It’s Always Sunny In Philadelphia er fornyet med fire nye sesonger

Del nyheten

Det tar ikke slutt med det første for It’s Always Sunny In Philadelphia. Komiserien er nå garantert å nå 18 sesonger etter at FX fornyet den.

Rekorder står med det for fall nok en gang i møte med den standhaftige serien. It’s Always Sunny In Philadelphia er en av de mer undervurderte komiseriene som i femten år har levd i skyggen av mer kjente serier som The Big Bang Theory og How I Met Your Mother.

Serien har holdt det gående siden 2005 og har Glenn Howerton, Charlie Day, Rob McElhenney, Danny DeVito og Kaitlin Olson i hovedrollen som en selvsentrert gjeng som driver en bar.

I Norge er serien tilgjengelig på Viaplay. FX er et av TV-selskapene som ble kjøpt opp av Disney, som nylig avslørte at Disney+ skal utvides med innhold fra kanalene selskapet eier. Det er ikke kjent om dette også gjelder It’s Always Sunny In Philadelphia.

Annonse
X
X