August-premierer:

Dette kommer på Disney+ i juni 2021

Annonse

Juni er måneden hvor Loke dukker opp med sin egen serie. En annen ny serie er eventyrlige The Mysterious Benedict Society.The God Of «Mischief» Returnerer i serien Loki

Marvel Studios har laget ny serie med Loki i spissen. Den rykende ferske sesongen finner sted etter Avengers: Endgame hvor Loki er fanget av timekeepers. Loki er mester av manipulering og ondskap, og blir i denne serien holdt fange for å ha tuklet med tidslinjen.

Loke. Foto: Disney

The Bad Batch fortsetter gjennom sommeren

Det kommer også nye episoder av serien som er laget av studioet bak The Clone Wars. Troppen som blir kalt klonestyrken 99 ble godt mottatt forrige måned og ligger med solide 8.6 på IMDb.

Star Wars: The Bad Batch
Star Wars: The Bad Batch. Foto: Disney

Splitter ny serie med flere mysterier

The Mysterious Benedict Society er en helt ny serie som er basert på en svært anerkjent bokserie ved samme navn. Et innlegg i avisen oppfordrer barn til å bli med på et hemmelig oppdrag, hvor de også må gjennom flere spesielle tester.

The Mysterious Benedict Society sesong 1. Foto: Disney+

Det ender opp med at Reynie, Kate, Sticky og Constance er dem som lykkes. De fire har til felles å være ærlige, foreldreløse og ikke minst svært talentfulle. De må jobbe som et lag, undercover, for å redde seg selv og verden.

Traileren ser du her:

Dramaet fortsetter i The Resident

Det kommer nye episoder av dramaserien på sykehuset Chastain Park Memorial Hospital, serien er også nylig blitt fornyet for en sesong til, så vi har mye i vente på sykehuset, både på godt og vondt.

The Resident. Foto: Fox
The Resident. Foto: Fox

Fullstendig liste for juni finner du nedenfor.

Dette kommer på Disney+ i juni 2021:

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Programmer

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X