2021: De nye komiseriene

-

Latter og glede er nok noe som vi har ekstra stort behov for i en tid hvor verden går gjennom en pandemikrise. Her er de ny seriene du kan se frem til i år.

Humor i krisetider

Komiserier har gått gjennom en stor utvikling de siste årene, hvor det blant annet i økende grad kombineres med drama for å gi en mer emosjonell dybde i historien som formidles.

Samfunnskommentar står fortsatt sentralt i mye av det, her har det skjedd mye siden Seinfeld – en serie om alt – solgte premisset om å være en «serie om ingenting» på 90-tallet.

Nordmenn har lang tradisjon med å servere populær komikk. Kan HBO Nordics Utmark hedre den trenden? Foto. HBO Nordic.

Den tradisjonelle sitcom sliter kanskje litt mer, det er ikke lett for nye serier som måles opp mot folkekjære klassikere som M*A*S*H, Venner for Livet, Big Bang Theory og Cheers. Det betyr ikke at TV-selskapene ikke forsøker.

Størst spenning er det nok knyttet til hvordan komedien blir i en tid hvor kanselleringskultur er blitt et begrep, verden går gjennom en krise og tradisjonelt sterke komiserie-land som USA og Storbritannia sliter med polarisering.

Hva ønsker vi? Fri fra hverdagen med humor som blir virkelighetsflukt, eller noe som tar et morsomt blikk på samfunnet vi lever i? Komiserie-året 2021 blir kanskje det mest spennende å følge.

Oppdateres fortløpende

Oversikten i denne artikkelen oppdateres fortløpende og viser alle nye serier i komedie-sjangeren.


 • Det er lenke til seriesiden hvor du finner trailer, premièredato og øvrig informasjon hvis dette er blitt tilgjengelig.
 • Oversikten viser om serien blir/er tilgjengelig på en strømmetjeneste i Norge.
 • Bilder og beskrivelse oppdateres så fort ny informasjon er kjent.
 • Vær obs på at endringer forekommer hyppig og at en serie kan bli flyttet til et senere år.
 • Nye serier legges til jevnlig.
 • Noen serier kan også bli fjernet i sin helhet, om produksjonen havarerer.

Hvilke nye komiserier kommer i 2021?

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
 • Alle
 • Allente (13)
 • Apple TV+ (5)
 • Britbox (1)
 • C More (1)
 • Discovery+ (3)
 • Disney+ (13)
 • HBO Max (10)
 • Netflix (17)
 • NRK TV (10)
 • Prime Video (5)
Drama, Komedie

Velkommen til Utmark

En skolelærer flytter til en liten bygd i Nord-Norge hvor alle kjenner alle. Han oppdager raskt at det ikke er enkelt å være utenifra i et slikt sammensveiset miljø, men gir seg ikke. Men ferske hendelser i byen setter samtidig i gang en hevntokt han ikke så komme.
Drama, Komedie

Nach

Discovery+
Etter å ha droppet ut av universitetet, tom for penger og uten kjæreste, er Selma i en liten krise i livet. Når hun så blir kastet ut av sitt eget kollektiv på 17. mai og må flytte inn sammen med sin vellykkede lillesøster, Elin, og hennes kjæreste August – virker ting ikke å kunne bli mye mer ydmykende. Klarer hun å få litt mer kontroll på ting eller vil alt rakne?
Drama, Komedie

The Larkins

Amazon Prime Video
Velkommen hjem til den hjertevarme familien Larkin! Her fikses det meste, servert med rause porsjoner mat, liv og latter i en landlig idyll.Dette er nyversjon av klassikeren The Darling Buds of May.
Fornyet
Drama, Komedie

Pørni

Allente, Strim, Viaplay
Pørni forsøker å sjonglere barnas behov, sorgen over søsterens nylige bortgang, en håpløs eksmann, jobben i barnevernet, en far som ønsker å få mest mulig ut av "livets høst", samt sitt eget kjærlighetsliv.
Drama, Komedie

Alla utom vi

Discovery+
Hilma og Ola Wengelin prøver desperat å bli gravide. De kjemper for å oppnå drømmen om å stifte familie, samtidig som omgivelsene blander seg inn med diverse gode råd om hvordan man best lykkes med det.
Action, Drama, Komedie, Science Fiction, Superhelt

WandaVision

Disney+
Hva er det som har skjedd med Scarlet Witch og Vision, de to superheltene som vi ble kjent med i Avengers-filmene? Denne mystiske serien er både en hyllest til tidligere tiårs sjangere, frister med Twin Peaks-stemning og lover å ha en stor påvirkning på Marvel Cinematic Universe (MCU).
Ferske episoder ute
Drama, Komedie

Kjære landsmenn

Allente, Strim, TV 2 Play
Hva skjer når et folkekjært kongehus oppdager at flertallet mener de gjør en for dårlig jobb? Den konservative kong Johan går offensivt til verks for å gjøre noe med det. 
Ferske episoder ute
Komedie

Bislett bnb

Allente, Strim, TV 2 Play
3 venner som elsker kollektivet sitt på Bislett, men sliter med å betale leien bestemmer seg for å leie ut sovesofaen. Men de trenger gode anmeldelser for å holde det gående, og mottoet "kunden har alltid rett" begynner bli vanskelig.
Ferske episoder ute
Drama, Eventyr, Komedie

Resident Alien

Allente, Strim, TV 2 Play
Romvesenet Harry krasjlander på jorden. Han utgir seg for å være en småbylege i Colorado, mens han kjemper en intern moralsk kamp om oppdraget han er sent hit for å utføre.
Drama, Fantasy, Komedie, Thriller

Post Mortem: Ingen dør på Skarnes

Netflix
Live Hallangen blir erklært død. Timer senere våkner hun plutselig opp på rettsmedisinerens bord. En mørk, umettelig sult har våknet i henne
Ferske episoder ute
Barn, Komedie

Verst når det gjelder

NRK TV
Vi møter Familien Bock - en skilsmisse på fem som er i ferd med å etablere en ny hverdag etter at far Håkon har vært utro, blitt kastet ut, og flyttet ned i kjellerleiligheten som han må dele med eldstesønnnen Aksel.
Drama, Komedie, Periodedrama

It’s a Sin

HBO Max, Strim
Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.
Drama, Komedie

Stolthet og forfall

NRK TV
I denne humoristiske dramaserien går vi inn i sykepleieren Merethes liv like etter at yngstedattera har flyttet hjemmefra, og en ny livsfase starter.
Drama, Komedie

Hacks

HBO Max, Strim
En legendarisk komiker blir mentor for en utfryst 25 åring.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Romanse

Sex/Life

Netflix
En kvinnes dristige seksuelle fortid kolliderer med hennes nåværende liv som mor og kone, når en ex hun ikke klarer å slutte tenke på kommer tilbake i livet hennes.
Avsluttes
Drama, Komedie

Kevin Can F**k Himself

Amazon Prime Video
Hvordan ser verden ut fra synspunktet til den typiske situasjonskomedie-konen? I denne historien tar konen over.
Fornyet
Drama, Komedie

The Mighty Ducks: Game Changers

Disney+
Serien fortsetter flere år etter filmen med samme navn fra 1992. En 13 år gammel gutt og hans mor setter sammen et nytt lag som blir ungdomsavdeling til Mighty Ducks. Emilio Estevez gjentar rollen som trener Gordon Bombay.
Komedie

Made For Love

HBO Max, Strim
Made for Love er en mørk, absurd og kynisk fortelling om skilsmisse og hevn. Den viser hvor langt noen er villig til å gå for kjærlighet og hvor mye lenger andre vil gå for å ødelegge den.Serien er basert på Alissa Nuttings prisvinnende bok fra 2017, som gikk til topps i flere aviser som kåret "årets beste bok".
Ferske episoder ute
Komedie

Visning

NRK TV
I hver episode er vi på en ny boligvisning, i alt fra sentralt beliggende leilighet, nybygg og kollektiv til det litt rimeligere huset utenfor byen og huset med de «smarte» løsningene, som eierne selv har stått for.
Fornyet
Komedie

Young Rock

Allente, Strim, Viaplay
Et komisk blikk på livet til en ung Dwayne 'The Rock' Johnson, mannen som endte opp som en kjent wrestler og skuespiller.
Fornyet
Komedie

Reservation Dogs

Disney+
Når disse innfødte tenåringene ikke bekjemper kriminalitet, så utfører de det selv.
Drama, Komedie

Maxitaxi Driver

NRK TV
Jan Egil går i gruppeterapi for sin pornoavhengighet, samtidig som han drømmer om ekte kjærlighet og noen å være glad i. Et møte i drive-in-luka på McDonalds vekker noe i Jan Egil, og han får et godt øye til dama som serverer den daglige dosen junkfood.
Ferske episoder ute
Komedie

Ghosts

Allente, Strim, TV 2 Play
Et kjærestepar arver et hotell som viser seg å være besatt av en rekke tidligere beboere.
Fornyet
Drama, Komedie

The White Lotus

HBO Max, Strim
Vi følger en gjeng gjester gjennom en uke i luksuriøse omgivelser. For hver dag som går avdekkes mørkere og mørkere hemmeligheter.
Action, Drama, Komedie, Krim

Turner & Hooch

Disney+
U.S. Marshal Scott Turner får noe ufrivillig en ny partner i hunden Hooch, det eneste vitnet til et drap. Serien er basert på den klassiske Tom Hanks-filmen fra 1989.
Komedie

Call Me Kat

En 39-åring bruker pengene foreldrene hadde spart for hennes bryllup til å heller åpne en cafe med katte-tema.
Animasjon, Barn, Komedie

Monsters at Work

Disney+
Serie satt til det populære filmuniverset Monster’s Inc, satt til hendelser i monster universet etter filmens slutt.
Drama, Komedie

The Big Leap

Disney+
Flere underdogs med høyst variert bakgrunn blir med i en realitykonkurranse, med dans som tema. Dette kan bli interessant.
Ferske episoder ute
Animasjon, Komedie

The Great North

Disney+
Vi blir med på eventyrene til en merkelig mann og hans Alaska-familie.
Drama, Komedie

Sjukt

NRK TV
Når Alice overlever livmorhalskreft er hun ivrig etter å få livet tilbake på rett spor.
Drama, Komedie

Generation

HBO Max, Strim
Med et konservativt bakteppe utforsker en gruppe unge mennesker ungdomslivet, seksualitet og tilhørende drama.
Fornyet
Komedie

Home Invasion

Allente, Strim, Viaplay
To innbruddstyver bryter seg inn i et hus og finner alt annet enn forventet. Der bor en familie romvesen, fast bestemt på å ta over verden. Med Morena Baccarin og Johan Glans i hovedrollene.
Komedie

Abbot Elementary

Disney+
En gruppe dedikerte lærere og en lettere tonedøv rektor samles på en offentlig skole i Philadelphia hvor de, med alle odds mot seg, er fast bestemt på å hjelpe elevene til å oppnå suksess.
Komedie

Call Your Mother

En mor bor nå alene, mens hennes voksne barn lever sine liv tusenvis av mil unna. Hun lurer på hvordan hun endte opp slik og bestemmer seg for å flytte nærmere sine barn.
Komedie

The Crew

Netflix
Sjefsmekanikeren i en NASCAR-garasje kommer ikke overens med den nye team-sjefen, en millenial som ønsker å modernisere alt.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Romanse

With Love

Amazon Prime Video
Søsknene Diaz er på et oppdrag: Å finne kjærlighet og mening med livet. De møter på beboere i juleferien."
Ferske episoder ute
Komedie

Us

NRK TV
Historien om den ferierende familien Petersen som reiser gjennom Europa. Faren Douglas forsøker på desperat vis å vinne tilbake sitt livs kjærlighet.
Ferske episoder ute
Animasjon, Komedie

Birdgirl

HBO Max, Strim
En spin-off til Harvey Birdman, Attorney at Law.
Drama, Komedie

Moonshine

Allente, C More, TV 2 Play
Far og mor ønsker å gi familiebedriften videre, men slik som avtagerne deres kjemper seg imellom for å overta kontrollen er det vanskelig å se hva det rette valget skal være.
Drama, Komedie

The Premise

Disney+
Litt som i Black Mirror vil denne antalogiserien anvende komedie for å utforske noen av nåtidens viktigste og vanskeligste emner.
Animasjon, Komedie, Superhelt

M.O.D.O.K

Disney+
Animasjonskomedie basert på Marvel-superskurken M.O.D.O.K, som her sliter med å styre selskapet og håndtere familien.
Drama, Komedie

The Outlaws

Amazon Prime Video

Syv fremmede tvinges til å samarbeide når de skal gjennomføre sammfunnstjeneste.

Ferske episoder ute
Komedie

Schmigadoon!

Apple TV+
Et kjærestepar på campingtur oppdager en magisk by hvor alle oppfører seg som om de er med i en musikal fra 40-tallet.
Animasjon, Komedie

Santa Inc.

HBO Max, Strim
Candy Smalls er den best rangerte alven på Nordpolen. Når julenissens arvtager blir svøpt opp av Amazon satser Candy på drømmen om å bli tidenes første kvinnelige julenisse.
Komedie

True Story

Netflix
Kevin Hart spiller en fiktiv utgave av seg selv, med Wesley Snipes i rollen som hans bror.
Komedie

Woke

Allente, Strim, Viaplay
En tegneserieskaper som står foran sitt store gjennombrudd, får seg en “vekker” etter et uventet møte med politiet.
Komedie

The Shrink Next Door

Apple TV+
Med Paul Rudd og Will Ferrell i hovedrollene tar et tilsynelatende normalt profesjonelt forhold mellom Dr. Isaac “Ike” Herschkopf og hans pasient Martin, en rar vending når Ike begynner å infiltrere Martin's liv.
Drama, Komedie

Todo lo otro

Transpersonen Dafne har nettopp blitt singel, har en prekær jobb og er forelsket i sin beste venn.
Komedie

Pivoting

Når psykologer fraråder å ta noen store avgjørelser gjør tre venner nettopp det og endevender sine liv mens det fortsatt er tid.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie

Decoupled

Netflix
En forfatter og hans kone avslører at de skal skille seg, det ender opp med å avdekke andre absurde forhold i deres liv.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie

Mr. Corman

Apple TV+
Josh Corman er en lærer som aldri helt fikk det til innen sin lidenskap som artist. Selv om han vet han har mye å være lykkelig for sliter han med ensomhet, angst og en følelse av utilstrekkelighet.Serieskaper Joseph Gordon-Levitt står også for regi og spiller hovedrollen i serien.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Krim

Blindspotting

Allente, Strim, TV 2 Play
Spinnoff av Blindspotting fra 2018. Når Ashley sin livspartner Miles havner i fengsel, må hun flytte inn med halvsøsteren og moren, sammen med Miles' sønn. Dette utøser en ganske eksistensiell krise i livet til Ashley.
Ferske episoder ute
Komedie, Romanse

Christmas Flow

Netflix
En usannsynlig juleromantikk blomstrer mellom en kjent rapper og en journalist.
Kommer på Disney+
Komedie

Maggie

Maggie kan se andres fremtid, men hennes egen nåtid forblir et totalt kaos. Når hun ser seg selv i fremtiden til en mann hun møter, begynner ting å bli rart.
Antalogiserie, Komedie, Skrekk

Just Beyond

Disney+
Antalogiserie basert på Boom! Studios tegneserieblad ved samme navn.
Komedie

B Positive

En terapeut tilbyr seg å donere nyren sin når en mann fra hennes fortid som er på desperat jakt etter en ny nyre. De to utvikler et nært og tett bånd.Serien er skapt av Two and a Half Men-skaper Chuck Lorre.
Komedie

American Auto

Payne Motors er ved et veiskille. Enten må de tilpasse seg nye tider eller bli sendt på skraphaugen. Den nye sjefen går utradisjonelt til verks, men får nok av utfordringer fordi hun ikke kan noe om biler.
Komedie

The Upshaws

Netflix
Et forsøk på å vise det faktiske livet til arbeidsklassen, om en afroamerikansk familie som prøver å få livet til å gå rundt uten kart og kompass på hvordan.
Ferske episoder ute
Komedie

Venga Juan

HBO Max, Strim
Juan Carrasco er nå styremedlem i et stort selskap, etter at han er ferdig som minister. Dette er en oppfølgerserie til Vota Juan og Vamos Juan.
Komedie

Acapulco

Apple TV+
Han tror han har fått drømmejobben i Acapulco, men livet blir raskt veldig komplisert.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie

Harlem

Amazon Prime Video
Sammen med venninnene Tye, Quinn og Angie lever den populære professoren Camille livet i Harlem. Hun har bygget opp en inngående kjennskap til ulike kulturers datingkultur, men sliter likevel selv med å navigere sitt eget kjærlighetsliv.

Coda KORK

NRK TV

Etter å ha mistet sin høyt betalte jobb, flytter Debbie Harper, ektemannen Freddie og tvillingene deres Todd og Ollie, inn i et viktoriansk oppussingsobjekt på den fattige siden av byen.

