Dette kommer på Viaplay i november 2020

Viaplay har for alvor fått fart på egenproduksjonene. I november har de til og med en serie med amerikanske stjerner i hovedrollene. Se hva som er nytt på Viaplay her.

Smallville-stjerne i ny Viaplay-serie

The Professionals. Foto: Viaplay
Professionals. Foto: Viaplay

Høsten har vært tøff for Viaplay med tanke på sine innkjøpte serier. Flere av de har blitt satt på vent, men nå begynner det endelig å løsne. I november er blant annet populære The Blacklist og S.W.A.T. tilbake med ferske sesonger, som vises ukentlig kun en dag etter amerikansk sendetidspunkt.

Importvarene får nå følge av en egenprodusert actionserie fra Viaplay, som har hyret inn Smallville-stjernen Tom Welling i hovedrollen. The Mummy-stjernen Brendan Fraser er også med, serien har premiere 23. november.

Den danske spenningsserien Friheten er også tilbake med ny sesong.

At Viaplay satser friskt på egenprodusert serie som faller i lignende sjanger som flere av de populære amerikanske seriene kan være et smart trekk. Det kan være bedre å eie enn å leie, spesielt når det blir færre serier på markedet som følge av at amerikanske selskaper satser mer på egne strømmetjenester.

Film om sosial distansering

Viaplay har også en ny filmpremiere på trappene med Orca, som handler om hvordan mennesker håndterer sosial distansering.

Orca. Foto: Viaplay
Orca. Foto: Viaplay

I tillegg har Viaplay handler inn flust med populære filmer, her finner du filmserier som Twilight, The Hunger Games og Mission Impossible. Siste sesong av Mr. Robot og 16. sesong av Grey’s Anatomy er også klar for tjenesten i løpet av november.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på Viaplay i november 2020:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse