Historien om den legendariske Sex Pistols-gitaristen Steve Jones blir TV-serie. Danny Boyle regisserer og produserer serien som er gitt navnet Pistol. Jones’ bok Lonely Boy: Tale from a Sex Pistols danner grunnlaget for serien. 

Game of Thrones-«Arya» klar for serien

Game of Thrones-stjernen Maisie Williams får den fremtredende rollen som Jordan. Toby Wallace (Babyteeth) spiller Jones.

Øvrig rollegalleri består av Anson Boon, Louis Partridge, Jacob Slater, Fabien Frankel, Dylan Llewellyn, Sydney Chandler og Emma Appleton.

Totalt seks episoder er planlagt. Moulin Rouge!-forfatter Craig Pearce står bak serien, som også har Frank Cottrell med som manusforfatter.

FX Porductions står for produksjonen av serien. Forventet premiere er ikke blitt opplyst, men vi antar den kan nå en 2022-premiere.

Annonse

Trolig på Disney+

Serien er bestilt av FX Networks, kanalen bak klassikere som Sons of Anarchy, Justified, Fargo og The Americans. Kanalens serier blir i fremtiden del av Disney+, som utvider med Disney+ Star i februar.

Vi anser det derfor som rimelig sikkert at den kommende serien vil bli del av serietilbudet til den ferske strømmetjenesten.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer