Dette kommer på HBO Nordic i november 2020

Annonse

I november kommer det flere nye serier på HBO Nordic, i tillegg er fantasy-serien His Dark Materials tilbake med andre sesong. Se hva som er nytt på HBO Nordic i vår oversikt.

Kaley Cuocos nye serie

The Flight Attendant. Foto: HBO Max
The Flight Attendant. Foto: HBO Max

Den nye amerikanske strømmetjenesten HBO Max satser friskt på nye serier, og et av deres mest prestisjetunge prosjekt er miniserien The Flight Attendant. I hovedrollen finner vi The Big Bang Theory-stjernen Kaley Cuoco, som spiller en flyvertinne som en dag våkner opp ved siden av en død mann – uten at hun husker hva som har skjedd.

The Flight Attendant har premiere 26. november.

Andre nye serier er dramaseriene Industry og 30 Coins som bør falle i smak for den jevne HBO Nordic-abonnent.

Det blir også historisk drama i den italienske prestisjeserien Romulus fra Sky Italia og komikk i Moonbase 8, som er nok en astronaut-serie. Du kan sjekke ut trailer og mer for de seriene i vår oversikt under. Den er hentet fra premierekalenderen.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på HBO Nordic i november 2020:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Seriehøsten 2020

Disney+ sørger for nok et alternativ for seriefrelste nordmenn. Se hva de, Netflix, NRK, TV 2, Viaplay, HBO Nordic, Amazon, Apple og TV-kanalene frister med i høst.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X