To nye Viaplay-originaler og en håndfull storfilmer kommer på Viaplay i oktober 2020.

Må klare seg uten USA-ferskvaren

Viaplay er normalt sterke på innkjøpte amerikanske serier, eksempelvis den meget populære The Blacklist. Forsinkelser og nedstengte produksjoner som følge av koronapandemien merkes derfor denne høsten, med mindre importvarer å friste med fra strømmetjenesten. Det er primært den (allerede) kansellerte Paramount-serien 68 Whiskey, som kommer 12. oktober.

68 Whiskey. Foto: Paramount Network
68 Whiskey. Foto: Paramount Network

Da hjelper det nok godt på at Viaplay ikke kun har lenet seg på importvarer, strømmetjenesten er blant de flinkeste til å satse på egenprodusert innhold. Derfor er det også mer lokal ferskvare å finne i Viaplay-hyllen i oktober.

20. oktober kommer Lykkevika, om politibetjent Johanna som kommer hjem til Hammarvik for å delta i morens begravelse. Når en savnet jente blir funnet død startet også dramaet i lokalbyen.

Skrekk blir det også, i god Halloween-stil, med serien Cryptid som kommer 31. oktober. Av filmer kommer blant annet Shutter Island og Jojo Rabbit, du finner oversikten lenger nede i artikkelen som er hentet fra Serienytts premierekalender.

Annonse

Du kan også sjekke ut Viaplays promovideo for måneden:

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på Viaplay i oktober 2020:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer