Starlings Television satser friskt med nye TV-serier

Annonse

Starlings Television har flere spennende serieprosjekt på gang, som spilles inn i ulike deler av verden. Et av de er i samarbeid med NENT Group (Viaplay).

Veil kommer på Viaplay

Fra før er alt Veil, et futuristisk drama om en kvinne som lever i en augmentert virkelighet (AR) kunngjort. Serien er et samarbeid med blant annet Viaplay-eier NENT Group, som sikrer distribusjon av serien i blant annet Norge.

Starlings Television er et av flere rimelig ferske produksjonsfirma som har fått fotfeste i en tid hvor strømmetjenester går mann av huse for å kjøpe serier og filmer. Det er en avdeling under Starlings Entertainment som ble opprettet i 2019.

De har tidligere solgt Pandora til The CW, som er fornyet selv om den ikke akkurat kan skryte på seg universell hyllest. Litt bedre ble Departure mottatt, en thriller som i USA går på den ferske strømmetjenesten Peacock.

Romanov-spionthriller, Sherlock Holmes’ datter og Aleksander den store

Det er langt fra det eneste selskapet har på gang. I Hellas skal en serie om Alexander den store bli spilt inn, mens i Storbritannia er Sherlock’s Daughter planlagt. Sistnevnte handler om datteren til mesterdetektiven Sherlock Holmes, og skal ha vært under utvikling før Netflix-filmen Enola Holmes ble en kjempehit i 2020.

Et samarbeid med russiske Russia 1 er også på gang med spionthrilleren Red Winter. Lite er kjent om serien, annet enn at Stephen Kronish står for manus. Om navnet ikke ringer en bjelle, så kan det kanskje hjelpe å nevne 24 og The Commish – to serier han var involvert i. Han har også bidratt med manus til serier som MacGyver, Wiseguy og Profiler.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X