Pixar Animation Studios animasjonsfilmene Monsteruniversitet og Monsterbedriften.

Handlingen tar sted i byen Monstropolis, hvor Mike Wazowski, James P. «Sulley» Sullivan og mange andre monstre bor. I monsterbyen ble det en gang produsert energi ved at dyktige og skremmende monstre dro ut i menneskeverden for å skremme barn og bruke skrikene til å samle opp energi . Mike og Sulley løste energikrisen i byen ved å få menneskebarna til å bryte ut i latter, som resulterte i mer energi for byen. Dermed var ikke skremsel lenger nødvendig for å overleve.

Serien følger opp filmene seks måneder etter avslutningen i Monsterbedriften. Nå er monstrene «ute etter latter», som også er det nye mottoet til Monstropolis. Serien fokuserer på Tyler Tuskmon, som drømmer om arbeide for idolene hans, Mike og Sully.

Monsters at Work. Foto: Disney+

Monsters at Work introduserer oss for flere nye hovedkarakter, men noe som gledet fansen mest var at begge hovedkarakterene, Mike og Sully, gjør comebacket i serien, denne gang i sine nye stillinger som ledere av fabrikken. (Stemmeskuespillerne i originalversjonen, er også de samme som i filmene: John Goodman som Sully og Billy Crystal som Mike.)

På pressekonferanse med skuespillerne var Henry Winkler (stemmen til monsteret Fritz) klar på at at serien har mye humor for både barn og voksne. Dette er en serie som sikter seg inn på hele familien og håper å kunne samle folk etter at pandemien har gjort livet mer krevende og polariserende verden over.

Trailer?

Disney+ sparer som vanlig ikke på markedsføring, så trailer og klipp er ute til å friste både gamle og potensielt nye fans. Her er traileren:

Hvor mange episoder er det i Monsters at Work?

Serieskaperen, Stephen Anderson, bekreftet at serien består av 10 episoder.

Hvem spiller i Monsters at Work?

I originalversjonen gjør John Goodman og Billy Crystal comeback som stemmene bak James P. «Sully» Sullivan og Mike Wazowski. Det er flere andre som gjør comeback, men som er mindre involvert: Jennifer Tilly som Celina Mae, Bonnie Hunt som Ms. Flint, John Ratzbenger som Yeti, Stephen Stanton som Smitty og Needleman. I tillegg gjør Bob Peterson comeback som Roz.

De nye stemmene til de nye karakterene er: Ben Feldman som Tylor Tuskmon, Aisha Tyler som Millie Tuskmon, Mindy Kailing som Val Little, Henry Winkler som Fritz og Lucas Neff som Duncan.

Vi har ikke fått bekreftet om de norske skuespillerne vender tilbake for å gjenta rollene de hadde. Åsleik Engmark gikk dessverre bort i 2017, han hadde stemmen til Mike i den norske utgaven.

Hva skal jeg gjøre på i mellomtiden?

Et gjensyn med filmene anbefales selvfølgelig! Serien er basert på begge Pixar-filmene, Monsterbedriften og Monster Universitetet. Monsteruniversitet handler om det som skjedde før Monsterbedriften, så det er ikke en dårlig ide å se den først.

Kommer Monsters at Work sesong 2?

Så langt har vi ikke fått om det vil lanseres en sesong 2 av Monsters at Work. Vi skal ikke se bort ifra mulighetene for en ny sesong hvis denne skulle bli suksessfull.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse

Populært på Disney+For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Disney+, Strim, Viaplay
8.3
AnnonseTil Disney+
X
X
X