2021: De nye actionseriene

-

Rekker Netflix å få ut den nye Vikings-serien Vikings: Valhalla før året er omme? De vil nok hjelpe på, for Disney+ har en rekke storserier innen sjangeren på vei.

Koronakrisen skapte premiere-problemer for Disney+ i 2020, men fordelen er at det kan blir en god håndfull actionserier derfra i år – som The Falcon and the Winter Soldier. Med utvidelsen av voksen-avdelingen Star kan det også være nye serier fra kanaler som Fox og FX finner veien hit.

The Book of Boba Fett. Foto: Disney+
The Book of Boba Fett utvider Disney+’ allerede store Star Wars-bibliotek. Foto: Disney+

Netflix ser også sterke ut, med nye serier som legges til deres allerede sterke actionbibliotek.

Det blir nok å velge mellom for seriefrelste, for også øvrige strømmetjenester har spennende serier på gang. Her blir det alt fra ny Supermann-serie til ny Star Trek-serie, om det ikke blir for mange produksjonsforsinkelser.

Oppdateres fortløpende

Oversikten i denne artikkelen oppdateres fortløpende og viser alle nye serier i actionsjangeren.


 • Det er lenke til seriesiden hvor du finner trailer, premièredato og øvrig informasjon hvis dette er blitt tilgjengelig.
 • Oversikten viser om serien blir/er tilgjengelig på en strømmetjeneste i Norge.
 • Bilder og beskrivelse oppdateres så fort ny informasjon er kjent.
 • Vær obs på at endringer forekommer hyppig og at en serie kan bli flyttet til et senere år.
 • Nye serier legges til jevnlig.
 • Noen serier kan også bli fjernet i sin helhet, om produksjonen havarerer.

Hvilke nye actionserier kommer i 2021?

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
 • Alle
 • Allente (3)
 • Disney+ (9)
 • HBO Max (3)
 • Netflix (21)
 • NRK TV (1)
 • Prime Video (3)
 • SkyShowtime (1)
 • Strim (7)
 • TV 2 Play (3)
 • Viaplay (1)
Action, Drama, Fantasy, Eventyr

The Wheel of Time

Amazon Prime Video
Serien er basert på de utrolig populære bøkene til Robert Jordan, om en gruppe mektige kvinner som må ta opp kampen mot de mørke kreftene til The Dark One, for å redde verden.
Fornyet
Action, Drama, Miniserie, Superhelt

Loki

Disney+
Den populære skurken Loke, kjent fra Thor og Avengers-filmene, har fått sin egen serie. Tom Hiddleston spiller selvfølgelig den onde halvguden, som havner i trøbbel med tidspolitiet.
Ferske episoder ute
Action, Drama, Superhelt

Superman & Lois

HBO Max, Strim
Clark Kent og Lois Lane må balansere privatliv, karriere og Clarks rolle som Superman. Med to tenåringssønner betyr det nye utfordringer for superparet.
Fornyet
Action, Drama, Krim

Walker

Allente, Strim, TV 2 Play, Viaplay
En nyversjon av ikoniske Walker, Texas Ranger. Vi følger en "ensom rytter" i form av Walker, en dyktig ranger i Texas.
Action, Drama, Komedie, Science Fiction, Superhelt

WandaVision

Disney+
Hva er det som har skjedd med Scarlet Witch og Vision, de to superheltene som vi ble kjent med i Avengers-filmene? Denne mystiske serien er både en hyllest til tidligere tiårs sjangere, frister med Twin Peaks-stemning og lover å ha en stor påvirkning på Marvel Cinematic Universe (MCU).
Action, Drama, Fantasy, Science Fiction

The Nevers

HBO Max, Strim
Et episk science-fiction drama om en gruppe viktorianske kvinner som oppdager at de har uvanlige egenskaper, nådeløse fiender og et oppdrag som kan endre verden.
Action, Miniserie, Superhelt

The Falcon and The Winter Soldier

Disney+
Bucky Barnes (Winter Soldier) og Falcon, som publikum ble kjent med i Captain America-filmene, må samarbeide for å nedkjempe en ny trussel, mens Falcon prøver å bli vandt til et liv som den nye Captain America.
Action, Drama

