Dette kommer på Disney+ i januar 2021

Superheltserien WandaVision, en ny Pixar-serie og Once Upon a Time er blant det nye innholdet på Disney+. Vi gir deg oversikten.

Tid for superhelter

WandaVision. Foto: Disney+
WandaVision. Foto: Disney+

The Mandalorian har lokket Star Wars-fans til tjenesten og bevist at det er fullt mulig å ivareta blockbuster-kvaliteten i serieformat. Nå håper Disney+ å få til det samme med sitt Marvel-superheltbibliotek.

Ventetiden har vært lang, men nå vil vi endelig få en forsmak på om en serie satt til MCU kan gjøre det samme for superheltene som Mandalorian gjorde for stjernekrigerne. WandaVision er først ut, hvor vi følger superheltene Scarlet Witch og Vision.

Serien var ment å være den andre i rekken bak Falcon and the Winter Soldier, men korona-forsinkelser endret på de planene. Begge seriene var planlagt for fjoråret, men det rakk de aldri.

Eventyrklassiker flytter inn

Alle sesonger av Once Upon a Time blir også tilgjengelig 1. januar. Kanskje ikke den største nyheten isolert sett, da serien har vært tilgjengelig både på Netflix og Viaplay, men dette kan være første steg på at ABC-serier er på vei inn i Disney+.

Once Upon a Time. Foto: ABC
Once Upon a Time. Foto: ABC

For Disney eier ABC Signature (tidligere ABC Studios), og i februar kan du vente deg en mengde nytt innhold fra selskapet (ved siden av innhold fra Hulu, FX, Fox og mer). Det hele er del av Star-utvidelsen til Disney+. Vi er veldig spent på hvilket innhold som blir tilgjengelig fra start av.

Av øvrig innhold er det mer superheltmoro i Marvel Studios: Legends, som tar sikte på å introdusere deg til de mest kjente heltene fra filmene. Det er også en rekke dokumentarer fra National Geographic og en ny Pixar-serie.

Fullstendig liste med trailer og øvrig informasjon følger. Den er hentet fra vår daglig oppdaterte Premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette er nytt på Disney Plus Norge i januar 2021:

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Disney+.

Filmpremierer

Filmene som kommer først på Disney+.

Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal.

Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV.

Dokumentarer

Programmer

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X