Viaplay blir del av Strim- og RiksTV-tilbudet frem til 2023

Strim og RiksTV-kunder er sikret tilgang til Viaplay frem til 2023. Det melder Viaplay-eier Nordic Entertainment Group (NENT Group) og TV-distributøren RiksTV i en pressemelding.

Dermed kan kunder av RiksTV og Strim se frem til kommende serier som Delete Me og Furia, forutsatt at de har valgt Viaplay i pakken sin.

– Det er viktig for oss å kunne tilby Viaplay og våre TV-kanaler til så mange som mulig. Vi gleder oss derfor over å ha en så innovativ og nær partner som RiksTV i flere år fremover. Den nye avtalen viser at vi har populært innhold og en unik kombinasjon av filmer, serier, innhold til barna og direktesendt sport, sier NENT Groups kommersielle sjef, Kim Poder.

Strim er en strømmetjeneste som fungerer som en pakkeløsning, hvor blant annet Viaplay, Paramount+ og HBO Nordic er del av tilbudet. Det er RiksTV som eier og driver tjenesten som ble lansert i 2018 (se prisoversikt).

Distribuering av TV-kanalene TV3, V4 og TV6 er også inkludert i avtalen. V sport-kanaler skal også snart lanseres.

Vi jobber med en oversikt som viser alle serier og premieredatoer som er aktuelle for Strim-abonnenter. Du kan sjekke ut serietilbudet til Viaplay her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Pris for Viaplay

Viaplay (måned)

119,-
Film og serier
Serieoversikt | Bestill

Viaplay (måned)

329,-
Film, serier og sport
Serieoversikt | Bestill
AnnonseSe ny sesong av Lykkevika. Klikk her
Annonse
X
X
X