The Equalizer

En mystiske og energisk kvinne anvender sine mange egenskaper for å hjelpe de som ikke har noe annet sted å oppsøke hjelp.
Action, Drama, Fantasy, Eventyr

The Book Of Boba Fett

Disney+
Dusørjegeren Boba Fett får sin egen spin-off fra suksesserien The Mandalorian. Rollefiguren har dukket opp i filmen Star Wars Episode V: The Empire Strikes back og nevnte The Mandalorian.
Action, Drama, Eventyr

The Lost Symbol

Allente, Strim, TV 2 Play
Basert på de populære Dan Brown-bøkene følger vi kodeknekkeren Robert Langdon i jakten på dem som kidnappet moren hans, gjennom en labyrint av gåter han ikke ser slutten på.
Action, Animasjon, Eventyr

Arcane

Netflix
Alle legender har en start. League of Legends får endelig en bakhistorie til noen av sine ikoniske karakterer, presentert på en kunstnerisk måte som vil ta pusten fra deg. Vi følger Jinx og Vi, to søstre på hver side av en krig mellom to byer, og Victor og Jace, som holder en avsløring bak ryggen som vil endre verden for alltid.
Fornyet
Action, Drama, Fantasy, Eventyr

Fate: The Winx Saga

Netflix
Er du klar for å oppdage Otherworld? Basert på tegneserien fra 2004 er denne live-action serien satt til Alfea College, hvor feer må lære seg å håndtere sine magiske evner.
Fornyet
Action, Animasjon, Barn, Fantasy, Eventyr

Star Wars: The Bad Batch

Disney+
Star Wars: The Bad Batch er en amerikansk animasjonsserie som en del av Star Wars-serien, og er både oppfølger og spin-off fra serien Star Wars: The Clone Wars. Om en gjeng krigere som motsetter seg ordren om å drepe jedi.
Action, Drama, Spenning

Sky Rojo

Netflix
Tre prostituerte etterlater halliken sin stygt skadet og starter en intens flukt. Tre menn søker hevn, mens tre kvinner søker frihet.
Action, Drama, Superhelt

Hawkeye

Disney+
Jeremy Renner gjentar rollen som Hawkeye, kjent fra de mange superheltfilmene til Marvel Studios.
Fornyet
Action, Drama, Fantasy

Shadow and Bone

Netflix
Basert på Grishaverse-bøkene til Leigh Bardugo, følger vi enorme mørke krefter, som jakter på en ung soldat, når hun oppdager krefter i seg selv som truer deres tilværelse og kan forene verden.
Action, Animasjon, Superhelt

Invincible

Amazon Prime Video
17 år gamle Mark Grayson er som ungdom flest, med unntak av at faren er planetens mektigste superhelt. Når Mark begynner å utvikle lignende krefter oppdager han at farens historie ikke er helt slik han trodde.Serien er basert på The Walking Dead-skaper Robert Kirkmans verk og er beregnet for et voksent publikum.
Action, Drama, Komedie, Krim

Turner & Hooch

Disney+
U.S. Marshal Scott Turner får noe ufrivillig en ny partner i hunden Hooch, det eneste vitnet til et drap. Serien er basert på den klassiske Tom Hanks-filmen fra 1989.
Ferske episoder ute
Action, Animasjon, Superhelt

What If…?

Disney+
Animasjonsserie som fortelle alternative virkeligheter til superheltuniverset fra de mange Marvel-filmene og seriene.
Action, Drama, Eventyr

Tribes of Europa

Netflix
I året 2074 trer 3 søsken ut på et eventyr i en verden hvor det er en global katastrofe.
Action, Drama, Krim

Leverage: Redemption

En kjempe, en tyv, en hacker, et tekgeni og flere andre leverer en helt spesiell tjeneste når noen trenger hjelp, med en helt egen evne til å....overbevise... i kampen mot urettferdighet.
Kommer på Netflix
Action, Thriller

Hit and Run

Han er lykkelig gift, men livet blir snudd på hodet når konen blir drept i en kollisjon. Han tar opp jakten på konens drapsmenn, noe som leder til at han avdekker ubehagelige sannheter.
Ferske episoder ute
Action, Animasjon, Fantasy, Eventyr, Miniserie

Maya and the Three

Netflix
Miniserien handler om krigerprinsessen Maya som rekrutterer tre legendariske krigere for å hjelpe henne til å redde menneskeheten.
Action, Drama, Superhelt

