Ny trailer til The Falcon and The Winter Soldier

Annonse

En ny trailer til The Falcon and the Winter Soldier lover et actionfylt eventyr på Disney+.

Det var under årets Super Bowl at Disney+ ga en ny smakebit på storserien sin.

Mens WandaVision har pirret interessen med en rolig og merkelig historie i den første Marvel-serien fra Disney+, ser det ut til å bli mer tradisjonell og heftig MCU-action når The Falcon and the Winter Soldier har premiere i vår på strømmetjenesten.

Opprinnelig var serien ment å sparke i gang MCU-satsingen på Disney+, men koronarelaterte forsinkelser gjorde at WandaVision ble første serie ut. Den serien var ulik noe annet sett i det populære superheltuniverset og det var først fra fjerde episode at fansen virkelig begynte å respondere.

I The Falcon and the Winter Soldier følger vi de to nære vennene til Captain America, som forsøker å håndtere en hverdag hvor deres mentor og venn ikke lenger er blant oss. Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp og Wyatt Russel har fremtredende roller i serien, som sendes eksklusivt på Disney+.

2021fre19mar09:00PremiereThe Falcon and the Winter Soldier sesong 1Disney+Sjanger:Action,Drama,SuperheltTil Disney+ 6

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Pris på Disney+

Disney+ (måned)

89,-

Disney+ (år)

890,-

Ny episode! vi snakker om Disney+ Star

Populært på Disney+For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Disney+, Fox+, Viaplay
7.7
X
X
X