Ukens seriepremierer uke 6, 2021: Clarice er klar for Viaplay

Se hvilke nye serier, sesonger og premierer som sendes 8-14. februar 2021.

Nattsvermeren-oppfølgeren Clarice er et av flere seriehøydepunkt denne uken. Sjekk ut hvilke nye serier, sesonger og episoder som kommer på TV og strømming i vår oversikt.

En fortsettelse uten Hannibal Lecter?

Det er knyttet stor spenning til thrillerserien Clarice, som handler om den kjente etterforskeren fra Nattsvermeren-filmen. Historien skal ta til etter hendelsen i filmen. Det er MGM som står bak serien, som produseres for CBS All Access (som snart blir Paramount+).

I Norge er det Viaplay som har distribusjonsavtale med MGM, som gjør at Clarice ender opp der først.

Det kan bli et forvirrende skue for Hannibal Lecter-fans. Selv om serien beskrives som en fortsettelse av Nattsvermeren, kan du ikke forvente deg at Hannibal dukker opp i CBS-serien. Det har seg slik at rettigheter gjør at Hannibal ikke engang forventes å bli nevnt.

For produsentene har kun rettigheter til karakterer skapt for Nattsvermeren og ikke de øvrige bøkene Den røde drage, Hannibal og Hannibal Rising. Selv om Nattsvermeren var den første filmen, var det ikke basert på den første boken i bokserien.

I kritikerroste Hannibal forhindret rettigheter at Clarice Starling kunne dukke opp. I Clarice er tilfellet trolig det samme for Hannibal, med mindre noen avtaler er inngått.

Som igjen forklarer hvorfor Clarice ikke ble nevnt i den kritikerroste Hannibal-serien med Mads Mikkelsen. Forvirrende? Så absolutt. Du kan lese mer om det hele hos screenrant.

Du kan også lese mer om serien og øvrige premierer i oversikten vår nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 6, 2021:


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X