Jupiter’s Legacy

Netflix
Barna til verdens mest kjente superhelter streber med å leve opp til standarden foreldrene har satt. Gjennom tiår utforskes familie, makt og lojalitet.Serien er basert på den populære tegneserien til Mark Millar og Frank Quitely.
Ferske episoder ute
Action, Drama, Eventyr, Science Fiction, Spenning

Cowboy Bebop

Netflix
En vill gjeng med dusørjegere flykter fra sin egen fortid mens de jakter på solsystemets mest farlige kriminelle. De redder gjerne verden - om prisen er god nok.Dette er en live-action serie basert på en populær tegneserie med samme navn.
Action, Drama

Hooligan

NRK TV
Mads’ proffdrøm blir knust av en stygg skade. Så møter han Lasse, en lokal hooligan.
Action, Animasjon, Eventyr, Science Fiction

Star Trek: Prodigy

Allente, Paramount+, Strim
En gruppe tenåringer stjeler et romskip fra Starfleet og reiser på eventyr for å utforske galaksen.
Ferske episoder ute
Action, Animasjon, Eventyr

Trese

Netflix
Trese er basert på en Filippinsk manga, satt til Manila, hvor skapninger fra filippinske myter lever i skjul blant mennesker. Og det er Alexandra Trese som har ansvaret for å beskytte menneskeheten fra den overnaturlige kriminelle underverden.
Ferske episoder ute
Action, Drama, Krim, Miniserie

Caïd

Netflix
En regissør blir fanget i en gjengkrig etter å ha forsøkt å filme narkolangeren Tony.
Action, Drama, Science Fiction

Intergalactic

I en dystopisk fremtid er horden under autoritær kontroll. Ash, en fersk politi og pilot, er på vei opp i systemet når hun brått blir fengslet.
Avsluttes
Action, Animasjon, Eventyr

Pacific Rim: The Black

Netflix
En tenåring og hans yngre søster leter etter foreldrene med hjelp av et gigantisk våpen.
Action, Animasjon, Science Fiction

Pacific Rim

Netflix
En tenåring og hans yngre søster er piloter i en forlatt Jaeger, som er en gigantisk kamprobot brukt for å bekjempe monstre. De forsøker å finne sine foreldre.
Kommer på Netflix
Action, Animasjon, Eventyr

Yasuke

En pensjonert ronin må finne frem sverdet igjen når han får i oppdrag å ledsage et mystisk barn som mørke krefter ønsker å eliminere.
Action, Animasjon

Fena: Pirate Princess

10 år tidligere forlot Fena sin familie henne. Hun rømmer øyen de forlot henne på og drar på et episk eventyr for å finne svar, med hjelp fra en merkelig blanding pirater som faren har sendt.
Action, Animasjon, Eventyr

Edens Zero

Netflix
Shiki har vokst på en planet uten andre mennesker, så når han møter Rebecca bli han med henne på en reise gjennom universet på leting etter en entitet som kalles "Moren". Han er fascinert av konseptet "venner" og litt som en Pokémon trener begynner han å samle på dem, og finner seg et ganske interessant knippe underveis.
Action, Animasjon, Barn, Eventyr

Pokémon Master Journeys: The Series

Netflix
Mens Ash kjemper seg gjennom World Coronation Series, fortsetter Goh sin søken etter å fange hver eneste Pokémon. Sammen er de på en reise til eventyr.
Action, Drama, Thriller

Fires

Strim, TV 2 Play

I en småby på nordkysten av Australia ser Tash og Mott frem til en avkoblende sommer. Så blir de plutselig kalt ut på oppdrag.

Action, Animasjon

Godzilla Singular Point

Netflix
En student og en ingeniør møtes på grunn av en sang. Sammen må de bekjempe en ubeskrivelig mektig fiende som kan ødelegge verden.

Sjekk ut actionkalenderen for premieredatoer for alt av actionfilmer og serier.

Relevante nyheter

Because this is my first life (K-drama)

Jeg har nylig blitt veldig interessert i K- og...

Use For My Talent

Har du sett denne lille kinesiske perlen som gjemmer...

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

Annonse

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Allente, SkyShowtime, Strim
8.8
Allente, Strim, Viaplay
7.1