August-premierer:

Ukens serie- og sesongpremierer uke 12, 2021

Annonse

Det er ikke bare en håndfull påskekrimserier du kan se frem til denne uken. Hele femten nye serier og ni sesongpremierer gjør dette til en av årets mest hektiske serieuker, det blir fortsettelse av The Mighty Ducks-universet på Disney+ og den nye norske serien Nach på Discovery+.

Paramount+ i ny drakt

Dette er uken for nok en ny strømmetjeneste og det er ikke snakk om en liten nykommer. Paramount+ samler serier og filmer fra noen av de største amerikanske produksjonsfirmaene og distributørene. Dette er CBS All Access som har gått gjennom en fornying og blitt til Paramount+, selskapet eier blant annet Showtime. Det er kanalen bak serier som Dexter og Homeland.Paramount+ er fra før kjent i Norge som en tjeneste tilgjengelig i ulike kanalpakker, men her er det snakk om en helt ny global tjeneste. Kevin Costner-serien Yellowstone, som får flere spin-offs, er lokomotivet når tjenesten kommer 25. mars.

Two Weeks To Live. Foto: Paramount+
Two Weeks To Live. Foto: Paramount+

Du kan også lese mer om øvrige premierer i oversikten vår nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 12, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X