The Handmaid’s Tale sesong 4 kommer i april

Annonse

En svært lang ventetid nærmer seg slutten for fans av The Handmaid’s Tale. Sesong 4 forventes å komme på HBO Nordic 29. april. En ny teaser er også sluppet.

Hulu, som viser serien i USA, bekreftet torsdag kveld at serien er tilbake 28. april. Normalt sendes serien dagen etterpå i Norge, hvor HBO Nordic har rettighetene til å vise serien først.

Den MGM Studios-produserte serien er en Hulu-original, vi får derfor flere spørsmål om den dukker opp på Disney+ siden de nå eier Hulu og HBO Nordic skal bli til HBO Max senere i år. Svaret på det er at eksisterende avtale er gjeldende og at serier som The Handmaid’s Tale derfor først vises der de alltid har blitt vist.

Pandemiforsinket serie

Det har vært en langt ventetid på ny sesong, som følge av koronapandemien. Seriens produsenter har opplyst at både manus, innspilling og tilgjengelighet av skuespillere er blitt påvirket av pandemien.

Tredje sesong hadde premiere i juni 2019. Ventetiden har derfor vært på nærmere et år. Opprinnelig var nyeste sesong ment å ha premiere sommeren/høsten 2020.

Du kan se teaser til den nye sesongen i premierekalender-siden:

2021tor29apr09:00PremiereThe Handmaid's Tale sesong 4HBO NordicSjanger:Drama 2

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonsespot_img

Følg oss

Annonse

Annonse
X
X
X