Dette kommer på Viaplay i februar 2021

To nye amerikanske spenningsserier kommer på Viaplay i februar. Krimfrelste kan også glede seg til ny sesong av Bosch og den nye dokumentarserien Svenske krimsaker.

The Shield-stjernen Michael Chiklis i ny spenningsserie

Coyote er en ny spenningsserie som tar seeren til grensen mellom USA og Mexico. Michael Chiklis, for nordmenn godt kjent gjennom The Commish og The Shield, spiller en grensevakt som kommer i trøbbel rett etter at han har pensjonert seg. Serien retter seg mot Breaking Bad-publikummet, noe som var spesielt merkbart i de to episodene jeg har sett.

Seriens første sesong ble brått avbrutt av koronapandemien, derfor blir det i første omgang bare seks av de planlagte ti episodene som kommer i vår. Michael Chiklis fortalte til Serienytt at han var sterk i troen på at bransjen ville komme tilbake til en form for normal igjen, og at serien kan fortsette der den slapp.

Nattsvermer-oppfølger

En annen ny serie er CBS All Access-serien Clarice, som blant annet er produsert av MGM Television og CBS Studios. Handlingen er satt til 1993, ett år etter hendelsene i Nattsvermeren og handler om Clarice Starling. Rebecca Breeds spiller hovedrollen.

Clarice. Foto: CBS Studios
Clarice. Foto: CBS Studios

Det er også tid for ny sesong av Magnum P.I., i tillegg til sjette sesong av Bosch (tidligere vist på HBO Nordic). Seerfavoritten Quantico, som ble avsluttet i 2018, er også lagt ut i sin helhet i tillegg til en rekke filmer.

Dette kommer på Viaplay i februar 2021:

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse