Annonse

Velkommen til Utmark kommer i april på HBO Nordic

-

Annonse

Den nye norske serien Velkommen til Utmark har fått premieredato og en fersk trailer. 18. april kan du se serien på HBO Nordic.

Serien, som først gikk under navnet Utmark, er i skrivende stund den mest populære nye serien for 2021 i vår seriedatabase. Som jo er godt gjort da den ikke engang har hatt premiere.

Interessen rundt norsk drama kan nok trygt sies å være stor, noe HBO Nordic også fikk bekreftet med sin første norske serie Beforeigners. Den serien kommer med ny sesong (her finner du oversikt over alle norske serier og hvor du kan se de).

Nå får den altså følge av Velkommen til Utmark. Over totalt åtte episoder følger vi de merkelige beboerne i det som beskrives som «ytterkanten av sivilisasjonen».

Serien er skrevet av Kim Fupz Aakeson og regissert av Dagur Kári, medvirkende er blant annet Tobias Santelmann og Alma Günther. Du finner mer info nedenfor og kan legge den til i din premiereliste for å bedre holde oversikt.

2021søn18apr09:00PremiereVelkommen til Utmark sesong 1HBO Nordic09:00 Sjanger:Drama,Komedie 5

Relevante nyheter

Fena: Pirate Pricess overrasker som kvalitetsanime

En jente driver i land på en øy, uten andre minner enn et navn: Fena. Og lukten av et brennende skip...20 år senere står hun utenfor døren til han som har kjøpt 'hennes første gang', en påtvunget betaling for kost og losji av familien hun bor med. Alene i verden stritter hun imot en fremtid hun ikke ønsker, men ikke ser en vei utenom. Hvem er hun egentlig? Var faren på båten med henne? Hvem er gutten hun hører rope i minnene sine, som sier at han skal finne henne igjen? Spørsmål hun aldri vil få svar på om hun ikke kommer seg vekk. Nå.

Ukens premierer uke 35, 2021: Steve Martin-serie på Disney+

Only Murders in The Building på Disney+ er blant ukens høydepunkt på strømming denne uken.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X