It’s Always Sunny In Philadelphia er fornyet med fire nye sesonger

Annonse

Det tar ikke slutt med det første for It’s Always Sunny In Philadelphia. Komiserien er nå garantert å nå 18 sesonger etter at FX fornyet den.

Rekorder står med det for fall nok en gang i møte med den standhaftige serien. It’s Always Sunny In Philadelphia er en av de mer undervurderte komiseriene som i femten år har levd i skyggen av mer kjente serier som The Big Bang Theory og How I Met Your Mother.

Serien har holdt det gående siden 2005 og har Glenn Howerton, Charlie Day, Rob McElhenney, Danny DeVito og Kaitlin Olson i hovedrollen som en selvsentrert gjeng som driver en bar.

I Norge er serien tilgjengelig på Viaplay. FX er et av TV-selskapene som ble kjøpt opp av Disney, som nylig avslørte at Disney+ skal utvides med innhold fra kanalene selskapet eier. Det er ikke kjent om dette også gjelder It’s Always Sunny In Philadelphia.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X