Kommer Raylan Givens tilbake i ny serie?

Annonse

Justified-skuespiller Timothy Olyphant er i samtaler om å spille Raylan Givens i en potensielt ny serie fra FX.

Basert på Elmore Leonard-bok

Det er bransjenettstedet Deadline som avslører at Olyphant er i samtaler med Timberman/Beverly og Sony Pictures Television om å nok en gang spille lovmannen Givens. Variety skrev først om den planlagte serien. Anledningen er en ny planlagt serie, som er veldig tidlig i utviklingsfasen, basert på forfatter Elmore Leonard-boken City Primeval: High Noon in Detroit.

Det var ulike Leonard-historier som dannet grunnlaget for Justified, en høyt elsket serie som tok slutt i 2015. Timothy Olyphant og Walton Goggins hadde hovedrollene i serien. I City Primeval: High Noon in Detroit er ikke karakteren Raylan Givens med, men Variety og Deadline skriver at planene er å inkludere Givens på et eller annet vis.

Justified-produsent Graham Yost leder utviklingen av City Primeval, som handler om etterforsker Raymond Cruz som forsøker å forhindre en morder som tidligere slapp unna gjennom å utnytte smutthull i loven.

Kommer eventuelt på Disney+

Timothy Olyphant var i fjor aktuell i FX-serien Fargo og Disney+-serien The Mandalorian. Om det blir noe av denne serien vil den ende opp på kanalen FX, mens den på strømming kommer på Disney+.

Timothy Olyphant i Fargo. Foto: HBO Nordic
Timothy Olyphant i Fargo. Foto: HBO Nordic

FX ble for et par år siden kjøpt opp av Disney, som sikter på å vise det meste av FX-biblioteket under sin Disney+ Star-fane.

Det presiseres at serien er under utvikling og at det enda ikke er gitt grønt lys.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Pris på Disney+

Disney+ (måned)

89,-

Disney+ (år)

890,-

Ny episode! vi snakker om Disney+ Star

Annonse

Populært på Disney+For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Disney+, Fox+, Viaplay
7.7
X
X
X