Seriehøsten 2020: Gangs of London og Reprisal kommer på TV 2 Sumo og C More

Annonse

TV 2 Sumo og C More viser i høst den kritikerroste britiske serien Gangs of London. Av nye serier er også krimserien Reprisal klar for TV 2 Sumo. Serienytt gir deg oversikt over serie- og sesongpremierene på de to strømmetjenestene.

Britisk drama

Gangs of London var sommerens storserie i Storbritannia. I November er den klar for det norske publikum. Serien vises på C More og TV 2 Sumo.

Serien forteller om maktkampen som oppstår i London mellom ulike internasjonale gjenger, etter at en gangstersjef blir myrdet. Joe Cole, Colm Meaney og Lucian Msamati har roller i serien, som er blant årets høyest rangerte nye serier på IMDb og som også ble fremhevet av kritikerne som en av sommerens beste serier.

Gangs of London. Foto: TV 2
Game of Thrones-skuespiller Michelle Fairley i Gangs of London. Foto: TV 2

Det er Sky Atlantic som står bak serien, som også er fornyet. Ny sesong er ventet i 2022.

Abigail Spencer-serien Reprisal kommer i desember

Mens Gangs of London ble fornyet gikk det verre med 2019-serien Reprisal fra Hulu. Den ble rimelig godt mottatt av publikum, men fikk en mer lunken dom fra kritikerne.

Reprisal. Foto: Hulu
Reprisal. Foto: Hulu

Selv om det ble med kun en sesong kan thrilleren nok friste mange seere, for i hovedrollen er det populære Abigail Spencer fra Suits, Timeless og Rectify. Hun spiller en femme fatale som drar på hevntokt overfor en gjeng som forsøkte å ta henne av dage.

Hele serien kommer 1. desember på TV 2 Sumo.

Mer av gamle favoritter

Seriehøsten byr også på etablerte favoritter som Grey’s Anatomy, Station 19 og The Good Doctor. Koronapandemien vil prege historiene i seriene, som alle i lang tid måtte stenge ned produksjonen.

Grey’s Anatomy er tilbake i november på TV 2 Sumo. Foto: ABC

Du kan lese om alle seriene i oversikten vår under. Resten av TV 2-premierene, som ny Beck-film, finner du i TV 2-kalenderen.

Nye serier og sesonger på TV 2 Sumo og C More høsten 2020

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X