Drama, Komedie, Romanse

Besos al aire

Disney+
Syv tilsynelatende selvstendige historier under civid pandemien, kommer sammen rundt ett og samme sykehus.
Komedie

Bloods

Når den ensomme ulven Maleek får den alt for vennlige og skilte Wendy som kollega blir det en prøvelse for de begge, men de ender med å være den andres redning.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie

Physical

En kvinne mistrivdes sterkt som husmor på 1980-tallet. En dag får hun en ide om å starte med TV-sendinger av aerobic-timer.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Thriller

Ray

Netflix
Fra satire til psykologisk triller får vi her en adapsjon til TV av fire historier fra den høyt hyllede forfatteren Satyajit Ray.
Ferske episoder ute
Animasjon, Komedie

Q-Force

Netflix
Q-Force er den første spionavdelingen bestående av skeive personer.
Drama, Komedie

The Mopes

Allente, HBO Max, Strim

En deprimert tidligere boyband-stjerne er hjemsøkt av en kvinne som representerer hans depresjon.

Komedie, Romanse

Mismatched

Netflix
To svært ulike personer må samarbeide om å lage en app.
Kommer på Netflix
Animasjon, Komedie

Agent King

Animert serie om Elvis Presley som bytter kappen mot våpen, når han blir agent for å redde landet sitt.
Drama, Komedie

Thunder in My Heart

Allente, Strim, Viaplay
22 år gamle Sigrid og vennegjengen hennes blir konfrontert med voksenlivets uventede krav, samtidig som de forsøker å forsone seg med sine egne identiteter, sine lidenskaper og fortiden.
Komedie

Head of the Class

Når de resultatorienterte elevene møter en lærer som ønsker at de skal fokusere mer på å oppleve livet fremfor karakterer, blir de virkelig satt på prøve.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie

Everything Will Be Fine

Netflix
Et separert par bor sammen for hensyn til barnet sitt, i dette satiriske dramaet om hva det betyr å være en god partner og foreldre i dagens samfunn.
Ferske episoder ute
Komedie

Flatbush Misdemeanors

To kompiser vender tilbake til Flatbush i Brooklyn, hvor det ikke tar lang tid før de kommer i trøbbel med en lokal bølle og sliter med å finne sin plass i byen.
Animasjon, Komedie

Karma’s World

Netflix

Musikktalentet og skoleeleven Karma sjonglerer rapmusikk og melodisk lyrikk samtidig som hun bruker evner og amibsjoner til å løse problemer.

Animasjon, Komedie

Bad Exorcist

Ingen demon er trygg når Bogdan Boner, den alkoholelskende, selvlærte eksorcisten til leie, kommer tilbake med mer oppfinnsomme, obskøne og dødelige gjerninger.

Starstruck

Allente, HBO Max, Strim

En nyttårsaften-affære på fylla blir langt mer komplisert for Jessie når hun oppdager at den andre faktisk er en filmstjerne. Det hun trodde skulle bli en artig anekdote blir snart noe ganske annet.

Try Hard

23 år gamle Sebastian innser at utdannelse ikke er noe for ham. I stedet bestemmer han seg for å risikere alt og starter et e-sportlag for å vinne en stor turnering, Crazy Lan Randers.

Komedie

Grand Crew

Livet er best med teamet ditt. En gruppe unge profesjonelle navigerer opp- og nedturer i Los Angeles.
Animasjon, Eventyr, Komedie

Fairfax

Amazon Prime Video
Animert serie med fire ungdomsskolevenner på deres søken etter berømmelse på LAs Fairfax Avenue.

Guilty Party

Frustrert og sittende fast i en lite givende jobb prøver journalisten Beth Burgess å gjenopprette ryktet sitt, når Toni Plimpton, en fengslet mamma dømt for mordet på sin ektemann Wallace tar kontakt med henne for å få hjelp til å bevise sin uskyld.

Sjekk ut actionkalenderen for premieredatoer for alt av actionfilmer og serier.

Relevante nyheter

Disney/Pixar vi gleder oss til

Det kommer mye gøy vår vei fra Disney/Pixar i...

Deadpool 3 kommer juni 2024!

Denne artikkelen er full av tull og bullshit, men...

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Allente, SkyShowtime, Strim
8.8
Allente, Strim, Viaplay
7.1